Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 670
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Досега не съм се гримирала и маскирала за празника, в обкръжението ми никой не го празнува.. Скучна работа Tired

Жаки, супер е гримчето Heart Eyes Тия цветове толкова са ми легнали на сърцето, но още не съм намерила подходящите за себе си.. Освен да пробвам да наклепам изцяло Блекберито по клепача Crazy

# 16
Днес разбрах със сигурност, че татутата на Мейбълин са идеална основа за пигменти. Наистина явно са се опитали да направят копия на базите на Мас. Днес сложих Pomegranate punk Maybelline, който обаче с напредване на есеннта и желанието ми за по-силен и наситен грим, ми идва слабичък и блед и отгоре нанесох кафяво-синия пигмент на Мас. Страхотна основа. Пигмента не помръдна над 12 часа. Въобще! Whistling
Лилавия пък се връзва с лилавите пигменти и с розовите.
Тюркоаза се покрива идеално с Teel.

Денси, тъкмо влизам да пиша по този повод.
Аз пък днес пробвах Metallic Pomegranate на Maybelline и отгоре Chanel Illusion d'Ombre Ebloui.
12 часа по-късно сенките изглеждат перфектно - точно по начина, по който изглеждаха сутринта. А ако си спомняте, точно аз се оплаквах от сенките на Шанел и отчайващата им трайност.
Е, сега открих как мога да запазя интензивността и блясъка им цял ден Heart Eyes

Ще опитам татутата и с пигментите на МАС.
Имам усещането, че ще се превърнат в любим мой продукт.

# 17
Много красив грим, Жаки.

# 18
Жаки, ти професионалист ли си?
Не  Flutter чист аматьор

# 19
  • Марс
Жаки, ти професионалист ли си?
Не  Flutter чист аматьор

Евала, няколко класи си пред набедени професионалисти, отвътре ти идва, страхотен грим показваш.
Алена, обещах ти цени, като заспи малката ще постна няколко, хареса ми че примерно ако искаш да си направиш лилав грим в една кутия има три нюанса на лилавото, четка и база за грим, така е и с останалите цветове, много готинки са така групирани.

# 20
Запис и от мен с благодарност на Мис Нели за новата тема   bouquet

Жаки, страхотен грим, а миглите са разкош  Heart Eyes

Хелоуин ежегодно ми идва като добър повод да пробвам нещо нестандартно в гримирането. Точно криоланското чудо, което Жаки е посочила, обмислям като покупка, тъй като тази година смятам да опитам Candy Skull върху мен и върху приятелка. Дано успея да сътворя нещо  Mr. Green

И в този ред на мисли:
Скрит текст:

# 21
Записче от мен Simple Smile Блаогодаря за нвоата тема Simple Smile

По принцип не отдавам голямо значение на този празник и не се гримирам специално Simple Smile

# 22
Много ви благодаря на всички за милите думи Hug Embarassed

Целият ми клепач беше с брокат на NYX, но на снимките не се вижда хубаво. Тези дни ще направя още 1-2 грима с брокат. Купих си поне 10 цвята и днес и утре ще ги пресовам smile3508

# 23
Да се запиша и аз Simple Smile
Тази година ще празнувам за втори или трети път в живота си Хелоуин, нооооо се оказа, че сега ще бъда в Брюксел точно на 31-ви Simple Smile А там имало цели програми, тикви по улиците, разни такива неща, които не съм виждала досега и ще бъде много забавно Simple Smile
И да се присъединя към питането на Ида за белия грим, който да мацотя по лицето.. Много искам, ще ми дойде като добър помощник в предизвикателствата Simple Smile)
Утре се захващам с Венецията Simple Smile)))

# 24
  • Марс
За тези нещица говорех, едните излизат от 45лв-до 69лв.

# 25
Пробвах им нещата на тази фирма на Арената, но ми се видяха доста скъпи. Като качество не са кой знае какво.

# 26
Ще се гримирам. Харесвам празника. Благодаря за темата.  Peace

# 27
  • Марс
Пробвах им нещата на тази фирма на Арената, но ми се видяха доста скъпи. Като качество не са кой знае какво.

Сериозно ли, аз не можах да ги пробвам, видях само как гримират и това беше, иначе като цена не са кой знае колко скъпи, их тъкмо мислех, че поне са безвредни и хубави, и ти ме утрепа.

# 28
  • В къЩи.
Досега не съм се гримирала и маскирала за празника, в обкръжението ми никой не го празнува.. Скучна работа Tired

И при мен е така.  Sad

# 29
  • в 1001-та нощ
MissNellie   bouquet за темата  Heart Eyes

densi  Hug страхотна новина за тату + пигменти  Heart Eyes и аз ще тествам  Heart Eyes

ev4o, аз имам два от тройните комплекти и отделно купувани още пигменти - затова ми беше интересно, първият комплект взех на редовна цена, включваше 3 пигмента, база и четка - 75 лв, после взех по 25 лв (промоция) комплекта и отделно пигменти - пак имаше промоция  Heart Eyes

от пигментите има с различна едрина и различно количество блясък  Heart Eyes непременно ще ги пробвам с тату  Heart Eyes

утре съм на нюд грим  newsm44 newsm44 newsm68 радвам се, че ще е нещо различно  Heart Eyes

а уикенда ще пробвам бялото тату + нюд пигменти

Общи условия

Активация на акаунт