, надявам се да ги опровергае
Това е от нас.
Жозефа,
първо на теб специално и след това на малкия сладък Фифо. Горе главата , всичко ще се нареди
. Аз съм някак си една идея по-спокойна за яслата от вчера ( благодарение на Слънце
) Ходихме да я видим от истинската й светлина. Видяхме двора и дечицата как си играят. Алекс незнам дали им обърна внимание ,ама за мен беше добре да видя. Атмосферата ми се стори спокойна, нямаше ревящи дечица, нямаше седящи по пейките или както бяха казали за тази ясла, че ги държат да седят по дюшеци на двора на едно място. Децата тичака, играеха си и идилията беше пълна
)) НО за мен беше добре да видя всичко това, а пък за Алекс смятам ,че поне първия ден като отидем ще му е една идея по-познато и може би интересно да види какво има зад вратата Кали, много ми хареса малката тарикатка Ая как реди бобчетата. много се смях. Ей, опасна е значи хитруша. Как се е сетила . Браво
Хубава игра ,ще я пробвам и аз като се прецака времето и се заседим в къщи 
За цветовете Алекс е много далече от тази тема. Аз също повтарям все основните цветове, имаме едни формички и той сега много се кефи да ги пъха на мястото им, та те са цветни и все повтарям - червено ,синьо и тн. ,но засега не дава признаци ,че ги познава. Има време, ще се научат
Другото ,което му давам е да рисува с пастели, но като че ли на него повече му харесва да ги пуска на земята и с рисуването сме до тук. Няма и той да е художник явно.
Не обръща внимание и когато аз му рисувам по листа ,гледа да го бутне на земята, ама и аз не съм добра в тази област
Единствения шедьовър , който е нарисувал досега е на тапета до вратата. Там м уе любимото място за рисуване и то не с какво да е ,а с флумастри
ПОли, Секънд - браво на дечицата ви. Дано все така да се прибират от яслата с видим напредък и най-вече желание отново да отидат там.

Приятни последни летни почивни дни на всички
Когато каката на 3г. прави ларингитни кризи имаше ясни показатели какво е, но ЛЛ не ми каза, че е това. Чак когато една нощ се наложи да викаме бърза помощ за по-тежък пристъп, лекарката се учуди, че лекувам, а не знам какво
.
Нашата гледа пишока на Никчо само след покана 

, гадна работа, свърши.
. Вчера бях home office /