Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 171

• 76 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
нищо чудно  Sunglasses как искам и аз едно такова ''бебче''  Laughing

# 526
Губи се доста от колорита на махалата, за съжаление, но няма как...
Особено ме е яд за лафовете -липсват ми!  Close
+ 1

Няма такъв превод като на Ирра, ехххх. Sad

Пак долу-горе ок за дублажа, историята познава и по-лоши дублажи. Laughing

П.П Колата не беше ли Кадилак?

# 527

Освен да ти предложа да гледаш първи сезон, ще я имаш поне визуално. Peace

# 528

Заповядай!  Hug

# 529
# 530
Благодаря Ви!Със сигурност ще следя сериала  Hug

# 531
  • Русе
Благодаря Ви!Със сигурност ще следя сериала  Hug

newsm10 И няма да съжаляваш, страхотен е!  Peace

# 532

Освен да ти предложа да гледаш първи сезон, ще я имаш поне визуално. Peace

Защото във втори сезон ,,Бебчето'' ще се преформи в ,,Бебуна''... hahaha hahaha

# 533

Фрагман 3 епизод

# 534

Фрагман 2 епизод

# 535

Надин, ти ще ни зарибяваш за другата седмица ли? newsm78 newsm78
Ние май утре ще си гледаме ,,continied'' на първи епизод.
Да няма да ги гледаме 1-3-5...и т.н.

# 536
Канти  Hug кажи някой детайл?
Позна ли ботушките...  Joy

Линка  Hug че как няма да ги позная  Laughing Не се забравят такива колоритни и шикозни ботушета  hahaha
А за детайлите - ами това са много дребни и мимолетни моменти, които при предишните гледания не съм забелязала  Rolling Eyes. Например когато в началото камиончето с цветята и колата на Левент се разминаха на кръстовището и музиката от махалата се премеси и плавно преля в тази на композицията на Мурат. Както и след това последните тонове от цигулката на Бурхан преляха в музикалните акорди от църквата, където Мурат провеждаше прослушването. Heart Eyes Но при мен при всяко гледане винаги има нещичко, което при предишните съм пропуснала  Peace. Явно ще трябват още гледания от моя страна, докато науча всичко наизуст  Joy

А "бебчето" на Левент не беше ли Корвет  newsm78 или бъркам

# 537
  • Русе
А "бебчето" на Левент не беше ли Корвет   или бъркам

newsm10 Канти  Hug това се казва отличничка! Получаваш награда - клип!  Simple Smile

# 538

Лека нощ!  Hug

# 539
  • Разград

Щастлив сингъла Казабланка "Кудс Ал-Араби": посети турската звезда на известната "Tuba Buyucostun" края "Мис" серия шампион "загубени години" през септември миналата година, на жените "Солидарност асоциация, ръководена от г-жа Aicha Chenna, и се радва на турска актриса наскоро даде раждане възможност да говоря с майки, при условие Lamis марка, която е турска актриса и декларативен лицето помощта на едно събрание, продуктите на компанията и квота за красота затворници събрание. Турската звезда "на Мейс" гост Вечер изключително прегърна престижното търговско превозно средство, в мароканския град Казабланка.
Програмата включва Вечер представяне на прически и предложи първо на стената воден, както и на обявяването на нов продукт на чест турска актриса "Toba Byukiston" гост, са също поканени големите имена в модата и грижа за косата, както и някои сановници да присъстват на това събитие.
В деня преди събитието, "Procter & Gamble" и турски певец посещението на Tuba Byukiston "Солидарност" Асоциация на жените, председателствана от г-жа Aicha Chenna, където актрисата размениха нова майка си поприказва с самотните майки. По време на това посещение, за подарък събрание Pantene на продуктите на компанията и посветен затворници събрание на сесията изключителна красота в жест дава възможност на жените да прекарат един приятен момент заедно с Mahawkthen, и бенефициентите при едновременно на новата гама на грижата за косата преди тя се поставя на пазара

Общи условия

Активация на акаунт