Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 43 012
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Добре, а след като домашно забърканите течности трябва да отлежават, стават ли за изпаряване веднага след това или не са много хубави и трябва да изчакам няколко дни за да пробвам..? Thinking

# 121
Искам да си купя хубава електр. цигара, но ще заминавам след 2 мес. за Канада. От вас разбрах, че с тока няма да имам проблем, защото можела да работи и на 110 V. Но сега възниква въпросът за консумативите.
Някой от вас запознат ли е дали EGO /като най-добри/, се предлагат в цял свят? Искам да си купя цигарата пот тук, ако може, за да видя докато съм тук как ще е, дали ще ми хареса и т. н. и да свикна като цяло. И ако има консумативи в Канада, ще е супер. Ако ли не, няма да има смисъл от тук да купувам, а много ми се иска.

# 122
Има ги и в Канада, но можеш да си вземеш някакъв запас от тук. eGo не е най-доброто, просто е по-добро от тези, които приличат на обикновени цигари.

# 123
The_Third, благодаря ти много! Да, задължително ще си взема от тук известно количество консумативи. Peace
A според тебе кое е най-доброто? Ако имаш под ръка линк, ще ми е интересно да видя.  bouquet

# 124
Добре, а след като домашно забърканите течности трябва да отлежават, стават ли за изпаряване веднага след това или не са много хубави и трябва да изчакам няколко дни за да пробвам..? Thinking

Трябва да отлежават задължително! Тоест ти можеш и веднага да ги консумираш и нище няма да ти стане, не просто не са това, което ща бъдат. При мен бъркането на течности протича в следната хронология:

След една седмица - Ебаси какво обърках?
След две седмици - Аааа взе да се оправя.
След три седмици - Ебаси колко е готино.
След четири седмици - Мамка му свършва.

Bibita, ето канадски сайт - http://www.vaporus.com/home.php

а за най-доброто:

Батерии - http://www.provape.com/provari-variable-voltage-ecig-s/36.htm#
http://www.smoktek.com/SMOK-ZMAX-Variable-Power-VV-APV--Stainless_p_455.html

Картомайзери:

http://www.cloudsofvapor.com/store/111-the-gg-usa-canada-mexico- … ank-mod-only.html

http://www.cloudsofvapor.com/store/111-the-gg-usa-canada-mexico- … ildable-tank.html

http://houseofhybrids.com/zenesis-standard

# 125
  • BG
Здравейте! Искам да подаря Електронна цигара на ММ, но се чудя, дали ще я ползва при положение, че изобщо не е споменавал за заместител на "аналоговите" цигари. Възможно ли е страстен пушач да да замени истинските цигари с електронна?
 Бихте ли ме посъветвали какво да му взема (той пуши повече от кутия и половина на ден, средно силни цигари), т.е. каква цигара и какви течности /предполагам по-удачно би било, ако са с тютюнев аромат/.

# 126
Привет Simple Smile

Прочетох ви, колкото можах, и се записвам още по-объркана. Пуша.. доста, по кутия и половина-две на ден. Simple Smile

Първо малко предистория  Crazy:
Преди 2 години си купих електронна цигара Intellicig Evolution, уж с най-силните пълнители, но за съжаление не се разбрахме. Т.е. или аз не се научих да пуша с нея, или тя не беше нещо в ред. Пуша, не пуша и ми изтече половината течност в устата, или пък "дим" никакъв няма, да не говорим, че изобщо не усещах никотина. Та след около месец ползване се разделихме, а аз увеличих дневната дажба истински цигари.

Обмислям утре да отскокна до магазина на пушком, мисля, че се спрях на батерия PASSTHRU БАТЕРИЯ 1000 MAH със USB зарядно и картомайзер VISION КАРТОМАЙЗЕР V3 (тези шареничките).

Имам молба обаче, да ми кажете дали е достатъчно като за начало. И дали е добър този избор. Има ли вероятност да се получи като Интелисиг-а? Също с течностите още не мога да се ориентирам, да бих се радвала и на препоръки, като изискването ми основно е да е с нормален аромат като за начало и да е "по-силна", предвид че пуша червен вайсрой.  Embarassed

Благодаря предварително!

# 127
Какво имаш предвид под разлика в цената? И за каква разлика във вкуса става дума, че фабричните са по-добри от забърканите в магазина ли?
Ами бърканите излизат по около 2,50-3лв 10мл, а готовите ги продават минимум за 8,90 (не броя промоциите ест.) Разликата е значителна.
За вкуса не мога да се наема с преценка кои са по-добри, може би пак е субективно, но съм чела доста, че фабричното Шейд и това забъркано от база + аромат в домашни условия се различава като вкус. Аз лично, не съм пробвала, за да сравня и не се наемам с мнение, но определено хората твърдят, че има разлика. Така че, ако ми ги бъркат в магазина е същото като да си ги забъркам сама вкъщи, само че разликата в цената е значителна за едно и също нещо като резултат.

Диването, с този хардуер, който си посочила, няма опастност да си в положение  "Intellicig"  Peace
Пробвай карта, ако ти хареса и останеш на електронки, ще мислиш и за други картове Simple Smile
Този като начало е добре.
Препоръчвам ти да си вземеш две батерии, може и по-слаби като мощност, аз съм с две 650мАч-ови и ме оправят прилично. Все пак 2х900мАч за мен биха били по-добър избор, но ще ги сменям като се скапят Simple Smile
За течностите, мисля, че е добре да си вземеш една от 11мг и една от 18мг и да видиш коя ще ти е по-тамън, а като аромат един плодов и някакъв тютюнев. Аз изпарявам Флейвър Арт и Инавера. Деканг ми дразнят на гърлото.
Ще трябва да пробваш известно количество аромати докато попаднеш на тези, които ще ти допаднат. Усещането за вкуса е много субективен фактор.

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 23:13 от mioki

# 128
След една седмица - Ебаси какво обърках?
След две седмици - Аааа взе да се оправя.
След три седмици - Ебаси колко е готино.
След четири седмици - Мамка му свършва.

Значи трябва да чакам по 3 седмици, така ли? Grinning

# 129
Аз моите си ги харесвам и след 5 дни Simple Smile Нямам време да ги чакам много повече, особено като си харесам някоя много за момента. Сега така съм с Макс Бленд-а, направо го смуча като помпа.  Crazy

# 130
Mioki, а от гигадринкс, след колко време ти идват нещата? На следващия ден, по-следващия..? Thinking

# 131
Ако поръчаш през седмицата - на следващия, ако поръчаш в петък - в понеделник. Събота, неделя - във вторник...

# 132
Препоръчвам ти да си вземеш две батерии, може и по-слаби като мощност, аз съм с две 650мАч-ови и ме оправят прилично. Все пак 2х900мАч за мен биха били по-добър избор, но ще ги сменям като се скапят Simple Smile

Много ти благодаря mioki.

Втора батерия ще взема, обаче първо трябва да видя дали ще се харесаме. Милото след интелицига не ще да повярва, че бих ползвала и егото. Аз и затова се спрях на тази батерия, че можеш да пушиш докато зареждаш.  Joy Та то ще си проличи за 1-2 седмици. Simple Smile Видях в сайта, че магазинът им работи в неделя, та нямам търпение да ида. Дотогава наваксвам колкото мога с обикновените, че ще си поставя лимит после.  Laughing

Интелисига го пробутах и на баща би, пушач с 40 години стаж. Смука горкия и той гламаво като мен и нищоооо.  Joy

# 133
Е те тези интелициг са абсолютни боклуци. Нищо общо нямат с еГо-то, сама ще се убедиш в това.
Проблемът в тези картове, които си харесала, е че често протичат, така че не си взимай много резервни глави. Една в карта и една бекъп са достатъчни като начало. Ако ти хареса изпаряването, може да помислиш за по-стабилен карт Simple Smile но за сега, това ти е екстра  Grinning

Аз така преди няколко години дърпах от една електронка, на една приятелка донесена ѝ чак от Щатите. Вероятно е била същата. Опъваш, ушите те стават като на магаре и пара няма никаква, нито пък удар, за вкус дори не може да говорим.
Това сега е съвсем друга бира. Аз не започнах пушенето на електронна с идеята да отказвам аналоговите, а само да не писка майка ми и да мога да си пуфтя по заведенията, ама то кво стана... почти 4 месеца време не пушавече  Crazy

# 134
Здравейте! Искам да подаря Електронна цигара на ММ, но се чудя, дали ще я ползва при положение, че изобщо не е споменавал за заместител на "аналоговите" цигари. Възможно ли е страстен пушач да да замени истинските цигари с електронна?
 Бихте ли ме посъветвали какво да му взема (той пуши повече от кутия и половина на ден, средно силни цигари), т.е. каква цигара и какви течности /предполагам по-удачно би било, ако са с тютюнев аромат/.

Аз пушех по 2-3 кутии на ден и преминах на електронна от раз. И при други пушачи около мен се случи същото, но има и хора, които незнайно защо не успяват. Мисля си, че става най лесно когато има около него някой запален по е-цигарите.

Ами бърканите излизат по около 2,50-3лв 10мл, а готовите ги продават минимум за 8,90 (не броя промоциите ест.) Разликата е значителна.
За вкуса не мога да се наема с преценка кои са по-добри, може би пак е субективно, но съм чела доста, че фабричното Шейд и това забъркано от база + аромат в домашни условия се различава като вкус. Аз лично, не съм пробвала, за да сравня и не се наемам с мнение, но определено хората твърдят, че има разлика. Така че, ако ми ги бъркат в магазина е същото като да си ги забъркам сама вкъщи, само че разликата в цената е значителна за едно и също нещо като резултат.

Ами те фабричните им излизат сигурно по 50 стотинки на Инавера, Деканг, FA и т.н. пък ги продават за 8-9 лева. Аз затова казвам, че ми е все тая дали са забъркани в Полша, Италия, Китай или в дюкяна на Пушком. Не схващам логиката да си купиш нещо за 8-9 лева само защото е забъркано в някоя незнайна фабрика по света. Всъщност дори съм по-склонен да дам 8-9 лева за нещо, произведено в БГ отколкото на някой на майната си. А пък за качеството на фабричните - има хубави неща ама има и големи бози.

Значи трябва да чакам по 3 седмици, така ли? Grinning

Трябват много експерименти и ще си установиш кое е най-добре за теб, но със сигурност тече някакъв процес между съставките във времето.

Общи условия

Активация на акаунт