VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 732
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 135
  bouquet за темата!

Гласувах за мама и син да се махат!

# 136
  • София
Какво става с мисията на Камелия/ Софи? Защо да се счита за неуспешна, провали ли се? Rolling Eyes

# 137
Аксиния ми е доста напудрена и антипатична. Confused
Заради шоуто бих оставила Влади и Ирен  Peace
А Бони не е за изхвърляне,поне за сега  Laughing

# 138
  • София
Някой знае ли къде мога да гледам "Всяка неделя"? Все още не е качена в Novaplay.

има го http://play.novatv.bg/play/283307/

# 139
Не че успявам да ви следя , но поне да направя опит Hug

# 140
Не мога да намеря снимки на съпругата на Стефан Данаилов като млада? Казват че била красавица.

# 141
  • София
Бианка, благодаря за отговора! Hug Четеше ми се нещо подобно. Peace

Пипутка, и аз до тоз извод стигнах за чувствата и страстите или по-скоро за липсата им около Аксиния, но не ми се ще да е точно тъй.  Confused
Нищо лично, стана ми смешно просто....  hahaha Joy Joy Joy

Аз също не разбрах, какво е направил Фънки, че изведнъж го намразиха всички. Ще чакам някой да сподели.

----------------------------

Фъки дразни с това, че обижда Къци, за да се хареса на Ласкин.

Останаха без пари за храна, заради Ласкин, но на Фънки не му пука, защото на него си му носят отвън доста големи количества.

http://play.novatv.bg/program/vipbradr2012

# 142
Не мога да намеря снимки на съпругата на Стефан Данаилов като млада? Казват че била красавица.

# 143
Днес, разхождайки се, коментирахме със свекърва ми някогашното ЦНСМ-то, та стана въпрос за нея, наистина била много красива.
 Ще ми се и на мен да я видя.

Ох, Орлин и Никол, чисто генетично, какви дечица биха имали. Бранджелинчетата пасти да ядат. Blush

# 144
  • Варна
Супер нечестно е да ги пускат навън. Tired
Сигурно и по малко манджа им дават тогава.

Joy Joy Joy  представям си ги с блеснали от глад очи за суши...............ама явно не са толкова гладни щом като не изпълняват мисиите за бюджета  Whistling

# 145

bouquetДруги снимки няма ли?

# 146
да ви следя  Wink

# 147
  • Разпиляна във въображението
Фънки за 2 дена от обичан съквартирант стана един от най - мразените. Точно затова ви казвам, че човек не може да се прави с дни без да падне маската в един момент. Излиза, че цялото му мило държание до сега е било поза.

Не гледах напоследък много добре. Какво е станало с Фънки, че така сте се разочаровали?

# 148
  • София
Най ми стана противно,когато се оказа,че всички са едни безгласни букви.Иванчо се размрънка и никой не си каза собственото менение ,а си завряха главите в пясъка и чакаха някой друг да вземе решение,та после да викат той е виновника.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт