VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 732
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
Супер нечестно е да ги пускат навън. Tired

Сигурно и по малко манджа им дават тогава.
Да,и аз за това си помислих.Иначе тръбят колко им бил свит бюджета и как щели да гладуват,а реално ... те си ядат навън някои.  Wink

# 121
Бианка, благодаря за отговора! Hug Четеше ми се нещо подобно. Peace

Пипутка, и аз до тоз извод стигнах за чувствата и страстите или по-скоро за липсата им около Аксиния, но не ми се ще да е точно тъй.  Confused
Нищо лично, стана ми смешно просто....  hahaha Joy Joy Joy

Аз също не разбрах, какво е направил Фънки, че изведнъж го намразиха всички. Ще чакам някой да сподели.

# 122

В момента май няма излъчване нали? Rolling Eyes
На моменти го пускат, но и като излъчват пак има проблеми със звука.
Аз не бях разбрала, че Камелия е разконспирирана, затова в анкетата гласувах за успешна мисия...
Така де, защо пък да не остане момичето? Аз я харесвам.

Щом са научили информацията извън къщата,не трябва да се признава.

# 123

Пипутка, и аз до тоз извод стигнах за чувствата и страстите или по-скоро за липсата им около Аксиния, но не ми се ще да е точно тъй.  Confused
Нищо лично, стана ми смешно просто....  hahaha Joy Joy Joy

Аз също не разбрах, какво е направил Фънки, че изведнъж го намразиха всички. Ще чакам някой да сподели.

Аз чакам от вчера Wink, дано някой ни прочете и сподели Peace.

# 124
  • В Космоса
Мереленда, за теб направих тази "неволна" грешка,признавам си. Sunglasses

Испектор Гаджет, на коренно противоположни мнения сме. Hug Яко.  Laughing И интересно. Peace

# 125
Някой знае ли къде мога да гледам "Всяка неделя"? Все още не е качена в Novaplay.

# 126

Аз този Фънки, даже не знам как се казва, преди не знех кой е. То и сега не знам де. Но никога не ми е бил симпатичен.
Прояви два изблика на грозна агресия, един път към Владо, другият към Къци. Къцко го отнесе съвсем незаслужено.
За мен е комплексар и много прикрит. Иска да се омеша със големите, но знае, че просто е нисък и дебел. Sick

# 127
Моля, моля! Hug
Ти все задаваш интересни въпроси, а аз обичам да наблюдавам поведението на хората и да си разсъждавам какво провокира определени техни постъпки.

Сега, като го написах, видях светлото бъдеще: аз, с ролки на главата, скрита зад пердето, следя кой, кога и  ского влиза и излиза в блока /ако ги помните тези баби от недалечното минало/. Crazy

После споделям във форума, много ясно. Joy

# 128
  • София
Цитат
Изключително агресивен младеж с изключително нереална самооценка създадена от майка му.

Peace
Споделям това мнение за Владо.

Според мен щом Марияна е казала това за приятелката на Л. Дяковска, най-вероятно ще я оставят ревлата зорлем във формата, защото външни фактори /уж/ са повлияли за разкритието на мисията й, с която според мен всички "шоумени" в къщата са наясно/.

# 129
  • BG
Ами за ФЪНКтастик- прикрепи са към дуото Ники/Юлиан, чието основно занимание е да обсъждат другите и да се правят на мъже пред Къци, вчера например когато Къци пита няма ли да изпълнят мисията и Фънки му извика злобно в лицето "ти ненормален ли си , бе". После искаше да бие Влади, едвам го спряха, не че на него ще му е излишен малко пердах.

# 130
  • Другата България
Запис.

# 131
  • софия
Нищо не е направил Фънки. Дори обидата му към Владо беше "тъпак с тъпак"  Laughing
Мен си ме кефи.

# 132
По картината само ми се струва, че всеки прави някаква сценка пред другите  Rolling Eyes

# 133
  • София
Мама Цоцоланка, благодаря за темата.  bouquet

1. Aксиния
2. Николай
3. Не
 bowuu

+1.

# 134
  • В Космоса
Хахха, това "тъпак с тъпак" го гледах и ме скърши от смях и доза носталгия... Едно време момчетата от квартала ползваха подобни обиди. Crazy Grinning

Общи условия

Активация на акаунт