ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 782
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
   И аз се вдъхнових от кафето.  Hug

Днес мисля,че всички имаме имен ден - като ангели и архангели,когато както се наложи.    bouquet

Моето полиглотче се е запалило по немски език сега. Ходи с едни листове с думи на немски и ми лае. Поохладих му ентусиазма,като му казах,че във всяко лице глаголът се променя. За времена и падежи да не говорим. но то си стои едно ентусиазирано още.Ако има някоя образователна игра на немски език, ще му е полезна докато е запален още.

За таксите и децата,нямам думи. При нас отскоро въведоха такса изобщо, като тази година я увеличиха от 20 на 30 лв с хиляди извинения, обаче има да се потдържа база и заплати на треньори и хореограф. За състезания,хотели, храна и екипи на децата - а всяко трико е произведение на изкуството и е над 100 лв, досега не сме дали нито лев.

# 676
  • София
Ето няколко док. от БГ федерацията по карате. Там има обяснения за кю-то и дан-а  Peace
   bouquet
Мамче, да няма някакво объркване?
1. Кенгуруто е през март месец. Да не говориш за КМС?
2. Състезанията са отворени за всички желаещи - колкото повече, толкова по-добре за организаторите.  Mr. Green
Я провери за какво иде реч.  Hug

# 677
Здравейте момичета.
Честит празник.
Браво на децата явили се на състезанието по математика.
Като заговорихте за костюмите се сетих, че трябваше да дама пари на Вики днес.  ooooh! До сега отлагах закупуването на тениска с логото на училището, но сега ги накарали да си купят за хора. Където и да са ходили до сега винаги им даваха за в момента и после ги връщаха, но явно ще трябва да купим. Утре май има някъде пеене. Не ми е ясно къде, кога и как. Нямаше я миналата сряда на училище и няма бележка. Следващата седмица в събота имат представяне още едно.
 Вчера им дали малко материали свързани със следващите училища. Оценки и препоръки твърдо няма. Подава се само декларация в кое училище е учила до сега и документ за самоличност. От там се попълва още някакъв формуляр. Явно е на волята на родителите след като видят оценките на детето къде ще го запишат.
Амбер, децата в училище ползват този сайт.
http://www.blinde-kuh.de/  Има доста игри, но има и неща които могат да се научат. От там вземат информация за проектите си.
Ето и още един. http://www.spielaffe.de/
Вики и двата сайта много ги харесва.
В събота ще имат кино от спорта. Целия следобяд ще са там и ще гледат фими. Simple Smile
 Това е от мен. Лек ден.

# 678
2. Състезанията са отворени за всички желаещи - колкото повече, толкова по-добре за организаторите.  Mr. Green
Иринче, така е разбрал явно.Състезанието, за което става дума е в края на ноември.Ако имате инфо, споделете. Hug

# 679
  • София
Иринче, така е разбрал явно.Състезанието, за което става дума е в края на ноември.Ако имате инфо, споделете. Hug
За края на ноември не знам. Може да е някакво регионално.
Следващите са СМТ - 17.11 /за София/
и ИС и КМС - декември.
Нека попита  Peace

# 680
Днес пак се е бил.  Отделно когато един път отивах да го взема от училище станах свидетелка на адска агресия и то от момичета, а уж се предполага, че е обратното /въпреки, че агресията не трябва да я има изобщо/ Shocked

# 681
Harukaze, уви, има я агресията сред децата.  ooooh!

# 682
Винаги я е имало за съжаление. Забелязала съм някаква тенденция момичетата да стават по - агресивни от момчетата. Да момчешкия бой, не е хубаво нещо, но момичешкия в толкова ранна възраст ми е странен меко казано. И на всичкото отгоре системно се закачат и на моя и на другите момчета, удрят ги. Моя понеже е по - силничък гледа да си мери силата, а и отделно сме го учили, че да се удря момиче не е правилно. След като доста време е търпял и се е оплаквал на класната, която е правила забележка, момичетата пак са се проявили и той ги е ударил. НЕ одобрявам това, което е направил, но хората са казали 'Да би мирно седяло, не би чудо видяло'.

# 683
Дани изяви желание да ходи на "Кенгуруто", но имало само 2 места .. и са избрали децата с най-добър резултат от последното състезание. Confused[/color]
Кенгуруто е през март, да не е Салабашев? То е на 1 декември.

# 684
  • София
Мамче, ето календарният план за тази година.
http://math-bg.com/?page_id=162
Моя понеже е по - силничък гледа да си мери силата, а и отделно сме го учили, че да се удря момиче не е правилно. След като доста време е търпял и се е оплаквал на класната, която е правила забележка, момичетата пак са се проявили и той ги е ударил. НЕ одобрявам това, което е направил, но хората са казали 'Да би мирно седяло, не би чудо видяло'.
Какво да ти кажа - от такова възпитание от моя страна, големият ми син такъв побой отнесе...от момичета.  Sad Хем големи бяха - около 8-ми клас.
Не е посмял да ги докосне, дори и за защита, а имаше отоци по лицето от "нежния пол".  Twisted Evil

# 685
Мамче, ето календарният план за тази година.
http://math-bg.com/?page_id=162
Благодаря, Иринче!   bouquet
Става въпрос за състезанието в Кърджали(поне града запомнил). Laughing

# 686
Harukaze , Иринка, що за момичета са това?  newsm78 Rolling Eyes

# 687
Бъдещето на България Confused /ако някой се почувства засегнат се извинявам/
вярно и аз в 3ти клас бях малко лигава, но никога и не ми е хрумвало да се бия, да хапя, да късам моливници /случай с моя, оправихме моливника, но неприятното чувство си остана Cry /, да ритам между краката и като имам вина и са ме видели да отричам и да обвинявам. Shocked

# 688
Бъдещето на България Confused /ако някой се почувства засегнат се извинявам/
вярно и аз в 3ти клас бях малко лигава, но никога и не ми е хрумвало да се бия, да хапя, да късам моливници /случай с моя, оправихме моливника, но неприятното чувство си остана Cry /, да ритам между краката и като имам вина и са ме видели да отричам и да обвинявам. Shocked
Ужас!  #Crazy

# 689
Какви са тези момичета побойнички? Ужас!  Shocked
Мони си има обожателка  Heart Eyes Подарила му карти за игра, много е щастлив. Миналата година той я ухажваше - безрезултатно. Сега решила, че го харесва  Laughing
Била написала на линийката си Б+М , ама М за Мони ли било, или М за Мишо (старото й гадже) ... трепети, трепети. Толкова ми е сладък като говори за момичета, срамежлив и наивен...

Общи условия

Активация на акаунт