ВМ НВХ - част 52

• 52 635
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Рейн, а как се чувстваш? Звучиш добре Sunglasses

# 46
  • SA
Да, аз също съм си мислела за тези съвети - " Яж на корем" - че са малко пресилени. Виждала съм някои хора как се хранят на шведска маса "на корем"  Joy Но наистина Аткинс явно ги използва по-скоро като психологически похват, за да убеди похапващия изобилно американец да пробва диетата. Оттам нататък за първите 15 дни, като започне кетозата, апетита наистина значително се подтиска и не са много тези, дето ще могат да продължат да се тъпчат. Все пак обаче, ако човек си е поставил високи цели, не е добре да яде до пръсване  Simple Smile. Друг е въпроса, ако се задоволява с горе-долу прилични килограми- тогава може и по-големи волности.

# 47
Ехееее, докато се обърна и нова тема, че и на 4 страници:)
Аз да кажа за водата, видях, че Бобето е писала нщо във връзка с желанието на организма за вода. И аз мислех така, дори не се замислях грам по въпроса. Оказа се, че има по 2-3 дни в които не пия вода изобщо. Да речем пила съм кафе, сок или чай, но по 1-2 чаши, вода никаква. Покрай режима и изобщо се замислих и започнах да се насилвам. КАкво ли не правех и не можех да се науча. Сега изпивам литър - литър и половина вода, понякога и повече. В същото време и преди и сега се потя обилно, не ми е приятно, но особено в жегите съм мокра от мига, в който изляза от къщи. Когато бях качила килограми беше повече, ставаше ми тежко, сега не ми е жега, но потенето си е налице. Та многото вода и малкото вода не ми правят никаква разлика. Имам също така много суха кожа, забелязвам, че когато пия повече вода е по-мека и маалко по - хидратирана, тоест има явно нужда от тая вода. Отделно усещам как особено ако ям нещо сладко или по-солено или повече като количество, когато пия повече вода по-бързо изхвърлям вода (парадоскално:))) и по-бързо спадам от издуването. Не знам, аз дори не обичам вода, но си взимам сутрин една бутилка литър и половина и до края на работния ден имам за цел да я изпия, вече ми е механично. Навън се старая винаги да поръчвам по една малка поне, та така се научих.
Кафето - не мога без него, пия по 3 минимум. Не знам дали е много лошо, но не мога без кафе. Честно казано съм изпуснала защо е лошо за режима, ще потърся назад.
Започнах да трнеирам малко по-усилено и сега имам доста апетит, даже ми се поприяждат въглени, мисля тези дни като си доям последното мазно сирене, да остана само на масло, сметака, месо и яйца за няколко дни, да преборя задаващия се въглехидратен глад. Нали е добра идея?
Лека нощ засега:) Връщам се да дочета изпуснатото

# 48
Миа, ти поне си започнала да тренираш усилено, та знаеш откъде ти е дошло с апетита! А аз днес не мога да се позная - яде ми се, ама ужасТно! ooooh! И бая прекалих. Че и доста тежичко ми стана. Е, поне беше само количествено (т.е. не съм яла въглени), ако може това да е успокояващо.
Та явно кетозата ме е подминала и ми е някъде по допирателна и хич не ми е подтиснала апетита Mr. Green
Като цяло, последните 2-3 седмици ям доста повече Sad
И съм наготвила и накупувала 100 неща у нас, щото ми се иска да ги опитам и няма кой да ги яде... ooooh!
Освен пицата с карфиоления блат, спретнах и кокосовия чийзкейк (Лиу май го беше пуснала) без грам захар, както и рецептата с карфиола със синьо сирене и сметана (ама аз го направих с броколи). Отделно трябваше да оползотворя една още една сметана и направих режимен шоколадов бавроаз.  ooooh!
Има и малинки, има и маскарпоне.....
За първите три няма ентусиасти в къщи  Mr. Green А на мен са ми вкусниии. Точно с чийзкейка и маскарпонето се 'лъзнАх'
Само да се поизпразни хладилника и минавам на схемата на Миа и никакви рецепти повече няма да чета! И никакви сметани и сирена няма да купувам  Naughty И Лидъла ще го пропусна... хмммм
Айде, намрънках се, подвивам опашка и ви казвам 'Лека нощ!'  Hug

# 49
  • В Балкана
Рейн, а как се чувстваш? Звучиш добре Sunglasses

И добре се чувствам. Simple Smile

Това състояние не е съвсем ново за мен. По-скоро имам нови знания за него.
Истината е че никога до сега не съм била с толкова ниски В, за повече от два-три дни, при все че съм правила БВД. Която не си е баш без В, с тези зеленчуци поне по два пъти на ден.  Simple Smile

Избягвам да готвя. Мисля, че за този живот, почети съм се наготвила. И 100% от предишен, съм готварствала за няколко напред.  Laughing
И мисля, че Бобето и Миа няма какво да ограничават.  Peace Мисля, че всичко по тях е екстра.  Peace И освен ако няма заболяване или разширяване, не смятам, че трябва да премахвате от режимните храни.
На Бобето ще й ходя на гости  Crazy Много готви и вкусно звучи, ама да ми мине Аткинсуването.  Laughing
Миа пий си кафето. С моя Аткинс си се объркала, че е забранено.  Peace Той съветва в първите 14 дни от Въвеждащата му диета да не се пие кафе с кофеин. Ама това не важи за режима, в чиято тема списваме.  Hug

Вчерашното меню - по-късно днес.

# 50
Боби, ти си знаеш в кой период си на цикъла, но при мен това се случва в лутеалната фаза - понякога още от деня на овулацията, друг път по-нататък. Не всеки ден, но има такива дни, когато никакви количества не могат да ме задоволят и трябва волево да се ограничавам, защото знам каква е причината - не е истински глад, а са хормони Embarassed

А ако не е от хормоните, може да ти е от повече стрес примерно. Не го мисли и не се притеснявай! Hug

Рейн, браво на теб! Hug

# 51
И аз без кафе не мога-старая се до 2 да са на ден,това е ритуал някакъв за започване на деня с чаша хубаво кафе.В интерес на истината зеления чай ме ободрява повече ,но кафето си е друго GrinningЗа апетита и аз имам периоди такива,когато от лакомия прихапвам непрекъснато.
Аз да се оплача-нали спрях млечните да видя дали ще мръдна нанякъде,и...нищо!Вече не знам какво да правя да се "пораздвижа "малко ?!

# 52
  • София
Момичета,
По-гадно нещо от това какаово масло няма Sick Sick Sick. Пробвах да направя сусамените вафли, но....не се яде.

Май ще си мажа кожата с него  Embarassed , въпреки, че ми мирише гадно.

Аз от днес спирам малко млечните и почвам да давам отчет за яденето
З: яйца с бекони масло+кафе
О: айсберг с риба тон
В: Май ще е нещо пилешко със чушки+масълце.

# 53
  • Пловдив
Здравейте и от мен!Преди няколко дни си забравих суровите ядки отивайки на работа.Оказах се пред алтернативата да не хапна нищо 7 часа или да ям някакви боклуци от рода на вафли,солети и т.н.Кое според вас е по-малкото зло?

# 54
Жижи, изобщо ли не можеш да си купиш никаква храна? За предпочитане е този вариант.

# 55
  • GYM
Привет Hug
Жижи, аз бих си ги отгладувала. Peace Както би казала Мамасита - ако няма нищо прекрасно за ядене - не ям.
Петяя, кое беше твоето какаово масло? Peace
Да споделя зя кафето - аз го бях спряла за повече от година - теглото ми не се повлия по никакъв начин. Пия си две кафета на ден и си свиркам. Обожавам горчиво, плътно кафе. Simple Smile
Liu jo -  и аз не мърдам, въпреки, че много чисто ям от две седмици. За това пък се чувствам супер силна, все едно съм яко натренирана Shocked , а пък всъщност дори сутришната йога съм олекотила, че нещо ми е тегаво Embarassed
Споделям ви, че за пръв път сутрин съм истински гладна... Просто със ставането стомахът ми почва да стърже... Сигурно трябва да ям, ама с тези навици за пиене на кафе и после йога практика, после поне час да не ям и то става следобед ooooh!
Ще се опитам да вдигна мазното тези дни, че много протеин вкарвам, ама и аз като попско дете след пости - мухам пържоли, че от 16 години не бях Joy
Пожелавам ви прекрасен ден  bouquet

# 56
  • София
Петяя, кое беше твоето какаово масло? Peace

http://www.google.bg/imgres?hl=bg&sa=X&biw=1280&bih= … ;tx=148&ty=40   УЖАСНО Е!!!!

# 57
  • GYM
Ох, мерси, аз се бях засилила да го купувам Crazy За мазане на кожата щях да го ползвам, че ми е много суха. Кокосовото не ми хидратира добре, а ми се иска да мина само на натурални мазила newsm78 Ще чакам отзиви за е-байското  bouquet

# 58
Лиу , ти отколко време си ги спряла? При мен много често смаляването се получава изведнъж и най-неочаквано. Диетувам/ режимувам, мерки не мърдат, и по някое време - ха! изненада Grinning

Петяя и аз го оставих в крайна сметка само за козметика 9то в брошурата към маслото имаше много хубави рецепти). Сег ас трепет чакам ибейската пратка.

Рейн, заповядай, душко! И без това сама се 'мъча'  Hug

Жижи, аз лично бих пропуснала храната, ако няма какво. Много правилно го беше казала Ммаасита  Peace

Кафенце горчиво и аз обожавам. В офиса ни е много хубава машината и няма как да го пропусна!
Шоки, лакомийката май ми е по-скоро от стрес! (Стрес от чудене кое по-напред да сготвя и коя рецепта да изпробвам  Mr. Green). И не е глад в никакъв случай. Та ще трябва да се налагат 'волеви' ограничения явно. Затова и искам да мина на по-изчистен режим. И на по-'простосъставна' храна  Crazy

# 59
  • София
С удоволствие ще харижа моето масълце на някой желаещ да се маже с него.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт