Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 649
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Още една мила семейна картинка в конака... майка и синове... още не се е наложило синовете да избират между двамата си родители...

# 481
За начало на неделният ден, направих това клипче. Да си спомним денят в който Керим и Фатмагюл подписаха. Брак започнал с интрига за да прикрие едно престъпление, но показан ни какво може да направи любовта. Липсват ни, но ние не ги забравяме. Приятно гледане.

Много е хубав Мариянка !  Въобще всичко което правиш е прекрасно !

За пореден път обаче се убеждавам, че в тази тема цари единомислие, уважение и истински споделена любов към любимците ни !

Обещах днес да съм с Керим и Фатмагюл.

Направена двугодишна равносметка - Щастливи заедно

Любовта наистина прави чудеса

Момичета за всички вас - днес правите отново страхотен преговор, но ви поздравявам с годишнината на една започнала трудно любов и превърнала се щастлива съдба

http://www.dailymotion.com/video/xu5h7y_kerim-and-fatmagul-happy … gether_shortfilms

# 482
  • Пловдив

При Нарин - спри да работиш, ще ти купя каквото трябво.....

Отказ, затваряне на вратата на новият и дом, а той - тамам...

# 483
Няма да съм подробна, само някои моменти ще отбележа от еп. 19

Мустафа с изкривено от мъка лице споделя пред брат си "Бебето на Нарин. Не е мое."
Яшар след него "Чок шюкюр!"
Да плачеш ли, да се смееш ли! И двамата са прави, всеки със своята истина.

На пазара, когато Мустафа позна бижуто на Нарин и хукна (бяга като Керим), а Бахар с недоумение попита "Какво пък казах сега?" Муко: "Каза Нарин."

Думите на Сердар, когато изпрати Нарин в първия й работен ден "Ти всичко правиш хубаво, Нарин. На всичко, което докоснеш, вдъхваш любов. Тогава всичко става по-красиво."
Така говори само човек, който обича. С очите на Меджнун.

Сафие на преглед при доктора. Милата, няма кой да й разтрие рамото, с големи и силни ръце!  Simple Smile

Мустафа усеща, че губи контрол над Нарин, и това го изкарва от равновесие. Губи почва под краката си. Не че иска да я командва, иска да е близо, а тя се отдалечава. Нарин тихо, без думи, взима курс към самостоятелност. Поема живота си в свои ръце. Много е трудно, но и радостно, вълнуващо, ново за нея.

Мустафа отново прекрачи всякакви граници в стремежа си да я спре. Отначало отиде при фабриканта да се спазарят, после отиде със заплахи, накрая го преби.

Затвори кабинета на доктора. Никак не е прав Мустафа, заслепен е от силните си чувства на любов и на омраза. Специално внимание на Асил - приятел, верен до гроб. Много порядъчен и разумен мъж, самият той никога не би постъпил като Мустафа, но въпреки това го подкрепя безрезервно, помага му и в най-рисковите начинания. Как сладко казва "Мусто, кардешим!"

Сцената на пазара е уникална. Чу се гласът на Нарин силно, категорично, на всеослушание. Насред пазара, който е синоним на Агората или на Народното събрание. "Няма да си играеш с хляба ми! Няма да мълча! Махни си вече ръцете от мен! Не се страхувам от теб, Мустафа Булут!"
Е, може би точно такъв силен изблик му трябваше на Мустафа - силен глас, който да заглуши неговия собствен, да го накара да чуе не само своето сърце, но и гласа на Нарин. И Мустафа го чу, и се замисли, и се усъмни в себе си. "Аз лош човек ли съм, Асил?"

# 484
  • Пловдив

Момичета за всички вас - днес правите отново страхотен преговор, но ви поздравявам с годишнината на една започнала трудно любов и превърнала се щастлива съдба

Марта_49, подобаващо си спомнихме за сладурчетата....

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 18:15 от mariana51

# 485
  • Пловдив

Предупреждавам те....Ще ти резна тока, водата...

# 486
Дойде ред на гюзелището и слабостта. Wink))

Ибо - непоклатим в лоялността си. Булут - загрижен за майка си, но и кроящ планове срещу баща си, в защита на семейството.

Вале, Ибо има позиция - позицията на Сехер! Я го погледни тук как се обръща за консултация с нея през рамо... Wink)) Шегичка! Гледа жена му да не чуе "мъжкия" разговор... я как го нападна, че знае какво е "Максим" в Истанбул... Simple Smile))

# 487
 Hug

Валенце, Марианче - сладките ми! Simple Smile)) Екстра преговор се получава. Simple Smile))

Едно кефско акцентче върху всеобщия любимец. Simple Smile)

Цитирам Валето: "Мустафа усеща, че губи контрол над Нарин, и това го изкарва от равновесие. Губи почва под краката си. Не че иска да я командва, иска да е близо, а тя се отдалечава. Нарин тихо, без думи, взима курс към самостоятелност. Поема живота си в свои ръце. Много е трудно, но и радостно, вълнуващо, ново за нея.
Мустафа отново прекрачи всякакви граници в стремежа си да я спре. Отначало отиде при фабриканта да се спазарят, после отиде със заплахи, накрая го преби.
Затвори кабинета на доктора."

Човекът си има план-програма - Нарин да си стои вкъщи и да чака милостиня, доХторът да бяга от Гюзелюрт възможно по-скоро. Ще му помогне "проучването" на Ибо - за доброто на семейството! Simple Smile Тестостеронът избива в хвърляне на памперси по проклетията Ассссссие и юмруци върху непокорния фабрикант. Няма да посяга вече към Бахар за разтоварване на напрежението ("Превързах се. Добре ми дойде."), защото стана гаф - наложи се да наднича от тоалетната... Е, какво да направи наш Мустафа? Нещата се изплъзват от всякакъв контрол. Традициите се рушат. Нищо не е така, както би трябвало да бъде... а той не може да стои със скръстени ръце и да чака Аллах да реши положението...

# 488
Страхотен кеф е тоя преговор!  newsm68 макар че аз съвсем се обуначих  - преговарям, продължавам със следващите серии, после се връщам отново за преговорната...от облаци ми се замъгли главата, ама карай, шоу да става!

Марица, на твоите въпроси накратко, без аргументи и факти  Simple Smile
Нарин обвинява Аслан - ти, не вие (според мен)
Поведението на доктора понякога ми е леко странно именно заради консервативната среда, не по принцип, и не ми е дразнещо. Той не си спомням в коя серия каза, че след като е спасил живота на Нарин, приема нейната съдба отблизо и може би затова се намесва в някои случаи. Да помага, да спасява, да улеснява живота й. Иначе, в емоционален план, не се намесва, знаем съображенията му.

На оная снимка, дето Мустафа дава на майка си от своето кафе, е много сладък. Направо ми се прииска да съм на мястото ма Дурие ханъм!  Grinning

# 489
# 490

Те това е погледът!

# 491
# 492
Страхотен кеф е тоя преговор!  newsm68 макар че аз съвсем се обуначих  - преговарям, продължавам със следващите серии, после се връщам отново за преговорната...от облаци ми се замъгли главата, ама карай, шоу да става!

Марица, на твоите въпроси накратко, без аргументи и факти  Simple Smile
Нарин обвинява Аслан - ти, не вие (според мен)
Поведението на доктора понякога ми е леко странно именно заради консервативната среда, не по принцип, и не ми е дразнещо. Той не си спомням в коя серия каза, че след като е спасил живота на Нарин, приема нейната съдба отблизо и може би затова се намесва в някои случаи. Да помага, да спасява, да улеснява живота й. Иначе, в емоционален план, не се намесва, знаем съображенията му.

На оная снимка, дето Мустафа дава на майка си от своето кафе, е много сладък. Направо ми се прииска да съм на мястото ма Дурие ханъм!  Grinning

В предишната серия (18) е преведено "Вие", тук - "ти" - не знам кое е вярното, струва ми се, че е ти - така поне чувам от филма, но разчитам само на сходството в звученето.
Анджък - странно - неприемливо за местните, дразнещо за мен, щото съм на страната на Мустафа. Simple Smile))
Сладък е тук - още с визията на Булут - жалко, че няма по-добри като качество кадри на това интервю.

# 493
Оооооооо като си почнала, Валенце, я да си припомним и най-сладкия Енгин в интервю:

Simple Smile)

Впрочем, снимано е в дома му - снимките зад гърба му са от дипломиране, от някаква роля (БЧ) или нещо подобно, мустакатата кукла явно му е подарък...

# 494
Но в АБО-19 се вижда, че в Гюзелюрт вече настъпват промени не само в конака...

Децата вече имат училищен микробус, не са принудени да минават през минните полета.

Общи условия

Активация на акаунт