Връхлитащия катаклизъм и стълкновението на цивилизациите

• 12 410
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
Делфина фон Ю. ,  добре дошла  Mr. Green сестро.

Пламенчо ше те нареди ей сега.

# 16
  • Costa Rica
Делфина фон Ю. ,  добре дошла  Mr. Green сестро.

Пламенчо ше те нареди ей сега.
Добре дошъл е да опита #Silly

# 17
  • София
Пълнолуние ли е или има магнитни бури? Thinking

# 18
Пълнолуние е, и се очертава дъълга нощ. Laughing

# 19
Много обичам тези теми Sunglasses Mr. Green
Световната конспирация е много заразна...изключително прогресивна и изумително заглъхваща!!!!

Аз съм спокойна,живея в земите на траките!А те нали се оказаха пророците на седмата раса Whistling
Енергийно попивам преместването на центровете,зареждайки се със слънце и лунно сияние и съм ,,фриииидЪм' Mr. Green
Нищо не моЖ' ме уплаши!!!! Crazy
А относТно ислямизирането-това е стара конспирация...сега е крясъка на жълтото колонизиране и извънземното проклятие Joy Joy Joy Joy
Но аз съм потомка на езичници със  свръхспособности:прабългари,траки,славяни....така,че съм спокойна...И продължавам конспиративно да дебна не бъдното Crazy

# 20
през 50-те години Дубай е малко рибарско селище заобиколено от суха и безплодна, предимно камениста пустиня, а в момента е най-бързо развиващата се икономика в света и с 60% емигранти.
Е, как става така и защо едни могат, а други не.
Едните имат непропорционално големи приходи спрямо населението и са монархии. Разбира се има и други причини, но по е интересно какво ще стане когато добивът на нефт/газ намалее/свърши ?
Тогава тези страни ще изгубят своето икономико-политическо значение а западните държави много лесно могат да се избавят от мюсюлманските дялове (акции) в икиномиките си.

Бъдещето на тези държави с най голяма вероятност ще бъде като това на Науру:

Науру: остров потерянных сокровищ
http://archive.travel.ru/nauru/94801.html

Аха, схванах за какво е целият шум.

Поне една умница се намери.  Laughing

Аз пак не разбрах кои са бактериите?
Питай Делфина фон Ю., ама тя е специалистка само по кучешки еколи и тении.  Laughing

По добре гледайте клипчето и не си напрягайте мозъчетата
http://www.youtube.com/watch?v=dkix2q8TdnM

# 21
Пълнолуние е, и се очертава дъълга нощ. Laughing
И гущерите се активизират по пълнолуние.  Mr. Green

# 22
Темата е добра,стига да върви в полемика и съждения.
Но предвиждам порой от морални и достолепни СФС-та и тЕхните едностранни изкази....
Тогава наистина няма смисъл!!!!
А темата отговаря на общественото ни ,,мързеливо'' подсъзнание....в анонимността сме силни,но на площада страхливи Whistling

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 09:41 от ОнаЯ Мара

# 23
  • Насред хаоса
И тук ли, бе?!  Shocked
П.П. Казаха, че днес ще има много силни магнитни бури. Слава Богу, явно на това се дължи активизирането на някои. Че сериозно се притесних от вчера.

# 24
Пламенчо,тоз път съм съгласна с тебе и с учените глави.Тук никой няма да повярва в това, те ще си мислят, че животът ще си продължи все така и ще кажат нещо скептично. Те да, но аз и ти ще знаем. Wink

# 25
По"схватливите", или по-схватливите?...
A Вие от кои сте ?

Пламен, вече няколко пъти съм информирала модератор за Вашите расистки изказвания. Мисля, че е време отново да се намеси модератор и да заключи тази провокативна тема.
Къде видяхте расизъм ? Моля цитирайте !!!  Нека да разберем кой текст така силно Ви развълнува.

National Security Study Memorandum 200 (NSSM 200)  е  обществено достъпен ОФИЦИАЛЕН ДЪРЖАВЕН документ на САЩ.

Престанете с тези евтини пропагандни трикове и аматъорски театрални постановки.  Ако има нещо да кажете по същество - казвайте.  Ако нямате какво да кажете явно се съгласявате с написаното  и подбудите да протестирате трябва да се търсят другаде.

И с какво темата е провакативна ? Напротив, тя е много актуална и на нейна основа има защитени множество докторати. Освен това засяга пряко нас и нашите поколения.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 09:49 от plamenhk

# 26
  • n/a
А каква е темата? Извинявайте, авторе, но не става ясно.

# 27
Виж сега....мнозина из този форум сме запознати с подобни   цитирания.Някои дори пишат и създават новини от подобни документи...просто има пренасищане .
А за актуалността ...в наши дни всичко е актуално....даже края на света Thinking
Чел ли си,,Световната конспирация''.....????След нейното сдъвкване и сравнение с инфото на един известен сайт ,смятам че ще спиш спокойно от ,,пресищане'' за архитектурния замисъл в Матрицата....
Но аз съм потомка на пророци и таквизи нещица не МОж ма уплашат Mr. Green

# 28
  Е хубаво де, какво толкова чудно има. Тази тенденция е видима и с просто око. Аз си спомням идеално времето в което в училище учехме, че земното население е 4 милиарда. Пред очите ми, дето се казва, се удвои. Населението в Европа застарява и намалява, затова пък идват свежи многодетни имигрантски сили, макар и по тъмнички. Това също е видимо с просто око.
 Какъв, викате, бил проблема? Че тече Великото преселение на народите ли? То не е спирало.
 Какво точно искаш да коментираме, кажи.
 Какво ще произлезе от сблъсъка на култури ли?

Трябваше в петриевата паничка да посадят два вида бактериални култури, да е нагледен примера.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 11:20 от Iris04

# 29
Няма проблем,няма...няма...само ...поредни паранои

Общи условия

Активация на акаунт