Пак вият сирените в София

• 2 247
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Често за мен е 2 пъти месечно, 2 пъти годишно си е ок. Техниката се влияе от климатичните условия - студ, жега, влага .... Нормално ми се струва след големите студове и снегове и след 40 градусови жеги, да се провери дали всичко работи нормално.

Преди ги проверяваха само на 2-ри юни. Хем памет почитаха, хем ги проверяваха. А сега им се вижда малко.....Дали не са назначили още хора в тази с-ма и не усвояват още пари???

# 16
  • Насред хаоса
Често за мен е 2 пъти месечно, 2 пъти годишно си е ок. Техниката се влияе от климатичните условия - студ, жега, влага .... Нормално ми се струва след големите студове и снегове и след 40 градусови жеги, да се провери дали всичко работи нормално.

Преди ги проверяваха само на 2-ри юни. Хем памет почитаха, хем ги проверяваха. А сега им се вижда малко.....Дали не са назначили още хора в тази с-ма и не усвояват още пари???
Joy Дано на първи декември пак ги проверят.

# 17
Шести албански флот е в полите на Витоша, бегайтееее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Говорят неясно, защото настройват--това е идеята на бавното говорене. Последното се чуваше много добре.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 19:37 от Red Velvet

# 18
  • out of space

1. Винаги е имало и на 01.10  Naughty
2. Ти не си наред, ама изобщо!  Crazy

# 19
  • Пловдив
На 02.06. никога не е имало проверка, няма и сега. Сирените в чест на падналите за свободата на България бойци, не е проста проверка на системите.
Да не дава господ да чуем системата за ранно предупреждение по предназначение. Тогава ако някоя не сработи, тук точно ще има 875445678976 теми защо не работят и защо не са проверявани и .... знаете за какво говоря. Не искам никога да се убеждавам, колко съм права.

# 20
Аз въобще не съм се интересувала да търся информация за това кога има технически проверки. Не знаех и наистина ме изненадаха, но не е болка за умиране, не виждам какво толкова ви пречи. Pesheck е права, нужно си е все пак от време на време да има проверки на системата, за да не стават неприятни изненади.
В интерес на истината, харесва ми да ги слушам. Създават ти усещането, че си в някакъв филм.

# 21

1. Винаги е имало и на 01.10

Напротив, панаирът беше само на 2-ри юни. Или не знаеш, или не помниш или правиш съвсем умишлена дезинформация. Само какво ще спечелиш от нея не ми е ясно. Може би твои роднини получават заплата за поддръжката им???

# 22
На 02.06. никога не е имало проверка, няма и сега. Сирените в чест на падналите за свободата на България бойци, не е проста проверка на системите.

Напротив, всичко беше събрано в едно-на 2-ри юни. Написах го и по-назад. Даже и по радиото са го обяснявали още през далечната 1997г.

И какво излиза? Ако има как, нека да ги проверяват всяка седмица-за по-сигурно. По-назад една "интелектуалка" написа и на 1.12. Не, малко е! Всяка седмица или поне въднъж на 2седмици!

# 23
И във Варна днес го правиха това, но хич не ме притеснява, даже не ме впечатлява.

п.п. И аз като vl си спомням, че преди това се правеше само на 2 юни.

# 24

В интерес на истината, харесва ми да ги слушам. Създават ти усещането, че си в някакъв филм.

Ами те отдавна са ни вкарали във филм на ужасите. Толкова много и разнообразни......Безчет.....

# 25
  • София
Добре де, а те като ги "проверяват" как точно разбират, че им работи системата? Ако с подобни на тези трели, които чувам, трябва да ме уведомят за нещо важно, шансът да разбера за какво става дума от това нечленоразделно гъргорене клони към нула.

# 26
  • София
На 2 юни никога не е имало "Извършва се...... техническа.......... проверка.........".
Не 2 юни никога не е имало панаир.
Взимайте си лекарствата.

# 27
На 2 юни никога не е имало "Извършва се...... техническа.......... проверка.........".
Не 2 юни никога не е имало панаир.
Взимайте си лекарствата.

Казваш само половината истина!

Вярно, че не  е имало такова съобщение. Виеха без никакво съобщение, но въпреки това са ги проверявали. Написах го и по-назад. Точно на 2.06.1997г. Асен Сираков повдигна въпроса докога ще трябва да ги слушаме на 2.06. Някои представители на ГО му обясниха, че така проверявали годността им, освен че почитали паметта на загиналите.  И сигурно е така, защото в никой друг ден през годината те не звучаха.

# 28
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тук ги проверяват на всяко първо число от месеца. Явно усвояват много пари  Blush (що пишете такива небивалици?)

# 29
Тук ги проверяват на всяко първо число от месеца. Явно усвояват много пари  Blush (що пишете такива небивалици?)

Малко е! Това трябва  да става всяка седмица! И още.....Трябва да се репетира строяване пред блоковете, после обличане на униформа, вземане на оръжието.....

Общи условия

Активация на акаунт