Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява кастрацията на кучетата и защо е важна?
Какви са чиповете, които се поставят на кучетата и каква е целта на регистрацията в общината?
Какви са ползите от кастрацията на кучетата и какви са някои от предизвикателствата при убеждаване на собствениците на мъжки кучета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява кастрацията на кучетата и защо е важна?
-
Какви са чиповете, които се поставят на кучетата и каква е целта на регистрацията в общината?
-
Какви са ползите от кастрацията на кучетата и какви са някои от предизвикателствата при убеждаване на собствениците на мъжки кучета?
-
Какви са ползите от чиповете за кучета и каква е връзката между чиповете и регистрацията в общината?
-
Каква е важността на чипирането на кучетата?

И като ме види и подуши, се успокоява.
)
Ти от къде купуваш Heartguard-а?
Ти Беро за ваксини винаги ли при вета го водиш? Ти самата поставяла ли си му ваксини? Аз за първи път сама дадох на Скоти бордетела ваксината (Bordetella) и понеже сега декември му предстоят още ваксини се чудех дали да не ги купя от Док Фостър & Смит и сама да му ги сложа на Скоти
Какво е твоето мнение?
Захарозата в Боровинките могат да подразнят стомаха на кучето давайте в малки количества !
Благодаря все пак, ще опитам с друг плод
И да, Heartguard е винаги с рецепта от вета 
Съни пак е болен или по-скоро явно не се е излекувал съвсем миналата седмица . Сутринта не поиска да яде и реших ,че е просто каприз. На обед повърна слуз и пяна, но той от време на време си повръща така и после му няма нищо. Стана време да излизам и обикновено, ако си лежи става да ме изпрати , но този път не..... реших , че много му се спи. Когато се прибрах не ме посрещна и още си беше в леглото. Беше повърнал на още няколко места пак такава пяна и стомашен сок и се беше изакал в банята , а той никога не е акал вкъщи . Явно много е бил на зор и го е прерязало защото си беше разтройство. Дадох му да хапне малко просто, за да проверя дали има апетит, но не поиска нищо, дори сиренце не поиска , а друг път дава мило и драго за него. Хванах го и хайде при доктора. Пак му би антибиотик и Деган за повръщането и утре ще ходим отново. Каза ,че явно само сме подтиснали този бацил от миналата седмица , но не сме го излекували. И сега миличкия е един такъв омърлушен. Само иска да се гушне в някой , а обикновено не обича. Поне хапна една шепичка гранулки . Нослето му си е мокро , но е топло и не знам какво значи това
дано този път се излекува напълно и да не ви повтаря повече болестта