Коледа 2012

• 88 291
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Na мен не ми харесаха тези сушени лимонови корички на Котани, пробвах ги една година, даже май имам из шкафа едно пакетче още, но определено за мен не могат заменят прясно рендосаната лимонова кора.

Да кажа за моите злополучни меденки - ами омекнаха страхотно и вече почти ги няма  Laughing Всеки сам да си направи извода за вкуса им  Mr. Green

# 661
И на мен не ми харесват на Котани.Миналата година имаше в ЛИДЛ портокалови или лимонови корички,бяха като гумени квадратчета-безвкусни и аромат нямаха
Аз си мия с гъба портокалите и лимоните преварявам и хвърлям водата,не съм купувала от Био магазините

# 662
  • София
И аз съм решила да си купя айсинг на прах ( също като мъжа на Джемма се ужасявам от сурови белтъци) и приемам всякакви идеи. Никога не съм работила с айсунг. Харесах си в сайта на Аромас хаус, но нямат в наличност.
Аз го купих  Grinning ама да видим как ще се оправя с него. ако не заредят ще ти дам половината от моя /това сериозно/. Момичета, може ли с някаква четка да се нанася айсинга, че се чудя децата как ще украсяват меденките с него  newsm78. Я споделете опит как давате на децата да украсяват?
lubopitko, много са гадни коричките на котани. По нищо не можеш да разбереш, че това са лимонови корички.

# 663
Има клипчета в ю-туб, ние с децата, с които разполагам тук да оцветяват гледахме онзи ден, подготвени сме другия път като са тук да действаме  Laughing

# 664
  • Под сянката на разлистените кактуси
Coldasice, и аз си мислех, че може да е от този и затова питах. Иначе не е лош, но не се втвърдява. Седи като крем и ако поизсъхне се рони. Децата много се забавляват с него, но е "мажеш и ядеш", не може да ги наредиш в кутия. Ако искаш "глазура" тип роял айсинг, си вземи meringue powder, пак от Уолмарт, в щанда за хобита, при сладкарските неща. Тези ги правих с него миналата година

# 665
Coldasice, и аз си мислех, че може да е от този и затова питах. Иначе не е лош, но не се втвърдява. Седи като крем и ако поизсъхне се рони. Децата много се забавляват с него, но е "мажеш и ядеш", не може да ги наредиш в кутия. Ако искаш "глазура" тип роял айсинг, си вземи meringue powder, пак от Уолмарт, в щанда за хобита, при сладкарските неща. Тези ги правих с него миналата година

Еееее жалко, добре че не купих повече. Ще знам за следващия път, мерси!

# 666
  • Под сянката на разлистените кактуси
Момичета, може ли с някаква четка да се нанася айсинга, че се чудя децата как ще украсяват меденките с него  newsm78. Я споделете опит как давате на децата да украсяват?
Tzvety26,  аз точно айсинг на прах ползвах миналата година и съм много доволна. Нанасяхме го с чаена лъжичка, трябва да е по-рядък, за да покрие и да стане лъскав и гладък. Може да направиш сладките бели и да дадеш на децата да ги рисуват със сладкарски бои или да поръсват с шоколадови пръчици, захарните перлички са по-лесни даже за малки пръстчета  Grinning

# 667
  • при палмите и алигаторите,FL
Гледам стигнали сте до украсяването и помоща от малки сръчни ръчички.Аз тая година ще заложа на маркерите за фондан, те ще позволят на момичетата ми да се развихрят  chef,

# 668
Ех, а аз така се израдвах на тези корички...
Имам маркери за фондан, но никак не съм доволна от тях. Ползвах ги за торта, нищо не се получи, но ще ги пробвам и за меденките де  Crazy
Цвети, много мило  Hug

# 669
  • София
Ех, а аз така се израдвах на тези корички...
Имам маркери за фондан, но никак не съм доволна от тях. Ползвах ги за торта, нищо не се получи, но ще ги пробвам и за меденките де  Crazy
Цвети, много мило  Hug
За да можеш да пишеш с маркер върху фондан, трябва да ти е добре изсъхнал. На мек не става. Украсяваш си сладката и след ден-два вече ще можеш да използваш маркерите.  Peace

# 670
Аз миналата година правих тези Меденки, които станаха невероятно вкусни.

Тези са божествени направо Wink Аз само от тях правя вече, но заради маслото трябва да се консумират по бързо, макар че то ги прави топящи се в устата.
Миналата година пробвах варианта с ябълката в кутията, за да станат меки меденките - резултата беше че поеха дъха на ябълка и станаха не хрупкави, а като престояли - не ми допадна никак, но не знам дали нещо не направих както трябва newsm78 Сега ще Ви следя, за да се преставя по добре тази Коледа Simple Smile

# 671
  • Русе
А за формичката - тук от един специализиран магазин /явно е някаква скъпа марка, ама толкова съм гледала как се казва  Simple Smile/ - 2.90 лв. струва формичката.
И аз нямам подаръче формичка ,но имам път към Русе и ако стигна до там ще ти пиша да ми обясниш къде е ,ако е удобно разбира се  Rolling Eyes

[/quote]

С удоволствие,  а ти ще донесеш насам марципан  Simple Smile Ако имаш възможност разбира се.

# 672

Тези са божествени направо Wink Аз само от тях правя вече, но заради маслото трябва да се консумират по бързо, макар че то ги прави топящи се в устата.
Миналата година пробвах варианта с ябълката в кутията, за да станат меки меденките - резултата беше че поеха дъха на ябълка и станаха не хрупкави, а като престояли - не ми допадна никак, но не знам дали нещо не направих както трябва newsm78 Сега ще Ви следя, за да се преставя по добре тази Коледа Simple Smile
Само да питам за направата на тези меденки -като са готови топчетата ги режа на 2 и малко дълбая,така ли?

# 673
Мерси Петя, знаех си, че има уловка някаква. Flutter
Сега ако ме светнеш и как да "съживя" черен маркер, цена няма да имаш  Heart Eyes

# 674
  • София

Тези меденки са страхотни! От дете ги правим с майка ми различни поводи! Само че в пълнежа с който се слепват слагаме малко ром или есенция ром и стават БОЖЕСТВЕНИ! Simple Smile)

Това са ми любимините сладки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт