Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 114
  • 725
  •   1
Отговори
# 30

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 12:09 от marytza

# 31
Днес не можа де ви види човек от тръстика! Simple Smile)

Инкидия е - я да похапнем...

Да ви е сладко! Simple Smile)

Е, лек ден, момичета! Simple Smile До довечера.

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 12:24 от marytza

# 32
  • Пловдив

Тръстика бол....Ама четем....Нищо ново около плановете на Енгин.....Дано поне по РД го хванат някъде...да не вярваш....

# 33
  • Пловдив

Радост за очите.

# 34
Добро утро или направо добър ден! Simple Smile
Най-накрая изгледах финала на "Пепел от рози".
Хареса ми,въпреки че малко бяха попрекалили с тези стари моменти,искаше ми се да видя какво става,а не само разкази на Фатмагюл.Например как се устройват Мукадес и Рахми,как всички се срещат в Ългър и т.н...
П.С:Мукадес пак да ме издразни с тия физиономии в съда,трябваше да си полежи малко в затвора!   Grinning

# 35
  • Пловдив

Engin Akyürek - final 1 sezon

Eто клипчето с Енгин за финалът на първи сезон. Направихме само това, което беше с превод. Превод от английски: Sofi_q; субтитри: mariana51. Приятно гледане.

# 36
  • Пловдив

http://www.gecce.com/haber/fanlari-engin-akyureki-yine-unutmadi-197725.html

В тази статия, сложена днес,  говорят за фейса на Енгин - Engin Akyürek Universal Fan Club. Те провеждат конкурс в чест на РД на Енгин. Феновете са нетърпеливи...и не могат да забравят Енгин....Поне са писали нещо за момчето по ел.изданията. Явно и журналистите са в абсолютно затъмнение щом се занимават с фейсовете му.

# 37
Добро утро или направо добър ден! Simple Smile
Най-накрая изгледах финала на "Пепел от рози".
Хареса ми,въпреки че малко бяха попрекалили с тези стари моменти,искаше ми се да видя какво става,а не само разкази на Фатмагюл.Например как се устройват Мукадес и Рахми,как всички се срещат в Ългър и т.н...
П.С:Мукадес пак да ме издразни с тия физиономии в съда,трябваше да си полежи малко в затвора!   Grinning

newsm10 Ама заради децата и се размина с глоба.

# 38

http://www.gecce.com/haber/fanlari-engin-akyureki-yine-unutmadi-197725.html

В тази статия, сложена днес,  говорят за фейса на Енгин - Engin Akyürek Universal Fan Club. Те провеждат конкурс в чест на РД на Енгин. Феновете са нетърпеливи...и не могат да забравят Енгин....Поне са писали нещо за момчето по ел.изданията. Явно и журналистите са в абсолютно затъмнение щом се занимават с фейсовете му.

Просто не са никакви журналисти. Как може журналист да стои и чака нови от феновете? Най-малкото си има начин за официало уведомяване - пи-ар-кошмар... Че то журналист ако чака друг да му носи новините, втасахме я!

# 39
  • Пловдив

Че те, папараците са направили повече нескопосани интервюта от журналистите. Могат да се свържат с ПР-та му и да направят едно свястно такова. Но го има и моментът - той да отказва... Вероятно докато не излезе от тези над него инфо, той няма да даде. Ама ние имаме ли търпение - имаме. Все ще изкочи нещо от някъде. На това му казвам аз - железен и непоклатим Енгин.

# 40
# 41
# 42
Да ви попитам,как се казва следващия сериал,в който участва Берен Саат след "Каква е вината на Фатмагюл?"?

# 43
  • Разград

# 44
  • Разград
Да ви попитам,как се казва следващия сериал,в който участва Берен Саат след "Каква е вината на Фатмагюл?"?

След него не е снимала друг.

Общи условия

Активация на акаунт