Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 085
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
След прочетени отзиви тук си купих Roc-Keops
вече няколко дни го ползвам и съм очарована  newsm44
мерси за препоръките

Някой да каже цена и да го сравни с ролките на Виши  newsm78 Много ме заинтригува! А предпазва ли от мокри петна или само от лоша миризма  newsm78
Разгледах онлайн магазините,Roc-Keops е към 18-20 лв.

# 331
  • Бургас
Препоръчвам с две ръце ролката на виши за през лятото(аз тогава я ползвам),а зимата одорекс.И двете нямат грешка Peace..Заслужават си Peace

# 332
 пробвала съм много и всичките оставят а да да не се цапаш допълнително може първо да се облечеш и после да го сложиш Rolling Eyes

# 333
  • В центъра на Вселената...
И аз съм много доволна от Одорекса  Peace Изключително ефикасно

# 334
  • София
Препоръчвам с две ръце ролката на виши за през лятото(аз тогава я ползвам),а зимата одорекс.И двете нямат грешка Peace..Заслужават си Peace

Коя ролка по-точно (кой цвят)?  Laughing И защо по тази "схема" зима-лято  newsm78 ролката по-силна ли е от Одорекс? Аз го ползвам от около половин година, но искам да го сменя с нещо!Не че не съм доволна, просто да не му намалее ефекта, после пак ще се върна към него  Mr. Green Примерно, когато излизате на дискотека и  сте с по-тънка блузка, какво използвате за да се предпазите от мокрите петна? (страшно сравнение, ама това ми идва на ум, през деня примерно, особено сега зимата, съм с по-плътни блузи, а и не се потя толкова)

# 335
  • Бургас

Коя ролка по-точно (кой цвят)?  Laughing И защо по тази "схема" зима-лято  newsm78 ролката по-силна ли е от Одорекс? Аз го ползвам от около половин година, но искам да го сменя с нещо!Не че не съм доволна, просто да не му намалее ефекта, после пак ще се върна към него  Mr. Green Примерно, когато излизате на дискотека и  сте с по-тънка блузка, какво използвате за да се предпазите от мокрите петна? (страшно сравнение, ама това ми идва на ум, през деня примерно, особено сега зимата, съм с по-плътни блузи, а и не се потя толкова)
Ами за първи път използвах това лято зелената ролка на виши.Работех като спасител(в САЩ),излишно е мисля да обяснявам че стоях на жегата по цял ден.По лицето може да се изпотя или където и да е другаде, но подмишниците Naughty.Сухо,чак неможех да повярвам. Party
Но сега зимата-от ролката ми стават бели следи по дрехите,а и не е същото Thinking.
А одерекса го ползвах миналата зима.Това е нещото ,което не остава следи.Бях си го взела в Щатите(да ги комбинирам с вишито,но не ми се наложи  Whistling).И сега зимата пак с одорекса.
Освен това знам ,че при продължителна употреба на нещо,после то не действа.Затова си реших така- да си ползвам едното зимата,другото- лятото Peace

# 336
  • София

Ами за първи път използвах това лято зелената ролка на виши.Работех като спасител(в САЩ),излишно е мисля да обяснявам че стоях на жегата по цял ден.По лицето може да се изпотя или където и да е другаде, но подмишниците Naughty.Сухо,чак неможех да повярвам. Party
Но сега зимата-от ролката ми стават бели следи по дрехите,а и не е същото Thinking.
А одерекса го ползвах миналата зима.Това е нещото ,което не остава следи.Бях си го взела в Щатите(да ги комбинирам с вишито,но не ми се наложи  Whistling).И сега зимата пак с одорекса.
Освен това знам ,че при продължителна употреба на нещо,после то не действа.Затова си реших така- да си ползвам едното зимата,другото- лятото Peace

Ясно!  Hug Благодаря за уточнението! Щом ролката оставя следи не е за сега, така че ще търся нещо друго  Peace

# 337
a kakvo 6te preporu4ate pri potene na liceto  Confused
mn e nepriqtno za6toto pri nai-malkoto povi6avane na temperaturite ili fizi4esko natovarvane i po liceto mi se sti4at kap4ici

# 338
a kakvo 6te preporu4ate pri potene na liceto  Confused
mn e nepriqtno za6toto pri nai-malkoto povi6avane na temperaturite ili fizi4esko natovarvane i po liceto mi se sti4at kap4ici

За лицето не мисля, че има нещо, което да помага... И аз съм така, имам комбинирана кожа и се потя ного в Т зоната  Tired Единственото, което помага (краткосрочно), е да тренираш, за да се изпотиш хубаво. След това съм една идея по-добре, но не за дълго...

# 339
Здравейте,прочетох ви на един дъх  и искам да споделя следния проблем с вас.
Дъщерями е на 10г, и се поти страшно много,но по големия проблем е че има ужасна миризма  Rolling Eyes

Незнам дали ще е добре да и взема някакъв рол-он или да взема пудра,талк?

Вие,какво ще ми препоръчате?

# 340
Пудрата е възможно да оставя следи по дрехите. Пробвай с някоя ролка, поне да не мирише неприятно. Все пак е  момиченце, може да се подтисне детето от това.
На мен единственото, което ми помага за изпотяването е Одорекс, но не бих го препоръчала за толкова малко дете.  Simple Smile

# 341
По добре я заведи на ендокринолог.

# 342
  • под течащия покрив
Здравейте,прочетох ви на един дъх  и искам да споделя следния проблем с вас.
Дъщерями е на 10г, и се поти страшно много,но по големия проблем е че има ужасна миризма  Rolling Eyes

Незнам дали ще е добре да и взема някакъв рол-он или да взема пудра,талк?

Вие,какво ще ми препоръчате?
Препоръчвам ти ролковия на Себамид.Той е безвреден за момиче на нейната възраст/и двамата ми сина го използват,които са на 10 и 12 год./.Намира се в аптеките.

# 343

Цифра време не се решавах да си взема Одорекс, карах си с Виши - понякога беше екстра, понякога обаче, съвсем не... Не мога да съм сигурна, че ако си облека дадена блуза, няма да се изпотя.... Tired Аз проблем с миризмата нямам /а и Виши зеленият мирише много приятно/, но си взех Одорекс - страхотен е! А през 10-те дена, в които не се ползва си ползвам Виши /макар, че не знам защо - няма нужда от него!/ и съм екстра. Даже, не помня вече какво е чувството да се изпотиш, милото и той го ползва заради фитнеса, и той е много доволен Whistling

# 344
Малко е бабешки лека но е ефикасен! След баня на мокри подмишници слагаш сода за хляб ,втриваш леко и оставаш сама да падне. По този начин се премахва и миризма дори и при тежки случаи!

Общи условия

Активация на акаунт