Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 130
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро,милил момичета!Желая ви прекрасен и топъл ден!

# 16
Добро утро!
Този клип съм го гледала много пъти, но не си спомням имаме ли го с превод?

Скрит текст:

# 17
Добро да е утрото Ви момичета, слънчев и позитивен денят! Hug Hug  bouquet  bouquet 

Скрит текст:

Скрит текст:
Малко Ви поизтървах краят Embarassed Embarassed ooooh! и се връщам да Ви чета! Peace Peace

# 18
  • София
Здравейте,  wavey момичета! Добро утро! Марианка,  Hug благодаря за новата тема! Както казва Валето, много добре ни се получава приказката тук!

ENGIN AKYUREK1   

# 19
Гюнайдъъъъъъъъъън.Simple Smile)

Марианка, както виждаш, всичко си му е наред на прикачи-то. Simple Smile Даже не се наложи отново да си качвам подписа. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 09:47 от marytza

# 20
Здравейте,  wavey момичета! Добро утро! Марианка,  Hug благодаря за новата тема! Както казва Валето, много добре ни се получава приказката тук!

ENGIN AKYUREK1   
http://www.youtube.com/watch?v=Qs2ruyVlEc8

Wink Дилеми, ти отрано ни загря с този клип! Simple Smile))

# 21
Здравейте, компания, успокоихте ли се?
аз се качих на 17ти облак да се порадвам на завръщането на Мустафа Булут.  Grinning
Виждам неща, които са ми убягвали преди.
Дилеми, Том Джонс много му ходи на Енгин!
И моя любим клип, подарък от Дива, за настроение!
Скрит текст:

# 22
Добро утро!
Този клип съм го гледала много пъти, но не си спомням имаме ли го с превод?

Скрит текст:

Май точно за него страдаше Дейзи, че него е срещала с превод. А тя, както знаеш, издирва интервюта, щом не го е намерила преведен, значи няма...

# 23
Здравейте, компания, успокоихте ли се?
аз се качих на 17ти облак да се порадвам на завръщането на Мустафа Булут.  Grinning
Виждам неща, които са ми убягвали преди.
Дилеми, Том Джонс много му ходи на Енгин!
И моя любим клип, подарък от Дива, за настроение!
Скрит текст:

Ще перифразирам Вапцаров: Какво ти спокойствие, той страдал човекът! Simple Smile)) Wink Ще се успокоим само ако пренапишем сценария на АБО. Wink)) Ама тогава пък как ще стигнем до консенсус, не знам. Simple Smile)) hahaha

Бу-бу-бу-бу-бу... Simple Smile))

# 24
# 25

Аха! И Малчо се включва с горещи целувки! Simple Smile)  Hug

Де, бре, до вечерта ще се подпалим, джанъм! Simple Smile)) Много сте се нахъскали от преговорите на Булута май... Simple Smile))  Wink

# 26
# 27

Най-после запомних името на режисьора - Улаш Инач. Защо не говорим за него? Всички заслуги приписваме на сценария и актьорската игра.

# 28
# 29

Най-после запомних името на режисьора - Улаш Инач. Защо не говорим за него? Всички заслуги приписваме на сценария и актьорската игра.

Е па я - защото не мога да се ориентирам в надписите на турски - кой кой е. Simple Smile)) Инак съм споменавала тук-там под формата на въпрос кой и как е решил да се заснеме по този начин определена сцена. Но като си знам името на Мерал, пък и като знам колко са я почитали и уважавали за творчеството и, наблягам на нея. Още повече, че е не само сценарист, но и изпълнител на роля. Аз даже си мислех по едно време, че тя е и режисирала. Simple Smile

Р.Р. Аз съм на АБО-23 - Мустафа е яхнал булдозера... и държи телефона по оня невъзможен начин (Хриска, аз няма и да се опитвам да го пробвам това държане Simple Smile)). Див, та див!

01,05 - Али аскер и Махмуд паша - Мустафа Булут... бум! Simple Smile))  Joy

Както и да го гледаме - сценарий, режисура, екип и изпълнители, филмът няма да е същия без Булута на Енгин. Колкото и да отчитаме играта на останалите, огънят, който пали зрителя, е Мустафа Булут. И това не е пристрастност, а факт. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 11:52 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт