CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №25

• 46 711
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!

предлагам работа за опитен  хлебар-пекар на ръчен хляб в  гр.София кв.Редута.

За повече информация на лични.

Успех на всички!

# 586
Нинче? Нали намери работа?
Aз бях намерила, ама напуснах след 7 месеца, защото не беше моята работа. Peace

Сега очаквам най-доброто! Mr. Green
Пожелавам ти успех в намирането на мечтаната работа!

А какво се случи с предишната? Спомням си че в началото беше обнадеждена , че всичко е ОК. Моля, сподели какво не и беше наред.

# 587
unadaptable, оставете го да се развива това момче. Какво значение има кой какво ще Ви каже, в крайна сметки всеки е различен и се развива по различен начин.

Много обичам майки, които идват с децата си-студенти на интервю (това офф, просто се сетих)

# 588
Оо, не се притеснявай, аз не съм от тях. Трудно се движа и няма опасност да го придружавам където и да е. Mr. Green Попитах, защото много ме изненада обаждането от общината. Днес го викат пак, та ще видим...

# 589
Оо, не се притеснявай, аз не съм от тях. Трудно се движа и няма опасност да го придружавам където и да е. Mr. Green Попитах, защото много ме изненада обаждането от общината. Днес го викат пак, та ще видим...

Нямам предвид теб в никакъв случай  Hug Просто се сетих.
Но все пак го оставете наистина да се развива сам, голям е вече. Всеки опит ще му бъде от полза, независимо положителен или отрицателен.

# 590
Много се чудя на фирми които пускат една и съща обява в продължение на няколко месеца и то с правописни грешки http://www.jobs.bg/f1603342. Така ли не намериха подходящ човек?

# 591
  • София
Много се чудя на фирми които пускат една и съща обява в продължение на няколко месеца и то с правописни грешки http://www.jobs.bg/f1603342. Така ли не намериха подходящ човек?

Боже, какви са тези заплати  ooooh! Тотален срив на пазара на труда извън Сф. Как смятат да я караме така, не знам  Confused

# 592
Ужас...

# 593
Е то пък в София сме цъфнали откъм заплати.

Всеки ден виждам обяви за офис позиции за 400 бруто. Изисквания - опит, език, ако може и висше образование и т.н... Това е подигравка. Поне да пишат, че е стаж.

# 594
Red Velvet, ужас, ама това е действителността. В Плевен обичайната заплата на офис сътрудник е 400-450лв.

# 595
Излезе един конкурс за държавни служители в нашия град в чиито условия се вписвам и сега се чудя дали да кандидатствам newsm78 Искат една камара документи, работата е за 6 месеца. Заплатата е добра като за при нас, а и работното време е от 9.00 до 17.00. Колебая се защото детето често боледува, а няма кой друг освен мен да го гледа

# 596
  • област Софийска
Миленка, не пречи да опиташ. От опит глава не боли.

# 597
^Милена^, кандидатствай, какво ти пречи.
А документите за такива длъжности винаги са много, няма как. Но пък за 6м. за държавен служител, странно ми е.

# 598
Милена, ти кандидатствай, а какво ще стане...това е отделен въпрос. От сега няма какво да го мислиш. За детето-винаги ще измислиш вариант, като ти опре ножа до кокала...човек намира начини  Peace.
 И за Варна са открили една позиция за която отговарям(защото не са специфични изискванията  Mr. Green) и като оставим настрана бумащината с изваждането на всите документи, по-ме притеснява медицинският преглед. Едно, че не мога да разбера защо за такава позиция изискват медицински преглед, второ, че такива легенди съм слушала за тия медицински прегледи  Rolling Eyes....Някой минавал ли е такъв-друго си е да ти го каже човек от 1 л., ед.ч.

# 599
Емма, какво пък е тази позиция, която изисква медицински преглед.
Освен ако не е структурата на МО и МВР.-

Общи условия

Активация на акаунт