CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №25

• 46 879
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз пък винаги кандидатствам със снимка.
Ох, защо повечето фирми не си пишат адреса или поне квартала?
Аз ли да напиша - на бул. Булгария не ходя! Много го мразя оня район, честно. Особено горната част, където има само трамвай или и това няма.

# 616
"Похвалих" ли ви се, че на едно интервю ми направиха забележка, че не съм вписала това, че съм женена в СВ-то си? тия хора луди ли са?
А те защо не са вписали в обявата си, че търсят само НЕомъжени.

# 617
От кога семейното положение влиза в категорията професионална квалификация?
На такива бих им теглила една, без изобщо да ми пука.

# 618
  • София
е, а де?!?!? и аз като казах, че това няма общо с професионалния ми опит (колкото и малък да е той) жената ми отговори "Е, как да няма!!!! (учудена) някои мъже не пускат жените си да работят!". Е, не кандидатствах за работа на пилон, а офис мениджър!

# 619
Ти пък! Едното няма нищо общо с другото  Mr. Green. Видя ли си евентуалната длъжностна хар-ка, знаеш ли какво е щяло да се наложи да правиш  Mr. Green.

# 620
  • София
Да, права си можеше да хвана един по - дълъг молив и да обикалям около него сластно почуквайки върху клавиатурата на компютъра.

# 621
  • Перник
е, а де?!?!? и аз като казах, че това няма общо с професионалния ми опит (колкото и малък да е той) жената ми отговори "Е, как да няма!!!! (учудена) някои мъже не пускат жените си да работят!". Е, не кандидатствах за работа на пилон, а офис мениджър!

Е, щом си била на интервю, очевидно мъжът ти няма нищо против да работиш  Wink

# 622
  • област Софийска

Е, щом си била на интервю, очевидно мъжът ти няма нищо против да работиш  Wink
Тя може тайничко от мъжа си да се е измъкнала за интервюто.

# 623
Някой , в някоя тема обясняваше колко прилични заплати взимали хората в Сф.
Ей това ако е е пълна подигравка, здраве му кажи.
http://www.jobs.bg/f1604824

# 624
Някой , в някоя тема обясняваше колко прилични заплати взимали хората в Сф.
Ей това ако е е пълна подигравка, здраве му кажи.
http://www.jobs.bg/f1604824
Не разбрах защо да е подигравка... newsm78

# 625
Ами според теб ок ли е -  следното работно време: понеделник до петък от 10.00 до 19.00, събота от 11.00 до 17.00 - за 450-500 лв ?
За мен е обидно и е подигравка със труда ми най-малко.

# 626
ми то се "връзват" по 8 часа дневно, нали и обедна почивка има обявена, даже по по-малко (не ми се смята). А нетна 450-500, повярвай, в София взимат не само продавачки (даже в този бранш - имам познати- това е обичайната заплата), а и други, при това висококвалифицирани служители.

# 627
ми то се "връзват" по 8 часа дневно, нали и обедна почивка има обявена, даже по по-малко (не ми се смята). А нетна 450-500, повярвай, в София взимат не само продавачки (даже в този бранш - имам познати- това е обичайната заплата), а и други, при това висококвалифицирани служители.

Е супер, няма що. Още по-зле щом има хора на който им се вижда и нормална даже тази -заплата (в кавички).

# 628
не съм споменавала никъде "нормална". Това е друг въпрос. Ставаше дума за статуквото каквото е. Иначе, естествено, на всеки са му нужни повече за приличен живот. Заплатата, която цитираш, си е съвсем прилична за бранша към момента пак казвам, друг въпрос на кой какво му се иска. Има далеч по-ниски, знаеш ли колко взима начинаещ или млад, без много опит, учител?
ПС: тази обява - сега пак я погледнах- в нея няма никакви изисквания, никакъв ценз, ами извинявай, ама не виждам място за възмущение!

# 629
не съм споменавала никъде "нормална". Това е другг въпрос. Ставаше дума за статуквото каквото е. Иначе, естествено, на всеки са му нужни повече за приличен живот. Заплатата, която цитираш, си е съвсем прилична за бранша към момента пак казвам, друг въпрос на кой какво му се иска. Има далеч по-ниски, знаеш ли колко взима начинаещ или млад, без много опит, учител?
Спокойно зная колко взима начинаещ учител. Това скоро ще се промени впрочем.
Вече казах своето мнение, че подобна сума , за извършен труд ( 6 дневен!!!) е обидно и непристойно според мен. Казах го и още след като ме попита и не смятам за нужно да нищиш всеки мой пост.
Човек освен , за корема си все пак трябва да мисли и за достойнството си .
Моля не ми отговаряй.

Общи условия

Активация на акаунт