Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 649
  • 458
  •   1
Отговори
# 180
Миленка, виждам, че си моя набор, няма какво да се притесняваш, младото тяло и кожа се възстановяват в пъти по-бързо... Факт е, не искам никого да обидя. Ще видиш, че с раждането ще свалиш поне 8. На мен за прибирането на корема много ми помогна ластичен колан. Пробвай го!

# 181
Може би фактът, че цял живот съм тренирала, си оказва влияние. Истина е, че мускулите имат памет. Naughty

И аз цял живот съм тренирала ама моите мускули нямат памет  Joy Странното е, че всички ми казват, че съм напълняла само на корем а аз вече съм +15кг... ?! Може да го казват да ме успокоят, защото знаят, че нямам търпение да родя и да почна да си тренирам пак.. ИСКАМ Си старото тяло пък  Crossing Arms

Спортът винаги си оказва влияние ! И аз съм тренирала цял живот, сега съм 43 кг. само 3 месеца по-късно (без никакви диети) и също като марчина нямах корем вече на 8-ми ден след раждането !  Peace

# 182
Е, щом като спортистките сме бързо възтановяващи се, значи да не се притеснявам. Вярно ли е че спортистките раждали по-лесно и бързо???  newsm78 fiuuuuuu

Извинете за латиницата, на работното място нямаме кирилица. Трябва да свалям спецялна програма с кирилица...

# 183
Благодаря ви момичета Simple Smile Сигурна съм, че ще си върна фигурата, а ако е малко след като родя още по-добре. За колана ще си помисля, че вероятно ще съм секцио (не по мое желание) и не знам дали може...

# 184
Благодаря ви момичета Simple Smile Сигурна съм, че ще си върна фигурата, а ако е малко след като родя още по-добре. За колана ще си помисля, че вероятно ще съм секцио (не по мое желание) и не знам дали може...

Аз също бях секцио и на 5-тия ден като ме изписаха, веднага отидох да си купя колан, ако си от София, ще ти кажа къде има по-евтини и качествени. Naughty

# 185

Аз също бях секцио и на 5-тия ден като ме изписаха, веднага отидох да си купя колан, няма противопоказания, даже напротив, ако си от София, ще ти кажа къде има по-евтини и качествени. Naughty

# 186
  • СОФИЯ

Аз също бях секцио и на 5-тия ден като ме изписаха, веднага отидох да си купя колан, ако си от София, ще ти кажа къде има по-евтини и качествени. Naughty
Аз също се интересувам от колана,би ли споделила от къде да си купя?Благодарая предварително.

# 187
И аз също бях секцио и после си носих колан...  Peace
За лесното раждане при спортистките не знам, при мен беше ужасно... Трябваше да родя нормално, отидох с изтекли води малкия 17 часа не слезе в малкия таз... Иии след 17 часа ужасни контракции ме срязаха... Аз съм дребничка и слаба, може би това му е попречило да слезе на долу..  Peace

# 188

Аз също се интересувам от колана,би ли споделила от къде да си купя?Благодарая предварително.

Първата успоредна уличка, което е срещу Пирогов е само с такива аптеки за санитарни материали, може би има 4-5 аптеки една до друга. В района на Пирогов който и да питате, ще ви каже къде се намира точно уличката, защото не й помня името. Взех си колан за 30 лв, италиански, беше на промоция и съм много доволна. Има различни ценови класове. Няма смисъл да се хвърлят примерно 100 лв. и нагоре за колан на "Чико", при положение, че има хиляди пъти по-качествени и евтини.

# 189
И аз също бях секцио и после си носих колан...  Peace
За лесното раждане при спортистките не знам, при мен беше ужасно... Трябваше да родя нормално, отидох с изтекли води малкия 17 часа не слезе в малкия таз... Иии след 17 часа ужасни контракции ме срязаха... Аз съм дребничка и слаба, може би това му е попречило да слезе на долу..  Peace

При мен също беше ужас- 12 часа с контракции до 7 см. и не получавах напъни, на бебка й паднаха тоновете и ме срязаха по спешност.

# 190
Благодаря за инфото за колана. Wink не съм от София, но имам роднини та ще видим как ще я свършим тази работа. Моето секцио ще е поради седалищно разположение на бебето, не искам да рискувам с нормално раждане (от малък град съм няма много специалисти) разбира се, ще чакаме до последно, защото все още минимален шанс да се обърне.

# 191
  • СОФИЯ
Мерси и аз за информацията,ще потърся уличката.

# 192
Здравейте отново. Сега вече бебка е на 3 месеца ... времето мина много бързо. Но темета е за кг. Аз както писах вече качих доста в началото, но после темпа се забави много. Сутринта преди операцията бях +14,5кг. След 5 дни се прибрах на -4,5 кг само. Беба беше голяма всъщност нищо друго освен бебето и плацентата не бях свалила и после, за една седмица свалих 7 кг и ми останаха само 3 екстра.Обаче тия 3 още си ги имам и не се махат......а вече и спрях да кърмя. Коремчето спадна, но кожата не се е стегнала напълно, мисля, че ще отнеме време.

# 193
+11 кг. в 27 г.с. Сега съм почти в 30 седмица и се усещам още да съм качила, може би 1 или 2 кг., но не съм се теглила скоро.

# 194
като вече родила мога да кажа, забременях 54кг. като влязох да раждам бях 72 (демек +18кг.) и днес, една седмица след раждането съм 62кг. Имам да сваля още 8..

Общи условия

Активация на акаунт