Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 652
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Вижте ни само! Simple Smile)) 2,30 през нощта! Simple Smile))
А по подчертаното може да се види на какво набляга всяка от нас в дебата за щастието на Мустафа Булут. Simple Smile))

Аз съм невинна.

Утре кой ще прави преговор - май  тези които заспаха рано-рано или може би си подготвят презентациите за 19 епизод .  Аз разчитам на тях . Мен ме търсете за следобедното кафе.

# 436
Аз съвсем сериозно се оттеглям малко да почина. Лека да е, да можем и утре да сме на линия, да не оставяме Мариянка  до обяд да си пише сама.

# 437
# 438
  • Пловдив

Добро утро в неделя сутрин. Докато пия чай с Мустафа и Керим Ви прочетох. Направили сте прекрасен анализ снощи. И знаете ли - всички сте прави. Така образът на Мустафа стана пълен. Помните ли онлайна на КВФ - балконът беше пред срутване. Анализите от преговорът на АБО - абсолютен. Няма друга такава тема, няма други като Вас. Денят ми започва прекрасно, пожелавам го на всички.

# 439
  • Пловдив

Engin Akyürek - Sen En .....

За начало на неделният ден, направих това клипче. Да си спомним денят в който Керим и Фатмагюл подписаха. Брак започнал с интрига за да прикрие едно престъпление, но показан ни какво може да направи любовта. Липсват ни, но ние не ги забравяме. Приятно гледане.

# 440
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=KHkMFLJuoEA&feature=player_embedded

И един нов клип - Обичам те Мустафа Булут...

# 441
Добро утро!

Марияна, чудесен клип си направила, бях забравила колко са сладки Керим и Фатмагюл. Много съм се заоблачила напоследък.  Simple Smile

Казваш, че всички сме прави  Grinning май точно затова Кики измисли новия термин - Енгиновска шизофрения.  Joy Да идва вече следващия му филм, че да се спасим.

Аз отивам на гости, към преговора ще се върна по-късно. Едно време, когато в училище правихме анализи на произведения, не съм писала с толкова вълнение...

И още едно ново клипче, от Зое.

# 442
Добро утро, слънчовци! Simple Smile))  Hug

За възможностите, които се превръщат в реалности, макар и не така, както сме очаквали! Simple Smile))

# 443
Мартичка - до следобед! Енгин е виновен! Wink))

Валенце, кой да ти предположи навремето, че наученото ще бъде прилагано по такъв повод?   hahaha  newsm78

Марианка, разкошна си - гуш! Simple Smile Днес ще давам рамо между разминирането и подреждането. Simple Smile)
Апропо - клипът е ф(р)енски, нали? Wink))  Joy

# 444
Клипчето ме подсети, докато гледах преплетените пръсти на Мустафа и Нарин(Асссие):

ЗА ДВЕ РЪЦЕ ...

Евтим Евтимов

За две ръце протегнати насреща,
    земята бих до края извървял.
    За две очи, като звезди горещи,
    за цялата си топлина бих дал.

За две слова, от мене вдъхновени,
    най-хубавите думи бих редил.
    За две сълзи, изплакани за мене,
    аз всички океани бих изпил.

Как малко исках аз - по зрънце само,
    по капка от далечен, чакан дъжд.
    А ти дойде наистина голяма
    и всичко ми донесе изведнъж.

Донесе ми от ветрове заръка,
    пожари звездни, за да не тъжа,
    от мъка - песен, а от песен - мъка
    и аз не зная как ще издържа.

# 445
  • Пловдив

Кажи ми...

marytza, клипчето в You Tube е фенско, да.

# 446
Аз пък, докато се щурам из сериите, скалъпих това напомняне:

АБО-03

# 447
Момичета, любопитна съм как коментират АБО в турските форуми, където са най-близо до мирогледа на героите, и как в англоезичните, където са най-далече.

Ние към кои ли се приближаваме. Моля, който чете чуждите форуми, да разкаже. Ще бъде интересно.

# 448
  • Пловдив

Докога ще се бъркаш....

# 449
Момичета, любопитна съм как коментират АБО в турските форуми, където са най-близо до мирогледа на героите, и как в англоезичните, където са най-далече.

Ние към кои ли се приближаваме. Моля, който чете чуждите форуми, да разкаже. Ще бъде интересно.

Вале, не знам как е в чуждоезичните форуми, но ако влезеш в друга тема на нашия форум ще прочетеш как нас ни охарактеризират там. Жалко за такива хора, които не харесвайки нашата любов към Енгин превръщат своите чувства към него в омраза. Недоумявам защо трябва да намразваш някой, защото другите го харесват? В науката има термин и определение на такова състояние. Не е тук мястото да го обсъждам, че е патология в характера на личността.
Става ми много смешно от такива изказвания  Joy Joy Joyи съм крайно учудена.  newsm09

Общи условия

Активация на акаунт