Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 67 999
  • 458
  •   1
Отговори
# 435
С първото ми дете качих 36кг и за около година (предвид че кърмих) си възстанових килограмите до последния грам. Забременях 51кг, влезнах да раждам 87 Laughing

Сега с второто ми дете качих 22кг, тя е на 4,5месеца и в момента имам около 8 излишни.

# 436
До момента - към 20-на  Embarassed Дано не изтърва нещата съвсем до края/още 3 мес/

# 437
Забременях около 50 кг ,до този момент съм само+5 Embarassed предвид това ,че са двечки се притеснявам доста.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 14:31 от hrisiito

# 438
Meg C, ако наблегнеш на плодовете и зеленчуците, съчетано с достатъчно движение, мисля че няма да качваш много  Rolling Eyes
всеки пълнее от различни храни. Аз например качих най-много през 4 и 5 месец, когато бях основно на плодове /*4 кг на месец  ooooh!/ 6-ти не качих нищо, а 7-ми 2 кг. Та е индивидуално и едва ли има универсална рецепта  Peace

А преди това какво си яла до 4-ти месец? Повръщала ли си? Може би имаш запаси от нещата, които повече си яла през първото тримесечие и после като си почнала с плодовете си си балансирала веществата.  newsm78

# 439
Забременях 64 кг. А в момента съм 73кг. В 29г.с

# 440
Вече съм към края на 7 месец и досега съм качила 10-11 кг. надявам се до края да не кача повече от около 15  Peace Simple Smile

# 441
28 качих, от които сега ми остават да сваля 3....най трудните  последни Rolling Eyes Тръгнах 57, влезнах да родя 85....а ми оставаха 10 дни до термин

# 442
Качих общо 17кг, забременях 55, влязох в родилното 72, изписаха ме 65, от тогава до сега съм свалила само 2 кг Sad, имам да свалям още 8.

# 443
Забременях 60 кг., сега съм 80  Shocked Почти в деветия месец. Надявам се да финиширам скоро, че както съм се засилила със сладките неща...

# 444
Качих 20 кг, при положение, че родих 15 дни преди термина  Flutter След раждането бях с 10 кг по-малко. Сега, почти 20 дни след раждането-имам още 7-8 кг. Но честно казано, с бебо хич не ми пука колко съм кг, поне засега де  Laughing

# 445
  • София
В средата на 6-ти месец съм  и съм + 10 кг . До финала дано не превишавам още + 5-6 кг  Praynig

# 446
В 9 месец съм и съм +22 кг. Е, преживява се, още повече като знаеш, че си на финала  Laughing Аз последните месеци малко прекалих със сладките неща, но то беше по-силно от мен  #2gunfire Дано да успея да си върна килограмите по-скоро, че е ужасно депресиращо.
При следващата ми бременност (дай Боже да има) мисля да се отнеса малко по-отговорно към тялото си. Все пак, не съм го намерила на улицата, я  Laughing А и тоя мъж нали трябва да ме харесва...  Embarassed
Поздрави на всички и не се притеснявайте! Всичко е поправимо, що се отнася до килограмите  Wink Те да са проблемът!

# 447
  • София
Забременях 57, качих 17 до 74кг. По принцип съм около 52-54, но няколко месеца преди да забременея спрях цигарите и от там качих тези 3-4 до 57кг. Влязох 74, излязох 64, в момента съм 59 (след 1 година), остават ми още 2 до изходно положение. Забелязвам обаче, че мога да се побера в много от старите си дънки например, но от разширението в таза не ми стават на колана.... Иначе ги обувам без проблем, но кокалите ми пречат много. АГ-то ме предупреди, че свиването на таза ще отнеме поне 18 месеца, а и може никога да не се върне на 100% до старото положение.  Crazy

# 448
Успокойте се бъдещи мами, аз качих общо 13 кг за цялата бременност, а сега синът ми е на 5 месеца и съм свалила 16 кг. Ако сами се оправяте с детето, без да ви помага никой и ако кърмите - гаранция ще отслабнете за нула време без диети Simple Smile споко

# 449
  • София
Засега съм 61. Значи към 9 кг съм качила досега. Има още време, сигурно ще кача още 2-3 кила най-малко.

Общи условия

Активация на акаунт