ВМ НВХ - част 52

• 52 639
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
аз продължавам с изследването на кантарната психология
извод първи:
традиционната вечерна чаша червено вино не влияе на килограмите,а само на процента мазнини (колкото и лудо да звучи и да е в противоречие с най-елементарните аритметични закони)
извод втори:
аз твърде дълго (4 месеца) съм на незначителен процент въглени и може това да саботира процеса
иначе съм в отлична форма и нямам апетит Shocked
а сладкото не ме привлича отдавна
кокосовата палачинка с кокосово брашно е по-хубава от с кокосови стърготини
тиква с масло (краве и кокосово) и кокос ми беше вечерята .Много вкусно

# 61
  • Пловдив
Благодаря ви,момичета,за отговорите.Реших да се заредя на работа със сурови ядки за да не изпадам отново в подобна ситуация.

# 62
Peace

Жижи, ако имате хладилник в офиса, метни и едно пакетче масло там  Wink

# 63
  • GYM
Peace

Жижи, ако имате хладилник в офиса, метни и едно пакетче масло там  Wink
Аз съм по-скоро за някое варено яйце освен маслото. Ядките са ми хм newsm78 Докато не проядох месо ги ползвах като източник на протеин, но са слаба ракия да ти кажа Mr. Green

# 64
и аз съм ЗА масло и яйца
на мен ми е гладно с ядки Thinking

# 65
Танче, щом мерките ти са намалели, не го гледай кантара. Току виж вземе и той да мръдне скоро, но явно нещата се развиват добре напук на него Hug

А за въглехидратите - ако досега са били до 20-30 грама/ден, пробвай да ги качиш на 40-50 или дори 60-70 и да видиш как ще бъде така. Много хора споделят, че това проработва при тях. За някои е оптимален по-висок прием.

# 66
Колко много сте изписали, супер!

Bobeto , благодаря за темичката и да ти кажа ако бях в София веднага щях да се запиша на кухня при теб  Simple Smile . Бих помагала с продукти и хапване  Laughing .

Аз днес най-после се наканих да направя опалянките, но нещо не ми се получиха както трябва. Явно тавичката ми беше голяма и сместа по-редичка, защото се разтече на много тънък слой. Утехата ми е, че това което се получи поне ми беше вкусно. Следващия път ще направя двойна доза и ще го изпека като блат, както беше направила и Уасп ако не се лъжа.

При мен този път върви по-добре режима. За 10-на дни имам малко намаление, което е доста съмнително, но поне не качвам. Картофите у нас винаги ги пържехме с мас, но сега живея почти сама и не ям картофи. Вода пия доста, винаги съм пила, а също и доста чай зимата. Но без кафе и аз не мога. Още не съм пробвала масленото кафе. За  да огранича кафетата до 2 на ден, в работата си правя и какао с вода и прясно мляко. Сутрин пия в къщи кафе задължително, след това ако съм дневна смяна(12часа), на работа пия какао преди обяд и кафе след обяд. Rain*  от досега пробваното какао, най-много ми харесва това на д-р Йоткер - най-мазно ми е на вкус.

Да ви питам, тъй като засега няма да спирам ябълките, какво мислите за варианта нарязани на кубчета  с  кисело мляко 4,5%  и/или сметана, и по кое време на деня е най-добре да се хапват. Жижи, работното ми място е извън града и ние с колегите си носим храна за целия ден/нощ, иначе наблизо освен една бензиностанция няма от къде да си купим. Варианта е ако имате хладилник -  резерви с масло, кашкавал, сирене,бекон или нещо друго пакетирано, за да е по-трайно.

Аааа и за сладкото да си кажа, че засега не смея да си правя дори и режимни десерти, страх ме е. Това което си бъркам и то рядко е сметана с кокосови стърготини и натурално какао без никакво подслаждане, доста брутално на вкус, но ми харесва. Прекалих с писането, чао  Hug.

# 67
опалянките аз ги правя в силиконови формички за тартлети (предполагам може и в такива за мъфини,но да не се слага много от сместа)
стават много красиви и половинката ги наименува "сбъркани бухти" Laughing
Шоки,аз не се спрягам на кантара,просто търся някаква логика
професионално изкривяване Mr. Green(математик съм)
то вярно,тук не е 2+2=4 ,както каза някоя от съфорумките (да ми прости,но не помня коя),но все пак ...

# 68
  • SA
Жижи , аз ако се окажа в ситуация да съм доста гладна и единствената възможност за храна да е някакъв павилион с вафли и солети, бих си купила например някакви печени ядки - бадеми или лешници. Пак е по-добре от кроасани. Иначе в шкафчето ми на работата съм си оставила няколко консерви със сардина, в случай че поради една или друга причина се окажа без подходяща храна. Също така нерядко като тръгвам за някъде си слагам в чантата по някое парче сушеница, което мога да обеля и да си го гризкам.  Simple Smile Ако пък съвсем нищо няма за ядене, просто си пия повечко кафе със сметана и си гладувам.
tania6, аз не схванах добре - виното ти увеличава процента на телесните мазнини, без да ти нарастват килограмите ли?

# 69
Танче,
съвсем същото беше разказвал и Милко на едно интервю...Взел вечер да пие по едно узо...Горял си калориите , не дебелеел , но вдигнал % на мазнините .
Аз нагло идвам да се хваля Laughing
Още кило надолу . Което прави 5 кила  от 25.09 до днес . Режимът си работи .И то много бързо...Бавен е само за тези , които наистина няма кой знае какво да свалят:)))
Аз така хубавичко се бях охранила , за кратко време , тъпо и упорито...че сега наистина е лесно . Когато стигна до вашите килограми , т.е когато имам 3-4 излишни кила...вероятно и аз няма да свалям . Лошото е че не мога да тренирам както ми се ще .

# 70
  • GYM
Ееее, Тони, дай Боже всекиму тая наглост Hug Завиждам пък  Crossing Arms Моите кила никак не са малко, ама от тъпотиите, които сътворих със себе си, сега стоя на едно място. Аз пък идвам да се хваля, че две  мои познати, отделно една от друга ми казаха, че съм се разхубавила smile3534 ама имам нова прическа, може и от това да е Joy

# 71
Това да се чува! Grinning

# 72
Браво на вас момичета!

tonyduve , моля те, би ли дала примерни менюта, че аз от 25.09. имам само 1кг надолу и то с малко въображение. Не е като да нямам за сваляне - 1.65 висока и около 86кг Blush.

Таня, аз формички за мъфини нямам никакви, но ще трябва да си купя, че за доста рецепти ще вършат работа. Силиконовите ли са за предпочитане?

# 73
силиконови формички Peace
правилно си разбрала kameloth,но аз не знаех ,че Милко го е открил преди мен Crossing Arms
така
днес обядвах тиквата с кокос и масла и...е ,огладнях по-бързо от обикновенно
на обяд твърдо ще съм на мазно месо и някой зеленчук,а тиква и подобни за вечеря
браво Тони,само така

# 74
Да, тиквата и аз обикновено я оставям за вечерно хранене, но и винаги я съчетавам със сиренце и понякога и с масълце и канела Embarassed

Силиконови формички мисля и аз да си купя, сигурно ще им намеря приложение Laughing

Общи условия

Активация на акаунт