Да преправим старите мебели с любов - 17 тема

• 91 300
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Еххааа, този сайт за платове е уникален, направо потънах в света на приказките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
То направо да се чудиш кое по-напред да избереш, страхотни десени, чудесни!!!
А как може да си купи човек нещо от тях, аз хич не съм наясно с пазаруването от чужди сайтове Embarassed

Верно са страхотни,  това са платове за пачуърк и затова ги продават и на малки парчета, да можеш да си купиш от различни десени, на цени долу горе като при нас £ 3.15 за парче
1 Unit = 55cm wide x 50cm long
2 Units = 110cm wide x 50cm long
3 Units = 110cm wide x 75cm long
4 Units = 110cm wide x 100cm long
5 Units = 110cm wide x 125cm long
6 Units = 110cm wide x 150cm long
8 Units = 110cm wide x 200cm long

# 631
аууу, колко хубаво, такива платове от кога търся да намеря от къде могат да се купуват! Но не мислите ли, че цена от 8 лв за четвърт квадрат е малко... хм... прекалено? Може да си спретнем една обща поръчка от този Фабрик Рехаб  Simple Smile
А в Дженезис колко струват?

(Леглото от палети е страхотно, и си представям едни плетени ратанови кошове в дупките  Simple Smile)

# 632
аууу, колко хубаво, такива платове от кога търся да намеря от къде могат да се купуват! Но не мислите ли, че цена от 8 лв за четвърт квадрат е малко... хм... прекалено? Може да си спретнем една обща поръчка от този Фабрик Рехаб  Simple Smile
А в Дженезис колко струват?

(Леглото от палети е страхотно, и си представям едни плетени ратанови кошове в дупките  Simple Smile)

Те са именно затова (и за лесно миене под леглото Simple Smile ) Много съм благодарна, че оценявате леглото, има какво да се желае, но аз си го харесвам, а явно и не само аз Simple Smile.
До колкото видях в сайта (надявам се да не съм се заблудила) ширината на платовете е 110см, а дължината на единична цена е 25см (1/4м), горе-долу излиза по 13лири на 1м дължина, но хубавото е че ширината е нормална, като се има предвид че навсякъде другаде където гледах платовете за паучуърк ширините са 45см. Все пак ще мина и по Витошка да разгледам и там.

# 633

Мерси много, но не точно такива, по-скоро като платовете от тази кукла:http://prikachi.com/images.php?images/775/5465775d.jpg Такива търся, за да има един неутрален цвят в стаята и само аксесоарите да са акцент.

Като гледаш сайта оставаш с впечатление, че имат само платове като за "дворец". Но в действителност имат подходящи неща за всеки стил - като видове платове и разцветки. Аз съм почитател на минимализма и последно от там си взех плат за завеси - трябваше ми наистина хубав и тежък син плат. Като дизайн нищо особено - обикновенни завеси, но могат да ти направят всичко по твой дизайн.

# 634
Докато съм още на линия само да се похваля: Това е една изстрадала мила масичка, цялата покрита с блажна боя, толкова имаше че на места се беше отлюспила и някой мазал отгоре та изглеждаше все едно фурнирът е счупен. Но като минах с пистолета за горещ въздух и ножа, се оказа че няма нищо отчупено. После с виброшлайфът си поиграх. Утре ще ви пусна снимки на вече лакирана.
http://prikachi.com/images.php?images/782/5467782u.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/789/5467789A.jpg

П.С. Само да питам, някой знае ли при фивекс има ли такова масло за дърво, което да издържа на постоянно мокрене с вода. Мисля мивка дървена да си направя и много ми се иска да не се раздуе след няколко месеца.

# 635
Чета ви, чета ви, с голям интерес ви следя, но ми се иска да ви питам къде ги шкурите тези маси, врати и гардероби? В апартамент е абсурдно това да стане, дори и да изкарам елемента на терасата пак стават едни облаци прах... а и сега е студено  вече, кой ще шкури навън...

И аз имам мерак да вдъхна нов живот на някои мебели, но в панелката... ако шкуря на терасата после ще трябва да мия не само прозорците и дограмата...

# 636
Чета ви, чета ви, с голям интерес ви следя, но ми се иска да ви питам къде ги шкурите тези маси, врати и гардероби? В апартамент е абсурдно това да стане, дори и да изкарам елемента на терасата пак стават едни облаци прах... а и сега е студено  вече, кой ще шкури навън...

И аз имам мерак да вдъхна нов живот на някои мебели, но в панелката... ако шкуря на терасата после ще трябва да мия не само прозорците и дограмата...
Аз съм в панелка в Младост. Моите варианти са два: по-добрият на Банкя в на приятелка двора, по-лошия на терасата. При втория случай затварям вратата и изобщо не ме интересува, то така или иначе нашите прозорци стават за 2 дена все едно 3 години не са мити, така че не ги мисля. В стаята само с шкурка, машината не я пускам, че много хвърчи. ...И после Фреди за фон докато чистя. Важното е да е весело и да имам свободно време.

# 637
Имаме специални стаи, неречени "шкурници" - празни, шумо и прахо изолирани. Шегувам се Laughing Peace

Аз специално -  на балкона или вилата. Ако е нещо малко, съм го правила и в стаята, на затворени врати. Зависи какъв е обектът, но в повечето случаи не си представяй огромни облаци прах. Мръсна работа е, но се понася. Моите прозорците отвън са достатъчно мръсни и без шкурене LaughingПрез зимните сезони работилницата ми излиза в принудителен отпуск, освен ако не е нещо свръх-мега-ултра наложително.

Мечтая си за едно ателие, къдтео да си шкуря на воля Laughing

Зайко, разбрахме, че много ги харесваш тези платове, но the wolvarin търси нещо съвсем различно.

# 638
# 639
Мечтая си за едно ателие, къдтео да си шкуря на воля Laughing

И на мен май това ще ми се оформи като най-голямата мечта за момента! Grinning Онзи ден, докато шкурех, направо си го представих - едно просторно помещение, продълговато, да има място за старите боклучки и да не пречат на никого, за инструментариума ми, който сигурно ще се увеличава newsm78, удобно място за работа и да не мисля къде хвърчи прахулякът от шкуренето, един мой си свят, да ми е спокойно. Този същия ден, шкурех креслото в стая, сравнително не натъпкана с мебели, с прахосмукачката, строена до мен. Шкури се леко, внимателно, сакън пепеляче да не хвръкне по-далеч от прахосмучката, не може човек да се разгърне. Е, после мия и трия, но в никакъв случай не е нещо много страшно. То затова и креслото ми е така изшкурено, на малки участъчета. За масичката се вихрих на балкона, ама креслото не минава през балконските врати. Laughing

the_wolvarin , с орех лакирах столове и масичка вкъщи, но ми се струва много тъмно. Но, нищо не се знае, докато изшкуря креслото........А какво е сухо лакиране? Embarassed

# 640
Абее, аз си предвидих ателие, ноооо...мъжът ми взе да прави вино, бира...и се напълни с разни бутилки, приспособления... #Cussing out
Да не говорим, че зимата има летни гуми, а лятото - зимни гуми в един ъгъл. Аз имам две-три етажерки с бои. Покрай другата стена пък имам разни кашони с дрехи, които в момента не използвам... #Cussing out

И така се оказа, че имам една голяма маса и малко място около нея за моите занимания. #Crazy

# 641
Момичета здравейте! Попаднах на разкошни неща в продавалник,но цените са оле малеее.
http://749359.prodavalnik.com/
Влюбена съм в ето това http://prodavalnik.com/pura-za-syadane-i8663289
и това http://prodavalnik.com/rakla-i8403553 страхотни  идеи Simple Smile))))))))
Оххх сън няма да ме хване ръцете ме засърбяха Sad жалко,че не съм в България. Ще умра за такава ракла-табуретка.

# 642
Сухото го правя с памучен парцал. Топвам парцала в лака и търкам до попиване на лака в дървото. Така хем дървото е защитено, хем ефектът е между мат и много лек сатен ако се изтърка много добре с парцала.

# 643
Сухото го правя с памучен парцал. Топвам парцала в лака и търкам до попиване на лака в дървото. Така хем дървото е защитено, хем ефектът е между мат и много лек сатен ако се изтърка много добре с парцала.

the_wolvarin , това за сефте го чувам/чета, непременно ще го опитам, благодаря ти!  bouquet То колко неща за пръв път тук прочетох и научих! Hug

# 644
Аз само така лакирам, понеже не обичам дебел слой лак, а и с четка тънък слой винаги има опасност да останат деруги от косъмчетата ѝ. Няма по-добро нещо от старите чаршафи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт