Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 693
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз познавам може би двама или трима мъже, които наистина не харесват гримирани жени, но в същото време не съм чула някой от тях да казва нещо отрицателно за някоя гримирана жена, да злобее, да я плюе или подобно. Комплексираните мъже просто са си такива и изразяват простотията си по всякакъв начин, никога не може да им се угоди - с грим, без грим... все тая. Просто не трябва да се съобразяваме с тях. Същото се отнася и за жените, когато са комплексирани.

Абсолютно заставам зад думите на Денси "Господ да пази мъжете ни!"

# 91
  • София
Моят съпруг рядко отбелязва някакви елементи от грима ми, но като цяло ме харесва когато съм гримирана. Единствено с едно черно-виолетово червило на Ревлон не ме одобри, каза, че съм като вампирка с него  Joy
 А ако взема и с по-така дрешки и високи токчета да се понаглася, просто си умира от удоволствие. Редовно се случва да отбелязва гордо "Я виж тези как те заглеждат"...

Искам да попитам момичетата, които имате прахообразния кхол на Герлен, как го нанасяте? Една прекрасна съфорумка ми беше отсипала малко за проба в едно бурканче и от него си гребвах с четка за очна линия и така нанасях (само във водната линия го ползвам).  Много ми допадна и днес  си го купих, но  с оригиналната му клечка хич не се оправям. Гледала съм клипчета в нета и изглежда супер лесно, но аз си напълвам цялото око с прашинки като го сложа така с приплъзване на клечката между клепачите ooooh!

# 92
Искам да попитам момичетата, които имате прахообразния кхол на Герлен, как го нанасяте? Една прекрасна съфорумка ми беше отсипала малко за проба в едно бурканче и от него си гребвах с четка за очна линия и така нанасях (само във водната линия го ползвам).  Много ми допадна и днес  си го купих, но  с оригиналната му клечка хич не се оправям. Гледала съм клипчета в нета и изглежда супер лесно, но аз си напълвам цялото око с прашинки като го сложа така с приплъзване на клечката между клепачите ooooh!

Адри, задължително изтупвам четчицата много добре, докато съм я извадила леко нагоре от контейнерчето, почуквайки по стените.
Ама че обяснение спретнах и аз Crazy

# 93
Може ли да пуснете снимка как изглежда тази очна линия Praynig
предполагам не е тази
Скрит текст:

# 94
Жаки, ето така изглежда:

# 95
Мерси Hug
а това чудо не е ли опасно да се слага във водната линия като е на прах?  Blush

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 21:05 от Жаки°

# 96
  • София/Горна Оряховица
Не, аз съм имала донесено от арабските страни (Ливан май  newsm78 ).
Арабите го ползват, за да им навлажнява очите (забележете - арабите, следователно - мъжете също).

Аз го изтупвах добре в контейнерчето и тогава нанасях, но ми се получаваше добре от втория път. Но си го затрих някъде  Blush .

# 97
  • София
Да, този е. Вътре не е течност а прах, който полепва по клечката и с нея се нанася във водната линия като я прищипеш между клепачите, затвориш око и я изтеглиш. Става с едно движение и горната и долната водна линия и е много трайна и наситено черна, но явно наистина това е проблема при мен - не изтупвам клечката и излишните прашинки ми изпадат в окото. Ще пробвам утре както каза Тони  Peace

# 98
Мерси Hug
а това чудо не е ли опасно да се слага във водната линия като е на прах?  Blush
Нееее, не си ли ме виждала с него?! Аз го нося постоянно вече 5 години. Очите са едни влажнииии, един кравешки поглед.... Mr. Green Опасни са едни с живак продавани в незнайни магазини.
Незаменим продукт. Слага се трудно, но всичко е въпрос на навик. Сега мога да го сложа по всяко време и без огледало и светлина.
Адри, свиква се пробвай всеки ден, изтупвай пръчката и веднага затваряй окото след като я приплъзнеш. Така водата в окото прибира веднага на линията прашинките. Този продукт има само един недостатък, поразмазва се около 8 тия час примерно.

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 21:10 от densi

# 99
Жаки, виждам, че са ти отговорили, но да напиша и аз.
Не, не е вреден. В началото наистина имаш усещането, сякаш ти е влезнал прах в очите, но с едно-две мигвания усещането изчезва и продуктът се "залепя" за водната линия.

# 100
Аз обаче ще стана с прасешки поглед Mr. Green очите ми се смаляват ужасно много като слагам черно във водната линия
 Densi може ли да споделиш кои метеорити са най-добри?
аз естествено си харесах най-скъпите....в немският Douglas са 125 евро Crazy Crazy

иначе схванах техниката на очната линия, аз така си почиствам очите с мокра клечка за уши (със затворени очи я плъзвам по окото)
Обаче с какво е по-добро от черна гел линия например? като съм слагала такава седи по 24 часа и не мърда

# 101
Адри 'бабешкия' вариант е с връхчето само като четка, но трябва с много точна ръка да не си избодеш нещо. Имаме дна златиста, която понякога слагам само със сътршния ъгъл, и няма как там нормално да се сложи и така действам.

# 102
За мен най-добрите Метеорити са новите Митик топчета. Пробвала съм почти всички вк. супер скъпите лимитки с пеперудите и уникалните бижута кутии. Най-добре ми стоят Митик, новите. Пресираните пудри Метеорити са леко по-блестящи при мен, защото се загребва повече продукт.

# 103
За мен най-добрите Метеорити са новите Митик топчета. Пробвала съм почти всички вк. супер скъпите лимитки с пеперудите и уникалните бижута кутии. Най-добре ми стоят Митик, новите. Пресираните пудри Метеорити са леко по-блестящи при мен, защото се загребва повече продукт.
те сега не се казват вече Митик, нали? Роуз нещо си Thinking

чудя се дали няма да ми направят лицето много розово? Thinking харесаха ми бежовите
Скрит текст:

# 104
Да, но аз ги използвам както вече се разбра като пудра върху цялото лице и деколте, не като хайлайтър.

Общи условия

Активация на акаунт