Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 630
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Secret key cream дори след употребата трудно успявам да си намокря кожата под мишниците в банята като си вземам душ   bath  но пак е въпрос на вкус ...
Това в България може ли да се купи?

Говоря за обикновен Secret крем против изпотяване, не е нещо специално ... Поне аз го харесвам, не съм много сигурна дали не цапа но ... може би мънииичко  Peace

# 436
Има ленти срещу изпотяване, даже се продават вече и в България

# 437
Има ленти срещу изпотяване, даже се продават вече и в България
какви са тези ленти,може ли повече инфо ....мерси

# 438
И аз пръв път разбирам за тях, сигурно са тези http://www.protivizpotiavane.bg/  Thinking

# 439
И аз пръв път разбирам за тях, сигурно са тези http://www.protivizpotiavane.bg/  Thinking

Да някакви такива съм виждал макар и по чуждестранни сайтове. А в България май точно тези бях мярнал 1-2 dry. Доколкото знам се използват на запад, явно в България тепърва ще навлизат ако въобще навлязат  Grinning

# 440
И аз пръв път разбирам за тях, сигурно са тези http://www.protivizpotiavane.bg/  Thinking

Да някакви такива съм виждал макар и по чуждестранни сайтове. А в България май точно тези бях мярнал 1-2 dry. Доколкото знам се използват на запад, явно в България тепърва ще навлизат ако въобще навлязат  Grinning

newsm78 Ама само онлайн ли ги има тука

# 441
Къде да намеря въпросните ленти? От всичко, което прочетох досега за Одорекс малко ме е страх да го ползвам  Rolling Eyes

# 442
Аз си купих тия дни Одорекса.Ами да ви кажа ДОВОЛНА съм.Малко съм разсеяна и първата вечер се напръсках и на следващата забравих, но след това си слагах две поредни вечери и сега не съм слагала от три дни и забелязвам,че изобщо не се потя.Сърби и щипе ако си се епилирал скоро, на опаковката пише, че трябва да минат 24 часа след епилация или бръснене (казвам го защото се обръснах и вечерта си сложих............щях да умра  #Crazy )

# 443
Аз съм много доволна от Одорекс  . Препоръчвам го горещо!

# 444
И аз прочетох доста неща за Одорекса и не мога да се престраша.
Иначе кремчето против изпотяване на Висши засега ми върши добра работа.

# 445
dove for black dress Rolling Eyes

# 446
Иначе кремчето против изпотяване на Висши засега ми върши добра работа.

Здравейте на всички! Simple Smile
Днес видях в една аптека "кремчето против изпотяване на Виши" и веднага ме заинтригува Mr. Green-
http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%B7 … -pid30001046.html
От доста време вече ползвам предимно ролката със зелената капачка(пак на Виши,а тези със синята и с бялата капачка не ми харесват,както и спрея със зелена капачка),но досега крема не го бях виждала Embarassed.Цената е поносима(18,05лв.),но питанката ми е следната- има ли този крем същия ефект като ролката,остават ли бели следи,по каква схема го ползвахте(или по тази,посочена на опаковката),за какъв срок от време изхабявате една опаковка(която е 30мл.),ползвахте ли паралелно с него и друго дезодориращо средство за подмишниците?
Надявам се да се включат тези,които наистина са го ползвали Peace.В близките дни ще ми свърши последната ролка и се чудя дали да го пробвам и това "чудо" Mr. Green.
Предварително ви благодаря!

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 17:11 от taniuha

# 447
Някой ползвал ли е един сух прозрачен дезодорант в синя опаковка...мисля, че се води кварцов или кристален или нещо от сорта. Струва към 10лв в Ремедиум, но точното име не му го запомних.  Rolling Eyes Та тоя дезодорант е за по-обилно изпотяване. Намокрял се леко и се нанасял върху кожата, съдържал естествени съставки и т.н. Rolling Eyes Някой да е позлвал нещо подобно?
Иначе аз съм позлвала Одорекс в летните горещини. В началото действаше по-трайно, после му поотслабна сякаш ефектът, но спрях да го ползвам, защото започна много да ме щипе и кожата ми започна да се зачервява Sad
Сега интересът ми е насочен към въпросното кварцово-кристално нещо, дано някой каже нещо повече за него Rolling Eyes А и тези ленти против потене изглеждат интересни Thinking

# 448
Някой ползвал ли е един сух прозрачен дезодорант в синя опаковка...мисля, че се води кварцов или кристален или нещо от сорта. Струва към 10лв в Ремедиум, но точното име не му го запомних.  Rolling Eyes Та тоя дезодорант е за по-обилно изпотяване. Намокрял се леко и се нанасял върху кожата, съдържал естествени съставки и т.н. Rolling Eyes Някой да е позлвал нещо подобно?
Иначе аз съм позлвала Одорекс в летните горещини. В началото действаше по-трайно, после му поотслабна сякаш ефектът, но спрях да го ползвам, защото започна много да ме щипе и кожата ми започна да се зачервява Sad
Сега интересът ми е насочен към въпросното кварцово-кристално нещо, дано някой каже нещо повече за него Rolling Eyes А и тези ленти против потене изглеждат интересни Thinking
Даже има тема за него део кристал Simple Smile аз лично не съм доволна, но има много доволни потърси темата камък дезодорант

# 449
  • В къЩи.
Кристала не предпазва от изпотяване,с него си се потиш,но няма миризма на пот  Peace

Общи условия

Активация на акаунт