Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца !

• 24 822
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
Да бъдеш майка е най-прекрасното нещо на света!
Здравейте бъдещи майски мамчета! Аз съм в чужбина и чак сега се уредих да ходя на преглед да видим как е бебо чакам с нетърпение това ще ми е първия преглед а почти приключвам втория месец baby_neutral

# 526
Аз пък, тъй като не ми е удобно да ходя където и да е на огранизирана гимнастика (живея в къща извън София и след работа бързам да се прибирам), съм планирала да си взема фитнес топка и да правя вкъщи упряжнение с нея. Ето тук има програма за бременни. http://www.letsgym.com/2007/03/20/s-topka-za-mami/
Освен това е много полезно докато гледаме телевизия например или седим пред компютъра, вместо на стол да се седи върху топката - заздравява мускулите на тазовото дъно и улеснява родовия процес.

# 527

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 12:58 от Kameliq Ivanova

# 528
  • в пералнята
Рейнчо, при нас във фитнес център Младост май правят някакви йога курсове за бременни. Ама колко трябва да съм бременна?  newsm78

# 529
  • София
Много съжалявам, че не ходих на йога за бременни по време на първата ми бременност. Сега се чудя как бих могла да го съчетая с ходенето на работа, взимането на малката от детска градина и домакинстването.
Ще поразпитам за след 3-тия месец някъде до нас. Мога и детето да водя, току виж му харесало и на него.

# 530
  • София

Архи, аз не съм проверявала.. нАдах се на спорт депо  hahaha А иначе такъв израз като " малко бременна" нЕма  hahaha Аз чакам една приятелка инструктур по йога.. може тя да знае, ама я нЕма онлайн....

# 531
Здравейте бъдещи майски мамчета! Аз съм в чужбина и чак сега се уредих да ходя на преглед да видим как е бебо чакам с нетърпение това ще ми е първия преглед а почти приключвам втория месец baby_neutral
къде си в чужбина?вече станахме две

# 532
къде си в чужбина?вече станахме две
в Париж,Франция
ама мислим да се прибираме за раждането в бг и там да си го родя че тука има мн подробности и много не ни обичат българите

# 533
Здравейте, момичета! Аз минавам само да се отчета, че съм добре. Вчера нямах повече такива изпълнения и се надявам така и да си остане! Хубав ден на всички!

Всички заглавия са много хубави! Браво, Анум, за креативността! Мен да ме убие човек не мога да измисля такова нещо.
Радвам се, че си добре и че ти харесват заглавията  Hug И аз се раздвам, че намерих поле за изява на неосъществените си поетически заложби  hahaha Сестра ми като беше мъничка казваше: " Кака е голяма поетка" Joy
 Много, много благодаря на всички за хубавите пожелания и стиснатите палчета  Hug От днес вече ще започвам да се разхождам в градината на клиниката- док смята, че една от причините за кризите е стоенето в затворено пространство и обездвижването. Гледа ме и кардиолог и каза, че ми е добре сърцето, проблемът е горе  bambam
  Ох, момичета да знаете как ви завиждам благородно за това, че можете да се движите свободно. Аз щях да почвам йога за бременни в петия месец- така ме посъветваха инструкторките. Ходех и на плуване и мислех да го продължа.
 Ще сложа линк на първа страница и към темичката за майки в чужбина  Simple Smile

# 534
еее жалко,че не сме в една страна,аз съм е Испания и ще раждам тук

# 535
За спорта: аз още ходя на народни танци, принципно и на плуване, но за него не мога да се класирам последните седмици. Мисля да продължавам докато се чувствам добре.

Стискам палци да няма повече неразположения и притеснения   bouquet

# 536
  • София

Анум, имахме едно момиче в нашата тема от Искам бебе... тя имаше подобно симптоми. На нея лекарите й бяха забранили и форума  Tired В крайна сметка има жива и здрава дъщеричка, с голямо спокойствие, просто мина да ни каже накрая. Искам да кажа ситуацията не е за подценяване.. говори с лекарите за всичко  Hug Hug Hug Пък скоро да се разхождаш не само в градинката на болницата  Hug

# 537
  • София
Аз пък едва изкачвам стъпалата вкъщи  sweating И в работата съм като някаква бабичка  newsm27, задъхвам се много, направо не знам какво ми става. Тук сме на третия етаж и нямаме асансьор. Ще питам довечера лекарят дали е нещо обезпокоително. Миналата бременност премина само с едни киселини (и то какви бяха само, ужас), а сега съм като парцал.
Много се надявам довечера да се чуе сърдечна дейност. Много се притеснявам. Дано всичко да е наред.

# 538
Здравейте,момичета! Wink

И аз мисля да ходя на йога за бременни само да знаех къде може да се случи това във Варна?!?,а  кога може да се започне аз знам след третия месец...

# 539

Анум, имахме едно момиче в нашата тема от Искам бебе... тя имаше подобно симптоми. На нея лекарите й бяха забранили и форума  Tired В крайна сметка има жива и здрава дъщеричка, с голямо спокойствие, просто мина да ни каже накрая. Искам да кажа ситуацията не е за подценяване.. говори с лекарите за всичко  Hug Hug Hug Пък скоро да се разхождаш не само в градинката на болницата  Hug

Да мила, сериозно е положението, аз се опитвам да звуча позитивно, но никак не е розова ситуацията  ooooh! В момента съм в АГ клиника, имам по два абоката във всяка ръка, гледа ме цял консилиум от лекари, приемам и хомеопатия, Бахови есенции....в петък ще ходя при лекаря в държавната болница, при който се водя на тукашна ЖК за още едно мнение  #Crazy От таблета и разходките няма да се откажа, защото това ме държи, мъжът ми е на работа през деня, а още не познавам другите мами от патологията.
 Вярвам, че всичко ще приключи успешно, дори и да трябва да съм по болници през цялата бременност. Вече загубих едно дете, това не го пускам никъде   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт