Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 171

• 76 235
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
ПРИВЕТ GONULCELEN-ки!  ИЗГРЯ  И НА НАШАТА УЛИЦА СЛЪНЦЕТО..../разбирай-на  нашия телевизор/  Пак ще се пренесем в циганската махала и в Нишанташъ. Пак ще тръпнем с ученичката Хасрет, ще се ядосваме на Джани за темерутестото му държание към чаровната циганка и т.н.   и т.н.    Да пожелаем Хасрет и Мурат оджа да запленят още повече почитатели и в България. Туба си ги има тези почитатели и то..безброй, за Джани тепърва ще чуват някои, както и за Левент. НА ДОБЪР ЧАС НА ФИЛМА... А НА ВАС, МОИ ВИРТУАЛНИ ПРИЯТЕЛКИ.....ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ ПРЕД  ЕКРАНА ! tv tv lalalala smile3545 newsm45 newsm51

# 481
Здравейте!  Hug

Пожелавам успех на сериала сред българските ТВ зрители!

Нов трейлър по Диема фемили:

# 482

http://sinematelevizyonlifestyle.com/2012/10/cansel-elcin-offici … bir-set-ziyareti/

И превод с Гугъл:  http://translate.google.bg/translate?sl=tr&tl=bg&js=n&am … r-set-ziyareti%2F
/естествено от него нищо не се разбира  Grinning/

За срещата на Джансел с фен клуб от 14 октомври Peace
Надин, този път аз разбрах Peace Феновете му са му връчили като подарък чек за фондация Тohun. Ako си спомняте в началото на 2011, по време на предаване, същото момиче  връчи от името на фенклуба й такъв чек на Туба, покрай която феновете й  са научили за аутизма.  
Туба е привлякла за каузата на аутистите и хората в неравностойно положение и своите колеги: Джансел, Онур, Ясемин Ч., Хулиа Д., както и целия сериал - 2 епизода на ПС бяха бе свързани с концерти на деца с увреждания. И то кои епизоди Hug Явно Джансел е продължил да подкрепя тази кауза - освен снимки от посещенията му при деца-аутисти, съм виждала и негови снимки с логото и телефоните на Фондацията.
Тогава вълненията бяха насочени дали едновременно в студиото ще бъдат Туба и Берен или дали Джансел ще я изпрати.  ooooh! Както на много други места и в случая същината остана на заден план, заради жълтината Stop

Ето и линк за преведената част от предаването:  http://www.youtube.com/watch?v=fJmIuDVmwyY Съжалявам за повторението Peace

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 18:08 от Bagi

# 483

Само ако знаеше какво го чака след три часа, вече да е на път за Либията  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 20:39 от nadine1111

# 484
Здравейте и от мен!  Hug
Да пожелаем успех на любимия сериал и пред българската публика!  Hug
Дано заплени и сърцата на другите, така както нашите са пленени!  Peace
Успех на целия екип!  Hug

# 485
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Заредили сте красота и инфо за любимците ни за подгряване на дългоочаквания старт на нашата приказка сега вече и с ново заглавие ''Огнено сърце''Peace

Остават само 2 часа до началото!  Heart Eyes

Пепи  Hug добре завърнала се  Wink, знаеш кога да се появиш!  Laughing

И понеже Хасрет е героинята, претърпяла голяма промяна от ''огнена фурия'' до плаха ученичка и отлична певица, та да я видим и в кадър.  Peace

А, сега и аз пожелавам успех на сериала -  Wink дано Туба и Джансел, и останалите от екипа да запленят още нови зрители!  Peace

# 486
# 487

Желая успех на "Огнено сърце"!:peace: Grinning
За съжаление ще пропусна първи епизод, защото не мога да пропусна мач на националният ни отбор, но пък после с удоволствие ще прочета мненията ви Wink Хубава вечер! Hug Heart Eyes

# 488

За съжаление ще пропусна първи епизод,

Аз пък ще гледам и първи, и втори, и трети.... и н-ти епизод.
Надявам се, че ще се насладя на всички персонажи, а няма да участвува само Джансел.

# 489
  • Русе

За съжаление ще пропусна първи епизод,

Аз пък ще гледам и първи, и втори, и трети.... и н-ти епизод.
Надявам се, че ще се насладя на всички персонажи, а няма да участвува само Джансел.

Габи  Peace

Много ясно е, че сама птичка пролет не прави, та... как без Хасрет ще има действие! Кого ще обучава, пък и  Wink в коя да се влюби нашия оджа?  newsm78

Ами махалата  Thinking как без нея? Толкова хумор и емоции!  Joy Joy Joy

А, тази снимка - е, рекламна само  Wink, помните ли?  Simple Smile

# 490
  • Разград
И още някои се подготвя за серията тази вечер.

# 491
Да момичета дойде и часът и нашия любим сериал започва аз си го чаках със затаен дъх и си го дочаках а за новите запленени то аз вярвам ,че такива ще са много и нашата тема ще се запълни балкона а да не говорим за пишещите се ще сме много момичета ,ще се вълнуваме,смеем и любуваме на колоритните персонажи от пъстрата махала остават броени минути дами.

# 492
  • Разград

# 493
ХАЙДЕ, МОМИЧЕТА, ДА ГЛЕДАМЕЕЕЕ ! newsm44

# 494
На добър час и по българския ефир newsm10

Общи условия

Активация на акаунт