CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №25

• 46 665
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Вие можете ли да отворите jobs.bg, защото на мен от около час не иска да ми зареди страницата  Rolling Eyes

# 571
  • Пловдив
Като звъня през деня са на работа, после пък им е късно. А търсят ли си работа?
Peace
И аз не виждам драма да ми звънят вечер. Ако не съм успяла да вдигна, ще им се обадя обратно.
Мъжът ми по едно време беше на работно място, където трябваше да избира служители помежду другите задължения. Та му се е случвало вечер вкъщи да седне да гледа СВ-та  и тогава да звъни. Мисля, че често се случва така особено в по-малките фирми, където няма отдел ЧР.

Вие можете ли да отворите jobs.bg, защото на мен от около час не иска да ми зареди страницата  Rolling Eyes
Да, отваря се.

# 572
  • София
Момичета, благодаря за напътствията.
Т.к. съм с друг компютър, не мога да кача снимката, която е на флашка.... Има ли нещо по-особено на прикачването?

Нищо по-особено, просто избираш файла от флашката, а не от локалния диск.

# 573
Свързах се  с въпросното място(на място отидох със CV-то в ръчичка), даже ме поканиха на интервю, и ми обясниха че то това било нормално да дава заето телефона Grinning Не останах особено впечатлена, но какво да се прави, все от някъде трябва да се почне.
Драмата не е никаква, просто за пръв и надявам се за последен път ми се случва... Да звъня на мобилен телефон и така настойчиво да ми дава заето. Моля ви, не ме съдете строго, иначе аз и в 12 си вдигам телефона и рано сутрин също, почти по всяко време като изключим съвсем малките часове Simple Smile Връщам повиквания, отговарям на e-mail-и и т.н. Оценявам времето на хората и се старая да не го губя, както и кандидатствам по обяви, когато наистина отговарям на описаните изисквания. Но толкова дълго си търся работа, че от това "заето" ми прикипя.  
Успешен и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 574
  • Пловдив
Момичета, в кол център само с английски как вървят заплатите? Сигурно не много високи, предвид, че всеки го говори  newsm78

И още нещо, някой от вас има ли впечатления от Сосиете женерал експресбанк, по-точно лизинга им или от пловдивската фирма Милара Интернешънъл?

# 575
Момичета, в кол център само с английски как вървят заплатите? Сигурно не много високи, предвид, че всеки го говори  newsm78

И още нещо, някой от вас има ли впечатления от Сосиете женерал експресбанк, по-точно лизинга им или от пловдивската фирма Милара Интернешънъл?

Зависи от естеството на кол центъра и с какво точно се занимават. Варират от 900 до 2200+ нето.

# 576
Здравейте!
Днес повикаха сина ми за стаж в общината. Утре ще му кажат резултата, но съм изненадана от предложението им и  искам да питам взимат ли наистина за стаж хора без протекции, платен ли е и каква тежест може да има после този опит, изобщо ще има ли смисъл да имаш в CV-то си такъв стаж? Какво мислите изобщо за тази възможност?

# 577
  • област Софийска
Аз пък да се оплача. Кандидатствахме с моята колежка веднага след като останахме без работа (в началото на този месец) в една фирма, в която по принцип постоянно набират хора, защото работата не е лека и не всеки издържа. Но аз съм готова да се пробвам, само и само да не си седя вкъщи. Колежката започна работа преди две седмици в едно кафе, а днес дори са и се обадили от въпросната фирма за интервю. А на мен никой отникъде не се обажда... Излях си скапаното настроение.

# 578
Привет момичета !

И аз цоп тук, защото скоро ми предстои да си преразгледам и оправя СВ-то след много години.Да не кажа,че направо трябва да си сътворя ново.

Надявам се темичката да ми помогне  Grinning Почвам да чета назад  Peace

# 579
Питах в друга тема, ама никой не ми отговори, а до края на деня искам да имам отговор, че ми е важно. Ако след 1 месец работа напусна доброволно имам ли право на обезщетение от БТ? На каква база се изчислява или е минималната заплата?   bouquet

# 580
Питах в друга тема, ама никой не ми отговори, а до края на деня искам да имам отговор, че ми е важно. Ако след 1 месец работа напусна доброволно имам ли право на обезщетение от БТ? На каква база се изчислява или е минималната заплата?   bouquet

бърз отговор 7.2 на ден 4 месеца
НО има и условия естествено
http://www.noi.bg/benefits/benefits/101-unemployment/625-pokso

# 581
unadaptable, това по програма "Ново начало" ли е?
Макар че там не е за стаж, а си става въпрос за работа.
Всякакъв стаж в държавна институция би бил полезен. Поне това е личното ми мнение.

# 582
unadaptable, това по програма "Ново начало" ли е?
Макар че там не е за стаж, а си става въпрос за работа.
Всякакъв стаж в държавна институция би бил полезен. Поне това е личното ми мнение.

Не е по тази програма. Просто ходи на една трудова борса, организирана от университета, където били дошли различни работодатели, вкл. общината. Той си дал CV-то на няколко места и му се обадиха днес от общината да иде, но става въпрос за стаж до Нова година. Аз преди това му казах, че общината е последното място, откъдето може да го потърсят за каквото и да е, но не познах.  Бая се зачудихме и реших да питам. Утре ще видим какво ще стане като се обадят. Струва ми се доста странно.... Rolling Eyes
Като съм тръгнала да питам, да питам и още: Софика груп се заинтересували от него заради немския език, но все още нямат представителство тук. Нещо чувам недобри неща за тях и не знам доколко може да им се вярва....? Rolling Eyes От джобтайгър също му се обадиха вчера да прати подробности за себе си, какво точно търси, но не знам дали всичко това не е само кьорфишек... Rolling Eyes Доколко В2В ниво по немски има притегателна сила за работодателите,че все заради това му се обаждат?

# 583
unadaptable, за общините, никога не се знае. ) Макар че винаги се намират връзкари, които да отидат там. Но може да няма желаещи за стаж просто.
Не бих пренебрегнала стажа там, ако е по специалността му.

# 584
  • София
Защо да е странно? в държавните администрации постоянно има стажанти. всеки стаж е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт