Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 171

• 76 236
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
   Радвам се, че сте ми отразили колажа. Баги, моментните снимки вече ги правя по- бързо, колажите по- бавно, но виж за клипчета нямам никакво образование  Laughing Laughing LaughingТака че няма да мога да отговоря на такива високи изисквания.
  И аз чакам да видя как ще започне сериала ни, но вероятно дисковете ще влязат в употреба.
   Да ви пожелая спокойна нощ!

# 466
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 23:24 от vania_e

# 467
# 468
  • Разград

Скрит текст:

# 469
  • Русе

И време е за сън, та лека нощ!  Hug

Скрит текст:

# 470
  • Русе
Добро утро!  Hug

Днес е 16.10.  Flutter - довечера в 22.00 на Диема Ф стартира ''Огнено сърце''!  Laughing

Колко време очаквахме този момент и ето вече сме на часове разстояние  Wink, така че да се подготвим!  Peace

# 471
# 472
  • Русе

Хубав ден ви желая, а довечера...  Simple Smile - знаете, нали!  Peace

# 473

Сладурски ден ви желая! Hug Grinning

Туба ми напомня, че довечера ще има повод за пиене  Wink  За мен и двоен повод, защото ще правя съчетано гледане на сериал и мач, но си има и хубава страна...пиенето ще е двойно Joy Joy Joy

# 474
 18 Ekim 2012 Saat 13.00 'da İstanbul Üniversitesi'nde söyleşiye katılacaktır.

Това се появи по страници на Джансел newsm78

18, октомври 2012 г. в 13.00 часа в Истанбулския университет ще участва в интервю.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 09:34 от nadine1111

# 475
Добро утро Hug

Новинарките са в очакване, не са се огледали за новини Wink

В началото бе отегчение, цигански темперамент и сеир:

Дано огнената ни фурия да заплени и новата си публика:

# 476
Добро утро Hug

Новинарките са в очакване, не са се огледали за новини Wink

Около Туба нищо ново, разнасят вчерашните милиони и в днешните издания Wink За Джансел излезе само едно изречение за участие в интервю. Поне снимки ще имаме на 18 октомври. Peace

# 477
Здравейте и от мен Hug
Да се разпиша с днешна дата, че до довечера няма да имам тази възможност  Wink

Влезнах с тайната надежда за нещо ново, но уви.. Е, поне си имаме "материал" - сериал с финал, чийто старт по БГ телевизия е тази вечер: "Огнено сърце" по Диема Фемили. Да му пожелаем "На добър час" и дано да заплени още зрители
Незабравима "Първа среща" - и на Хасрет с Мурат, и на нас с филма и неговите герои  Laughing

А сега ви оставям с пожелания за приятен и ползотворен ден!

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 11:24 от kanti

# 478

http://sinematelevizyonlifestyle.com/2012/10/cansel-elcin-offici … bir-set-ziyareti/

И превод с Гугъл:  http://translate.google.bg/translate?sl=tr&tl=bg&js=n&am … r-set-ziyareti%2F
/естествено от него нищо не се разбира  Grinning/

За срещата на Джансел с фен клуб от 14 октомври Peace

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 12:35 от nadine1111

# 479
Ağır Roman Yeni Dünya ilk üç bölümün en güzel sahnelerinden oluşan kolaj bölümü ile bu akşam 20.00'de Star'da.

Доколкото разбрах, тази вечер от 20.00 часа по Star TV, ще бъде излъчена подборка от най- хубавите моменти за първите три епизода на "Agir Roman" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт