Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 722
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Toчно с това ме заинтригува. Какъв ефект ти придават на цялото лице? Вижда ли се някакъв цвят?

# 106
Бели са, сливат се с тена, изравняват го има блясъци и прави точно фотошоп ефект. Гладкост и свежест. Матира перфектно въпреки блестящите частици.
Ползвам и свободната пудра на Шанел, много е добра, но на Метеоритите не може да стъпи на малкия пръст.
Няма нищо розово на моя тен.

# 107
Бели са, сливат се с тена, изравняват го има блясъци и прави точно фотошоп ефект. Гладкост и свежест. Матира перфектно въпреки блестящите частици.
Ползвам и свободната пудра на Шанел, много е добра, но на Метеоритите не може да стъпи на малкия пръст.
Няма нищо розово на моя тен.
Ще ги пробвам обезателно. Щом правят фотошоп ефект значи са точно за мен Grinning
 Hug

# 108
  • в 1001-та нощ
и при мен не става розово, по-скоро прозрачно  Blush

# 109
страшно ми харесват тези

значи другият месец ще се "метеоритизирам" и аз Heart Eyes
с голяма четка за пудра ли ги нанасяте? или би станало и с 187 да кажем

# 110
Аз нанасям с техния тампон. Жаки, изчакай преди да купиш коледните, лимитирани Драгон. Те ще дойдат Ноември сигурно.

# 111
Стига да не се избие пак народа за тях Simple Smile аз като чуя "лимитирано" и се изприщвам вече  Mr. Green
и те изглеждат много добре Heart Eyes
а тампончето просто го потупваш върху тях и така нанасяш предполагам

# 112
Мерси Hug
а това чудо не е ли опасно да се слага във водната линия като е на прах?  Blush
Нееее, не си ли ме виждала с него?! Аз го нося постоянно вече 5 години. Очите са едни влажнииии, един кравешки поглед.... Mr. Green Опасни са едни с живак продавани в незнайни магазини.
Незаменим продукт.

Това звучи много интригуващо. Колко струва в БГ магазините?

# 113
  • в 1001-та нощ
...
с голяма четка за пудра ли ги нанасяте? или би станало и с 187 да кажем

аз ползвам тяхната четка и я ползвам изобщо за всички пудри  Peace и контуриране, с по-твърд косъм е и след нея не мога да харесам друга четка за целта  Heart Eyes

# 114
Mного е сладка тази четка, ако ми хареса на допир може и нея да си купя. Пасва ми в момента на косата Flutter
а щом става и за контуриране ще е много добре. Моята любима нон стоп пуска косми (на външен вид горе долу си приличат с герленската)

# 115
  • в 1001-та нощ
на мен още не ми е пуснала косъм, а ....ми е от доста време  Blush ползвам я абсолютно всеки ден и при всеки грим, нося я винаги, ако пътувам  Heart Eyes

# 116
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я, как съм забравила да се разпиша Blush
Вчера бях на представление, и ми трябваше семпъл и елегантен грим. Ето какво измислих- телесни сенки и плътна очна линия Rolling Eyes
Скрит текст:

# 117
Извинявам се за нахлуването в темата,но искам да ви покажа тази статия за ролята на грима при търсенето на работа. Дано ви е интересно.
http://pz-info.com/lubopitno/lubopitno/sveta/2054-greshki-v-grim … nsovete-za-rabota

# 118
joy_r, страхотен грим! Аз все още не мога да се справям перфектно с очната линия.
Относно предната тема, правили са ми комплименти за грима (за моя радост).
Иначе имам приятелка, която е твърдо убедена, че грима е много вреден за кожата и затова не се гримира.  Simple Smile

# 119
  • в 1001-та нощ
Цитат
... Работодателят веднага си прави извода, че пред него е мързелана, ако види, че цъфнала коса. Размазаната маскара издава купонджийство, а изкуственият тен предизвиква притеснения, че жената ще иска много да пътува...

Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт