ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 789
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
  Ели, пак не си си написала домашното. Нямате ли си скайп мрежа майките,че да си разменяте домашните. 

Jizz, тя вашата госпожа по физическо ми е любимка - тенденциозна и вземаща се много насериозно.  Twisted Evil   Назрява момент да се сформира партия на майките. Мисля,че ще има реална позиция и адекватно поведение в политическия живот, както и шанс да оцелеят децата.

# 721
# 722
  • Русе
Мерси, дами!  Hug
Тази седмица бях го оставила сам да се оправя и резултата е налице.
Амбър, те домашните са отбелязани но няма кой да ги напише  ooooh!

# 723
  Ели, пак не си си написала домашното. Нямате ли си скайп мрежа майките,че да си разменяте домашните. 
Hug
Добра идея ти е дала Амбърчето .. Peace

# 724
  • Русе
Добра е но Алекс си бележи домашните в клас. После не ги пише. Кара през едно-две. Или което иска.

# 725
  • София
Ели, радвам се, че не е нещо сериозно.  Hug
Сега, като се поуспокои, може ли да ми разкажеш какво знаеш за кикбокса и семиконтакта?  Laughing   bouquet
Дани, успех на Алексче.  Hug

# 726
  • Русе
По-нервно ми става, Ирка  Mr. Green Минах на ел. цигари  #Crazy

Нищо не знам за тях Sad Аз толкова знам и за каратето и джу джицу-то. Питам чичко и каквото той ме излъже.

# 727
  • София
По-нервно ми става, Ирка  Mr. Green Минах на ел. цигари  #Crazy

Joy
Това били стиловете на каратето, което тренирали нашите.  newsm78 Ще го питам чичкото.  Peace
И нашите момчетии са вечно в някакви драми, разправии. Особено с едно дете, което за майка си винаги е невинно. Не че моят е китка, ма чак такава слепота.  ooooh!

# 728
Ели, не че това ще се успокои, но и моят е същият. Все някое домашно е пропуснато, колкото и да се стараем (и двамата). Забележките, писах ви вече колко са.... Още не ме е викала учителката, но очаквам другата седмица на родителската да ме "подкара". Дисциплината... няма да я коментирам. Но за нищо на света не пускам мъжото на родитеска среща, нито да се занимава с него. И аз съм забранила, разперила съм се като квачка. Ама миУото много нервен и бесен и той, и става страшна като той се заема. Затова се боря аз, засега. Tired Напоследък нещо зачестиха 4-ките, та съвсем трябва да затягам режима. Ще изпозабраня отново всякакви Twisted Evil тв, компютър, плейстейшън и т.н.

# 729
  • София
При нас е обратното. Аз съм "лошото ченге". Мъжът ми е прекалено тих и кротък - никакъв респект не всява в домочадието. Тя Амбърче го е виждала какъв е тих е мекушав. Аз съм тази, която мели, но пък и аз не съм особено строга.

# 730
  • Русе
  Иринка, видях аз и ти свалям шапка. Да въдвориш в ред 4 здрави мъже и то всички със собствено мнение,да се ненадяваш на нежното създание, което си.   bouquet

У дома и двамата с тати правим слуш на Светослав. Отвреме на време му се стягаме, когато съвсем е прекрачил границите,но ни минава  бързо. По принцип аз съм по взискателната.

# 731
  • София
Иринка, видях аз и ти свалям шапка. Да въдвориш в ред 4 здрави мъже и то всички със собствено мнение,да се ненадяваш на нежното създание, което си.  bouquet
У дома и двамата с тати правим слуш на Светослав. Отвреме на време му се стягаме, когато съвсем е прекрачил границите,но ни минава  бързо. По принцип аз съм по взискателната.
Hug  bouquet
1:1 сме и ние! За добро или за лошо, децата са началници и си го знаят.

# 732
  • Sofia
 Джиз, добре си го решила с декларацията , детенце ще се справи  Hug. Г-жата по физическо няма да коментирам  Crazy.
 Иринка , и при нас има един такъв момък, дето с всеки има проблеми , но винаги е невинен за техните . Е, къде децата сами , къде с намеса от моя страна и на класната нещата влязоха в релси.
 Ели , радвам се , че проблемът не е голям  Hug. Помага ли ел. цигара при нерви  , че и аз обмислям преход в тази посока.
 При нас аз съм големият цербер, но имам пълната подкрепа на таткото. Слушат децата , не мога да се оплача , пък и задълженията си гонят. Но си имат и права , и решения , които взимат сами и си носят последствията.
 Благодаря на всички за пожеланията , на 14 ще споделя как е минало състезанието  Hug.

# 733
  • Русе
Али, доволна за сега. Днес ми я доставиха. Само аромат трябва да си намеря че тоя дето ми го подариха е отврат. Иначе си пафкам из цялата къща, има си удар и никотинче...Почти като истинска.

Сори за спама  Embarassed

Голяма мъка тоя английски.....голяма.... ooooh!

# 734
  • Sofia
 Мерски за инфото , сори за спама и от мен  Hug.
 Според моите наблюдения основният проблем с езиците при децата е заради учителите. Очевидно нещо им куца и не могат да заинтригуват децата. Ако и детенцето е малко по-разсеяно , то проблемът се задълбочава.

Общи условия

Активация на акаунт