На пазар във Варна - 24

• 55 421
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,някой знае ли къде има книжни форми(капсули) за бонбони или малки мъфини?
Почти от всякъде можеш да се сдобиеш с тези форми. Пикадили, Карфур, Кауфланд, ДМ и подобни, магазините за един лев, а в Джъмбо има със сигурност и за мъфини и за бонбони  Peace

# 436
къде има магазин за шалове, трябва ми мъжки шал..

# 437
# 438
  • Варна
къде има магазин за шалове, трябва ми мъжки шал..

В Гранд Мол срещу Дафне на ет.0 има щанд с шапки и шалове, също има в Уайкики, май и в Дайхман видях. В почти всички магазини, в които има мъжки дрехи има и шалове. Сещам се, че миналата година и в Мадара имаше, предполагам сега също.

# 439
На мен ми трябват магазини с голям избор на мъжки часовници. Не държа на маркови, а и да не са много скъпи. Да ме насочите къде да търся Praynig?

# 440
Благодаря
Пак да питасм къде може да ми свият шушлеченото яке (дебело е), питах преди ама където ми казаха - не става.
Да не е много отдалечено и да не взема мн скъпо Simple Smile

# 441
Благодаря
Пак да питасм къде може да ми свият шушлеченото яке (дебело е), питах преди ама където ми казаха - не става.
Да не е много отдалечено и да не взема мн скъпо Simple Smile
Какво значи не става? Кройката не позволява корекция или заради дебелината на ватата?
Аз сама съм си стеснявала шушлеково яке от страничните шевове на обикновена машина.

# 442
не,просто в ателието се шият главно рокли,не е за поправка,иначе може

# 443
На мен ми трябват магазини с голям избор на мъжки часовници. Не държа на маркови, а и да не са много скъпи. Да ме насочите къде да търся Praynig?

По Мария Луиза, точно преди да се свие по Владислав (преди подлеза) има един магазин за часовници - там има голям избор. Друго, което се сещам, е малко по-нагоре по Владислав до Пицария Бънди - вчера даже от там купувах часовник. И на двете места са изключително отзивчиви и любезни.

# 444
здравейте! магазин за хубави качествени пижами на сносни цени можете ли да ми препоръчате? мерси и хубав ден   bouquet

# 445
Вчера видях от колата, че са направили аутлет на Пума по ул. Пирин ( до Вега - детският магазин ) , някой може ли да даде отзиви как са цените и стоките хубави ли са?

# 446

По Мария Луиза, точно преди да се свие по Владислав (преди подлеза) има един магазин за часовници - там има голям избор. Друго, което се сещам, е малко по-нагоре по Владислав до Пицария Бънди - вчера даже от там купувах часовник. И на двете места са изключително отзивчиви и любезни.

bouquet Hug Много благодаря! Още днес ще проверя и аз на тези места Peace.

# 447
  • Варна
Вчера видях от колата, че са направили аутлет на Пума по ул. Пирин ( до Вега - детският магазин ) , някой може ли да даде отзиви как са цените и стоките хубави ли са?
Хич не ми се видяха ниски цените, особено като за аутлет. Иначе имаше интересни неща и не само на Пума.

# 448
Да сте виждали някъде в магазините по Владислав или Пюскюлиев или по Центъра дамски якета, на цени до 100 лв.? Търся си нещо шушляково или от промазан плат.

Не е точно по центъра, но на втория етаж на Пикадили Чаталджа има голям магазин и доста голям избор на дамски якета на цена под 100лв. Като качество на знам как са, на външен вид много добре изглеждаха.

Благодаря ти! А имаше ли по-различни модели от масовите в момента " с мускулите" и коланчетата ? А какви цветове?

# 449
  • Варна
здравейте! магазин за хубави качествени пижами на сносни цени можете ли да ми препоръчате? мерси и хубав ден   bouquet

Аз много харесвам и съм доволна от качеството на пижамите на Афект.

Най-евтино съм ги намирала да ги продават в едно магазинче на Колхозния, в бяла барака, срещу входа на Елитис, който е от страната на блоковете. Продава една доста приказлива баба.

Тя, продава на доста конкурентни цени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт