Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца !

• 24 829
  • 719
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Е, хайде и мен 36г. - втора бременност, термин 25.05.2013г.

# 466
и мен..Simple Smile)))))))Първа бременност,30 години съм,термин 21 май!:))))))

# 467
Момичета, здравейте.Днес имах много работа и само хвърлях око на някоя тема из форума.
Утре съм на лекар и ми е малко нервно. 
Макар, че съм имала две бременности преди се чувствам като пълна невежа.Не съм стигала до сега до този момент и нямам никаква представа какво да правя.Четох разни статии какви изследвания, прегледи се полагат и са препоръчителни.
Чудя се за БХС...Мен не ме е страх от лоши прогнози и да му има нещо на бебето и да се наложи някакво крайно решение.По-голям ужас ми е е да го родя и да се окаже нещо...Много ме е страх от това и може да прозвучи лошо, но искам здраво(то е ясно, че все ще се разболява, но да няма нещо вродено, синдром) дете и каквото ще ще направя, за да разбера дали му има нещо.  Естетсвено ако все пак родя и се окахе, че е болно ще го обичам и ще правя най-доброто за него, но предпочитам да се подсигуря.  А и говорих с таткото и той също би желал да си направя изследванията.
Утре ще говоря с лекаря и ще ми обяснява, че аз от статиите из интернет нещо не мога да се ориентирам и да хвана нишката  Laughing

# 468
Tedi B.,благодаря. Hug Hug Hug
Трябва да се чете 10.05.2013 Hug

# 469
и мен ме запишете първа бременост съм,термина ми е 27 май 2013г.

# 470
Здравейте и от мен отдавна ви чета, но днес решихда пиша. 2-ра бременност, термин 31 май 2012. Днес ходих на преглед да чуем сърчицето и всичо е наред Grinning . Но от няколко дена имам болки в яйчниците и лекарката ми изписа утрагистан и но шпа. Някой вземал ли е утрагистан?

# 471
изтрито

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 20:22 от 4ere6ka

# 472
Някой беше споменал мазане с какаово масло - днес видях в Елитис /варненските мами го знаят/ какаово масло, 400 гр - 6 и нещо струваше, произведено в Индонезия. Мисля да го разуча Wink

# 473
Starlight', нали на Palmer's лосионите бяха на основа какаово масло?Аз ще си купя и от тях, защото много ги хвалят.

Мъника вече е 2 см.Пораснало милото.Всичко си му отговаря на седмиците.Смятам, че попрекалявам вече с прегледите.Ще се кротна, защото е излишно чак толкова.Умората обаче не намалява при мен.Спи ми се постоянно и съм буквално парцал.Хората около мен си мислят, че се лигавя Tired
Все още не знам при кой лекар да се запиша на ЖК и изобщо кой ще е лекарят, при който ще раждам живот и здраве.Супер ме изнервя това.

Хубава вечер от мен, момичета   bouquet

# 474
Здравейте и от мен. И мен ме вълнува този въпрос с ЖК.  По-точно това, дали мога да си ходя при един лекар на ЖК, а като дойде големия момент да отида директно в Токуда? Или трябва задължително да се следя в Токуда, ако искам да раждам там?  newsm78 Аз вчера им преглеждах сайта и видях доста екстри при раждане. Жената може да си избере музика при раждането, приглушена светлина, дори там няма такса за присъствие на таткото при раждането, което супер много ме учуди newsm09 И затова много се замислих...

# 475
Момичета, имам едно въпросче.
Тръгнали са да ми излизат 2 афти в устата, нещо което често ми се случва, личната ми е казвала, че е въпрос на имунитет. Проблемът ми е, че аз ги лекувам локално с един разтвор, в който топя клечка за уши и после третирам афтата, но той е доста силен.
В листовката му не пише нищо конкретно за употребата му при бременност, стига да е внимателно и да не се употребява в крайните стадии.
Чудя се сега дали да не се мацна, аз реално не го гълтам, а ако не ги намажа сега, 2-3 седмици няма да мога хич да ям Sad

# 476
  • София
Ехо,мацки HugЧудех се дали да ви пиша,защото няма какво ново да кажа.Нещо пак не съм ходила до вц то и почна вече гадно да ми става ConfusedИначе съм добре,вече болките в корема са много по-различни,получавам постоянно пробождания от двете страни и в средата,точно чувството е че,нещо се разстяга,а кръста почти постоянно ме боли и ме дърпа Rolling EyesНа мен този месец ми предстоят 2 прегледа-единият е сега в събота,после на 24ти ФМ CrazyНямаме търпение Blush

# 477
Момичета, имам едно въпросче.
Тръгнали са да ми излизат 2 афти в устата, нещо което често ми се случва, личната ми е казвала, че е въпрос на имунитет. Проблемът ми е, че аз ги лекувам локално с един разтвор, в който топя клечка за уши и после третирам афтата, но той е доста силен.
В листовката му не пише нищо конкретно за употребата му при бременност, стига да е внимателно и да не се употребява в крайните стадии.
Чудя се сега дали да не се мацна, аз реално не го гълтам, а ако не ги намажа сега, 2-3 седмици няма да мога хич да ям Sad

измии си хубаво ръчичките,вземи соба бикарбунат и си намайи афтите така със сигурност ще ти изчезнат и няма да ти навреди.казвам го от личен опит

# 478
  • София
Нещо се издразних защо никъде по сайтовете на центровете за ФМ няма цени ThinkingЩе кажеш,че е безплатно,а ако човек иска да си направи сметката и да е предварително осведомен-не може NaughtyДоколкото знам,май около 100тина лева,не са малко пари,да вземат да напишат Confused

А иначе ми хрумна,мили мацки,всъщност коя от нас първа ще мине на ФМ,аз съм на 24ти PeaceЩе ми е интересно ако някоя мама е преди мен да сподели как е минало Heart Eyes

Аз вече съвсем съм на вълна пазаруване,правя в момента списък,който съм взаимствала от различни сайтове и от мнения на познати Mr. Green

# 479
Здравейте и от мен StopЩе може ли запис?Термина ми е 15.05.2013г Първа бременност от Варна на 26г.
А относно Утрогестана,аз си го поставям от първия преглед ми е изписан.Чувствам се малко по-спокойна може би... newsm47 А това все пак си е хормона на бременността  Joy от всичко ,което пише и съм чул-може само да помогне,не и да навреди  bouquet Спокойно Hug

Общи условия

Активация на акаунт