Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 585
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • Разград

# 601
  • Пловдив

Eдна фенка от дизифорума на Енгин - от тия лудите като нас:
"Когато се събудих, улових се, че се усмихвам. И разбрах, че за да съм щастлива,
достатъчно е да те сънувам."

# 602
 Поне по-красив да си беше избрала Беренчето...  Ама Кенан не го харесвам за Берен и туй то! Simple Smile))

Този е по млад и симпатичен. Кой е по известен не зная.

Но пее добре човекът. А на Кенан пеенето не мога да го оценя, по разбираеми причини.

# 603
  • AMS
Хич да не очаква, че ще го заобичам заради Берен!!!

Съгласна !
Заслужаваш почерпка

Благодаря, Марта!!! Наистина ми трябва чай, но задължително с лимон. Много съм се нахилила тази вечер от салатата с доматите.
Я един МБ, за да си събера нахилената физиономия!!!

ПП: Марта, благодаря ти!!! Клипа ми е като детенце и наистина трябваше да го сложа по-така, ама в бързината ...

# 604
 Поне по-красив да си беше избрала Беренчето...  Ама Кенан не го харесвам за Берен и туй то! Simple Smile))

Този е по млад и симпатичен. Кой е по известен не зная.

Но пее добре човекът. А на Кенан пеенето не мога да го оценя, по разбираеми причини.

http://www.youtube.com/watch?v=w82xYe6Jej0

Офффф, оф! Дано съм лоша пророчица, ама ме е страх, че няма да е добре Беренчето с този студен чай.  smile3505

# 605
Момичета привет.

Новината за годежа на Барен не знам каяк да я коментирам, Кенан не ми е симпатичен и това е, чудя се какво намира в него newsm78 newsm78 Но да ви кажа, мисля си, че те са сходни характери , явно гледат в една посока. Нека са щастливи. Но според мен важна е не сватбата, а дяда съхранят любовта си през годините.

Иначе как ми се иска една нова снимчица с Енгин да излезе. Дано на рождения ден успеят да го щракнат някъде, макар че малко се съмнявам.

# 606

Благодаря, Марта!!! Наистина ми трябва чай, но задължително с лимон. Много съм се нахилила тази вечер от салатата с доматите.
Я един МБ, за да си събера нахилената физиономия!!!

ПП: Марта, благодаря ти!!! Клипа ми е като детенце и наистина трябваше да го сложа по-така, ама в бързината ...

Е, аз благодаря на Марта, че не е бързала, на теб, Дива, благодаря за клипа, а на Булута - че го има. Simple Smile)))

Ама не разбрах - усмивката ще си я събереш, щото те гледа сърдито Мустафа от тоя кадър, Wink или заради друго? Simple Smile))

# 607
Момичета привет.

Новината за годежа на Барен не знам каяк да я коментирам, Кенан не ми е симпатичен и това е, чудя се какво намира в него newsm78 newsm78 Но да ви кажа, мисля си, че те са сходни характери , явно гледат в една посока. Нека са щастливи. Но според мен важна е не сватбата, а дяда съхранят любовта си през годините.

Иначе как ми се иска една нова снимчица с Енгин да излезе. Дано на рождения ден успеят да го щракнат някъде, макар че малко се съмнявам.

Той ще вземе да се покрие в дън-гори Тилилейски за рождения си ден. Simple Smile)) Знае си, че ще го дебнат. Simple Smile Виж, ако снимаше филм, ще - не ще, щеше да се покаже, ама... Затова пък кой знае какво ще сътворят с наличния до тук материал феновете му от цял свят. Simple Smile)

# 608
Преди време за тези няколко секунди изписвахме - почти тема.

Чудя се как ?!

# 609
Уф, бее...  newsm78 Много мъ фърля в оркестъра тоз Енгин... Ей - на! гледам си "подобрената" версия на КВФ (еп. 53!!! - завиждайте! Wink)) и не мога да повярвам, че Мустафа Булут и Керим са един и същи човек - Енгин... нъл му се нагледах доволно на Булута в преговора до тук, сега, като си плакна очетата със спокойния Керим, направо се хващам пак за главата колко различни хора са! Седя си със зяпнала уста пред екрана и ... само си седя - не мога и да мисля. Simple Smile)) Не ми го побира ума как го прави. Ми то не изражението на очите, устните (дори и мустака е без значение) - самите устни, опънатия израз - тревожен и напрегнат - на цялото лице... как го прави?  Sunglasses

# 610
Преди време за тези няколко секунди изписвахме - почти тема.

Чудя се как ?!

С чок мерак? Wink)) Е, мене ме устройват и по-спокойни вечери - като тази. Simple Smile)) Инак бързо ми свършва валидола. Wink))

# 611
  • Разград

# 612
  • AMS
Ей, сега вече си събрах усмивката

# 613
Уф, бее...  newsm78 Много мъ фърля в оркестъра тоз Енгин... Ей - на! гледам си "подобрената" версия на КВФ (еп. 53!!! - завиждайте! Wink)) и не мога да повярвам, че Мустафа Булут и Керим са един и същи човек - Енгин... нъл му се нагледах доволно на Булута в преговора до тук, сега, като си плакна очетата със спокойния Керим, направо се хващам пак за главата колко различни хора са! Седя си със зяпнала уста пред екрана и ... само си седя - не мога и да мисля. Simple Smile)) Не ми го побира ума как го прави. Ми то не изражението на очите, устните (дори и мустака е без значение) - самите устни, опънатия израз - тревожен и напрегнат - на цялото лице... как го прави?  Sunglasses

Марица аз този въпрос си го задавам откакто изгледах КВФ и Облака, много време прекарах в чудене, как аджеба го прави. Защото Леонардо ДиКаприо например е много добър актьор, но като гледам негови филми, винаги знам, че това е той. При Енгин просто забравяш,, не мога да повярвам, че един актьор е ииграл Керим и МУстафа. И още не мога. Това е голямо майсторство , много е трудно.   #Crazy

# 614
Ей, сега вече си събрах усмивката

smile3545 - за Дива,  smile3545 - за Марица.

Отивам да гледам Керимчо как целува Фатмагюл... Тия дни ревах на поразия с Булута... Ще ми свършат кърпите вече...

Общи условия

Активация на акаунт