Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 724
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Никога не съм чела по-глупава статия  Joy
Цитат
Размазаната маскара издава купонджийство, а изкуственият тен предизвиква притеснения, че жената ще иска много да пътува.
 Joy

Цитат
Липсата на маскара насочва, че кандидатката е емоционално нестабилна, плаче по няколко пъти на ден и затова избягва туша на очите.

Охх, Алена, писали сме едновременно  Laughing

# 121
  • София
най - удивително в цялата статия е използването на думата "маскара"...

# 122
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мен ако питаш, авторът е маскара Joy

# 123
  • София
тъй, тъй... ще взема да го пренеса в една друга тема Simple Smile

# 124
  • в 1001-та нощ
вероятно не е превеждано от човек  Joy hahaha

# 125
Това вчера или онзи ден го даваха по новините на RTL. Явно после някой "разбирач" го е превеждал. Маскарата много ме развесели Joy

ха....и видяхте ли сега, че излъчвам прекалена самоувереност като съм с нарисувани вежди Mr. Green Mr. Green Mr. Green вече на интервю само по без вежди

# 126
Като се заговори за пудри,момичето в Бютизоната ми препоръча Шанелската прозрачна,но се чудех дали натуралната не изравнява повече тена,че нямах време да ги пробвам и оставих покупката за следващото ходене?Ако е с цвят,поставена върху фон дьо тен стои ли изкуствено?Искам хем да матира,хем да не е съвсем безцветна newsm78.Аз също се чудех на Митик,каква е разликата с новия(Денси,ще съм благодарна ако споделиш)?И ако може някой да направи сравнение между Ланком хипноуз и Лаш Куин на Хелена  bouquet

# 127
Стига да не се избие пак народа за тях Simple Smile аз като чуя "лимитирано" и се изприщвам вече  Mr. Green
и те изглеждат много добре Heart Eyes
а тампончето просто го потупваш върху тях и така нанасяш предполагам
Да потупвам. Днес пробвах с четката на Екотуулс за пудра чудесно се получи.
Не бой се, скъпи са и няма интерес обикновено. Понякога оцеляват и до някое намаление, когато колекционерите вече са щастливи.
Доста хора колекционират перлите и имат страшно много кутии.

Няма разлика между стария Митик и новата пудра Метеорити на Герлен.

# 128
  • София
Благодаря Ви момичета  Hug
ето от мен моята любимка
Скрит текст:

ох тези сенки на армани много ми харесват  Rolling Eyes

# 129
  • София
Как се гримират очи, на които горният клепач е (изпъкнал) подпухнал? Като си сложа молив , се отпечатва като черта върху клепача, а ако моливът е по-тъмен, клепачът изглежда още по-изпъкнал.

# 130
Ще слагаш молив само в крайчетата, не по целият клепач Peace или най-добре да не го очертаваш. Слагай молив само на долният

# 131
  • София
току що поръчах на един приятел, kойто днес пътува за Катар да ми вземе истински kohl  Mr. Green
сега остава като ми го донесе да не си извадя окото  Mr. Green

# 132
  • в 1001-та нощ
Как се гримират очи, на които горният клепач е (изпъкнал) подпухнал? Като си сложа молив , се отпечатва като черта върху клепача, а ако моливът е по-тъмен, клепачът изглежда още по-изпъкнал.

клепачът ли е подпухнал или костта над окото е изпъкнала  newsm78

оптически, за да не стои издуто е по-добре да се ползвам матови продукти, които са и по-тъмни; иначе със светло, перлено - изглежда по-обемно

за очна линия - може би със скосена четка и сенки; не разбрах от натискането по кожата ли остава бразда от натиска в нея или самата линия оставя отпечатък по костта - при отваряне на окото  newsm78

евентуално цветът може да не е черен, а по-светло кафяво  Peace и матово  Blush

# 133
  • София
ето от мен моята любимка
Скрит текст:
Лепи, объркала си линкчето  Embarassed

По темата за зяпането на гримирана жена. Признавам си и аз зяпам понякога  Mr. Green. В предишната работа имах колежка която се гримираше потресаващо /нещо такова/, всеки ден! Комбинираше това и с брутални дрехи....ми честно казано зяпала съм я. Дори съм я питала дали не и идва в повече понякога този силен цветен грим. Отговора беше този, който обикновено ние даваме. Обожавала сутрин да се гримира, това били само нейните минутка, така изразявала себе си и т.н. Била свикнала да я гледат, но обикновено всички завиждали на хубавите жени. За себе си съм стигнала до извода, че това което аз смятам за семпло и красиво може за друг да е прекалено. И обикновено ако много ме заглеждат проверявам грима си да не съм ту мъч  Mr. Green. Когато видя жена с прекалено много ярък руж, или пък ненанесено добре червило и подобни също разглеждам и си мисля какво ли я е накарало  Laughing. Също срещам и жени гримирани перфекто. На пръв поглед съвсем семпло, а в същност достатъчно изразително и красиво. Към тези жени се стремя да бъда и аз  Peace. Прекалих със словоизлиянията май  Mr. Green. Пък за мъже, които не обичат жените им да се гримират изобщо няма да започвам да говоря  ooooh! Whistling.

# 134
В продължение на темата кой какво зяпа и коментира, днес в аптеката двете момичета се струпаха да ми оглеждат грима  Mr. Green Но не нахално, просто казаха, че им харесва и дали сама съм го правила. Така, че има и симпатични "зяпачи"  Crazy Но пък наистина много готино се получиха днес нещата. С една ментово зелена четворка на Флормар, която получих скоро  Flutter Ще видим какво ще успея да снимам довечера.
А иначе специално за САЩ, не знам колко могат да са пример за толерантност. Аз лично не съм ходила, но всичките ми познати, които са ходили до там за известно време казват, че са доста консервативни. Последният ми пример е от една приятелка, която отиде на гости на дъщеря си, за да се грижи за новороденото си внуче известно време. Жената е о/о 50-годишна, но много запазена и с младежки дух. Дребничка и слаба е, и от далеч спокойно може да мине за доста по-млада жена. Стила й на обличане също не е, като за баба  Mr. Green - дънки, блузки с интересни кройки и деколтета, аксесоари, бижута  Flutter Каза, че за престоя си в Америка /в района на Вашингтон/ е трябвало да си смени стила на обличане с доста по-семпли дрехи, защото всички я зяпали. Мъжете с интерес, а жените откровено злобно  Crazy Разказа ми, че са им направили забележка, че на басейна излагат бебето голо, без бански  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт