Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 16

• 48 688
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
А аз следвам правилото,което съм чела в списания-взема се малко по-светъл нюанс и се покриват лицето,шията и деколтето,ако цветът е по-тъмен е ужас,но не знам как да си намеря точния нюанс,че буквално да се слива с тена,а и през лятото и зимата тенът на кожата е различен,през лятото се ползва един нюанс по-тъмен,на мен определено ми трябва покривен ,защото имам лунички и ако с едно нанасяне тенът не се изравни,нанасям още малко,по принцип това е целта-прикрива несъвършенствата по кожата

# 691
  • София
С пръсти  Peace Може би трябва да мина на четка  Thinking Но не мога да си харесам.
Ако знаете някоя по-евтина и хубава от тези плоските отгоре,свиркайте  Sunglasses

http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~136.htm  Heart Eyes

# 692
а не се купува какъв да е и после да трябва да си намажеш цялото тяло  Laughing
Joy Joy Joy охх, представих си как някоя мацка вярно  се е фон-дьо-тирала цялата и ме напуши страшен хилеж  Joy Joy Joy

# 693
  • Стара Загора
elfi4ka, ти с какво ги нанасяш твоите ФДТ?

С пръсти  Peace Може би трябва да мина на четка  Thinking Но не мога да си харесам.
Ако знаете някоя по-евтина и хубава от тези плоските отгоре,свиркайте  Sunglasses

струва около 2 лв и се намира в квартални магазинчета  Whistling

# 694
Здравейте, искам да ви попитам как да подчертая очите си? Не искам да е някакъв тежък грим, а нещо ежедневно, подобно на това. Очите ми са с подобна окраска, но светлата част е от светло кафяво.  bouquet

# 695
  • в 1001-та нощ
...
Пудри, ружове и сенки ползвам с години...

Пудрата, която ползвах преди - на Кларинс матиращата - ми стигаше за няколко месеца  ooooh! ooooh! ooooh! просто е малко  Cry Cry Cry

Сега тази на Бен Най .... ще ми стигне за години  Blush Heart Eyes

от сенките също имам напълно изразходени - зависи колко има в кутийката  Mr. Green

спиралите ми свършват за 2 месеца  Rolling Eyes и то хубавите - с повечко туш в тях  Rolling Eyes

# 696
  • София
А аз следвам правилото,което съм чела в списания-взема се малко по-светъл нюанс и се покриват лицето,шията и деколтето,ако цветът е по-тъмен е ужас,но не знам как да си намеря точния нюанс,че буквално да се слива с тена,а и през лятото и зимата тенът на кожата е различен,през лятото се ползва един нюанс по-тъмен,на мен определено ми трябва покривен ,защото имам лунички и ако с едно нанасяне тенът не се изравни,нанасям още малко,по принцип това е целта-прикрива несъвършенствата по кожата

Хелти микс на Буржоа най - светлия цвят буквално изчезва на моята кожа. това е единственото правило, което спазвам. ФДТ да изчезне, когато го тествам. съответно по - течен е, а помпичката допълнително икономисва продукта. За мен луничките ми не са несъвършенства, но това е лично усещане.

# 697
  • София
С пръсти  Peace Може би трябва да мина на четка  Thinking Но не мога да си харесам.
Ако знаете някоя по-евтина и хубава от тези плоските отгоре,свиркайте  Sunglasses

http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~136.htm  Heart Eyes

Еле Меме и аз си взех тази четка.. страхотна е на пипане, но нещо не можах да се справя с нанасянето на фдт с нея
Понеже линковете от ЕЛФ не работят я слагам като картинка:

Ще споделиш ли ти как нанасяш фдт с нея.. аз станах цялата на черти и накрая трябваше пак да мина с ръце, за да изравня.

# 698
  • София
Извинявам се, не знаех, че не работят линковете  Thinking

Слагам фдт-а върху четката и с потупване почвам да нанасям по лицето. Когато съм минала цялото лице, "замазвам" с кръгови движения, вече без потупване и това е.   Rolling Eyes (много зле обяснявам Sad ) Аз много я харесвам, даже си държа 2 допълнителни, резервни. Ако се налага по-силно покритие много добре напластява. Обаче пък никога не съм я ползвала по предназначението й - за пудра  Laughing

# 699
  • София
като сте започнали с тази тема
сега като се замисля в момента имам налични:
3 фдт-ревлона,клиник и един ейвън 2в1
2 основи за ФДТ..
4ББ-крема-2 гарниера(стара-нова версия) + 2 корейски
3 пудри, 1 перли, 5-6 ружа, 3 -хайлата.... ( и сега дебна да пуснат старите-нови хайлайтове в МАК)
много глосове - около 20-30 (трябва да ги преброя) и около 20 -25червила
не мисля ,че са много и продължавам да купувам, но с по-леки темпове и повече премисляне
почти цялата работна седмица съм с грим
но затова събота и неделя почти никога не слагам грим

# 700
  • в 1001-та нощ
Извинявам се, не знаех, че не работят линковете  Thinking

Слагам фдт-а върху четката и с потупване почвам да нанасям по лицето. Когато съм минала цялото лице, "замазвам" с кръгови движения, вече без потупване и това е.   Rolling Eyes (много зле обяснявам Sad ) Аз много я харесвам, даже си държа 2 допълнителни, резервни. Ако се налага по-силно покритие много добре напластява. Обаче пък никога не съм я ползвала по предназначението й - за пудра  Laughing

мисля, че много добре го обясни, аз имам 2 ФДТ у дома и довечера ще пробвам с четката на СЧ  Mr. Green

# 701
  • Бургас
Само да попитам-аз си слагам фон дьо тена с пръсти,по-икономично ли е с четка?Общо взето доста добре го разнасям,на четката какво количество се слага?

# 702
Аз съм най-доволна от четката на Dior, но тя не е от евтините.
Скрит текст:
От другите ми четки за ФДТ не съм много доволна, защото при тях все трябва да минавам с ръце и да заглаждам.

Много ми се иска да пробвам нещо от този тип Simple Smile
Скрит текст:

mariqivanova799, зависи от ФДТ и четката - едни са по-икономични ако се нанасят с четка, а други с пръсти.

# 703
  • в 1001-та нощ
Аз съм най-доволна от четката на Dior, но тя не е от евтините.

тази четка ми изглеждаше толкова миниатюрна на снимките във форума, а на живо е едно четкиЩе  Shocked Shocked Shocked Mr. Green Joy hahaha

# 704
И аз много харесвам тази четка на ЕЛФ  Peace Нанасям ФДТ, както е обяснила Елле Мемме, но мога да мина и без кръговите движения. Достатъчно добре ес прелива и само с потупване  Peace
beliz, ти как я ползваш?
Тази на Диор, на мен път ми се стори супер малка за ФДТ или пудра. Мислех, че е доста по-голяма. А тя е с размери по-скоро да се нанасят коректор, руж или нещо подобно.

Елфи, не знам какво правиш с ФДТ, за да му видиш сметката за 1 месец  Laughing Особено, като знам, че ползваш по-покривни. Аз изразходвам един за 3-4мес.
Иначе и аз последно време не поръчвам/купувам кой знае какво. ФДТ, пудри и спирали, купувам, само като свършат.
В момента по изключение ползвам 2 ФДТ, но ги смесвам.
Имам и 2 спирали, но пак ги нося комбинирано. Между другото се получи великолепна комбинация между озаряващата спирала на МаксФактор и спиралата за обем на Пупа  Heart Eyes А спирала стандартно изразходвам за 3мес. Говоря за спирали тип МаксФактор и Мейбълин. Пупата примерно вече я ползвам 4-ти месец и май няма намерение скоро да свършва  Laughing
Имам една компактна пудра на Флормар, която ползвам от поне 3 мес и изглежда като нова  Crazy Ако трябва да я изразходвам до край, ще е поне за 2год  Laughing
Имам 3-4ружа, които също изглеждат като нови, а слагам всеки ден.
Имам и едни перли на Орифлейм, които ще ползвам и тях поне година при редовно ползване, а аз не ги слагам всеки ден  Crazy Единственото нещо, на което му се показа дъното е бронзанта на ЕЛФ от дуото с ружа.
Хайлайтър все още нямам, но мисля да си купя този на Радиант. Като знам по колко се слага, ще го ползвам и него 1-2 години  Mr. Green
Виж сенки и аз не мога да се спра да купувам. Макар, че сега събрани в една обща кутия, се оказа, че въобще не са толкова много  Crazy Но мисля да си купя малко от Инглот за допълване на палитрата и някоя сянка ан МАС, и със сенките да се поспра  Crazy
Червила имам 10-15 и мисля за сега да не купувам нови. Да пизхабя тези, че до сега не мога да се сетя да съм изхабила едно червило наистина до край. Обикновено го ползвам 1-2 години и накрая ми писва тотално, и го хвърлям  Crazy Но аз слагам червило основно сутрин, през деня рядко подновявам.

Общи условия

Активация на акаунт