Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 344
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Момичета,поръчвате ли от този сайт:
http://zlatnaribka.com/
Изглежда ми съвсем легален ,защото има и адрес и телефон,но ще се радвам да чуя отзиви

# 331
Аз вчера се сдобих със серията на Лакме за дълбоко подхранване, препоръчана ми от a.l.e.n.a., за което й благодаря   bouquet
Като за първа употреба съм много доволна, косата ми е мека и гладка, въпреки че е след боядисване. Сега ще видим като мине още малко време, се надявам да става все по-хубава.

# 332
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ами то мой почти всички от него нещо са поръчвали Wink Продукти пристигат още на следващия ден.  Peace

# 333
Изглежда ми съвсем легален ,защото има и адрес и телефон,но ще се радвам да чуя отзиви

Този ноември правя 5 години като техен клиент.   Laughing
Съвсем сериозно!   Peace
А те скоро имаха 5-ти РД, което означава, че съм започнала да пазарувам малко, след като са отворили.

Съвсем наред е сайта. Имат и адрес на реален магазин, в който също продават.   Peace

# 334
здарвейте  Simple Smile
Следя темата,но не мога да се спра на маска за коса..
Сега ползвах аргановата.Попринцип косата ми е много изтощена и сега си я пускам наново,защото я остригах доста,както и да е.
Ако може да ми препоръчате нещо което сте ползвали и сте доволни,защото аз не мога да си избера. Simple Smile

# 335
  • в 1001-та нощ
Аз вчера се сдобих със серията на Лакме за дълбоко подхранване, препоръчана ми от a.l.e.n.a., за което й благодаря   bouquet
Като за първа употреба съм много доволна, косата ми е мека и гладка, въпреки че е след боядисване. Сега ще видим като мине още малко време, се надявам да става все по-хубава.

пак да добавя, че колкото и хубава да е една серия и да действа добре, е хубаво да не се ползва нон стоп и да се редува с други  Peace

# 336
здарвейте  Simple Smile
Сега ползвах аргановата.Попринцип косата ми е много изтощена и сега си я пускам наново,защото я остригах доста,както и да е.
Ако може да ми препоръчате нещо което сте ползвали и сте доволни,защото аз не мога да си избера. Simple Smile

Коя арганова маска? Линк?

Трябва да спретнеш хубаво описание на косата си, за да ти се даде правилен отговор.
Неща като:
1. Как е поддържана до сега косата ти? С какви продукти?
2. На какво смяташ, че се дължи лошото й(както твърдиш) състояние? Бои, сушене?
3. Какъв е косъмът - плътен, фин?
4. Какъв ефект от препоръчаните продукти търсиш?

# 337
# 338
Като отвориш шишенцето се вижда бяла кремообразна смес, не мога да определя аромата. Хубав е, парфюмен, но не съм с много добро обоняние, така че някой друг ще трябва да се включи по тази част.

Аз не съм имала проблеми с продукти от сайта или поне не съм хващала ментета.
Моят спрей не е от сайт и съм на 100% сигурна, че е оригинален Peace, бяла консистенция, лесно се изпръсква, на мен ми мирише на мъжки парфюм и косата се обработва много по-лесно със сешоар.Подхранва и уплатнява PeaceМного ми е любим и изпръсквам понякога повече от лакомия, но няма проблем с омазняване Grinning

# 339
  • Бургас

Този ноември правя 5 години като техен клиент.   Laughing
Съвсем сериозно!   Peace
А те скоро имаха 5-ти РД, което означава, че съм започнала да пазарувам малко, след като са отворили.

Съвсем наред е сайта. Имат и адрес на реален магазин, в който също продават.   Peace
мерси много

# 340
  • Русе
23 страници за 3-4 дена... Не е зле!  Laughing
Последното нещо, което си купих е Стимулисте на Керастаз /чакам го да пристигне всеки момент от Ибей/. Оръсих се цели 70 лева... Embarassed Пуста лакомия...  Joy
Искам да споделя с вас, че това ми е първата есен, която не посрещам с косопад!!! Simple Smile
Някой беше питал за охлаждащия ефект от лосиона на Лакме...ами аз всички продукти, които до момента ползвам против косопад /превантивно/ ми охлаждат доста скалпа, нормално е, повечето съдържат ментол.
Ще пиша и в разменната тема, но все пак и тук да кажа, че мога да изпратя проби /100-ина мл./ от този шампоан поръчан от iHerb против косопад и за растеж, с биотин: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Therapy-Th … fl-oz-414-ml/3477, както и от лосиона на Лакме и шампоана им от противокосопадната серия. Търся си 50-100 мл Нектар Термик...пробвах го и ми хареса - лек е, не утежнява косата ми, но нямам възможност да си го закупя в момента...  Embarassed Може и нещо друго с термо-защита, което да не утежнява обаче тънката ми косичка...  Tired

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 16:29 от tania77

# 341
  • Варна
Моля, тези които са ползвали спрея Uniq one да споделят какъв му цвета, аромата и друго за каквото се сетите, понеже четох, че от сайта Ензо пращали ментета и развалени продукти и да мога да се ориентирам дали са ми доставили оригиналния продукт. Благодаря.

И на мене ще ми е интересно . Peace ... въпреки , че до момента за нещата , които съм получавала от сайта нямам съмнения - доволна съм. Peace

Аз си взех въпросния спрей от фризьор, аромата беше силен , не беше сладък, на мен не ми допадна Sunglasses цвета е бял, кремообразен.

# 342
здарвейте  Simple Smile

Коя арганова маска? Линк?

Трябва да спретнеш хубаво описание на косата си, за да ти се даде правилен отговор.
Неща като:
1. Как е поддържана до сега косата ти? С какви продукти?
2. На какво смяташ, че се дължи лошото й(както твърдиш) състояние? Бои, сушене?
3. Какъв е косъмът - плътен, фин?
4. Какъв ефект от препоръчаните продукти търсиш?

Косата ми е зле,защото бях черна и исках да сатана светла,но се не успяваха.Няколко пъти ме мазаха с  ремувър,после цялата с блондор,много боядисвания и....Сега е светла,но...съсипана
Подстригах се сега ползвам
шампоан,арганово масло и маска,отделно балсам без отмиване
FarmaVita Argan Oil Elixir Арганово масло
всички продукти са на тази марка
Освен че става мека,друго не виждам..пак ми изглежда много одърпана.

# 343
Трябва ти протеин, за да запълниш косъма.

# 344
Нещо по-конкретно?  Grinning като продукт

Общи условия

Активация на акаунт