Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 645
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Използвам рол-он от серията Microsilver, който неутрализира причиняващите неприятната миризма бактерии. 
Не съдържа спирт, алуминий, оцветители и т.н химии.

# 466
Използвам рол-он от серията Microsilver, който неутрализира причиняващите неприятната миризма бактерии. 
Не съдържа спирт, алуминий, оцветители и т.н химии.

И действа ли ти?  Simple Smile
Защото на мен не ми действат разните там други стикчета,дезодорантчета и гелчета освен Рексоната-стик и отчасти Лейди Спийд стик  Rolling Eyes

# 467
Рексона-стик оставя ли бели петна, защото вчера като гладих установих, че съм си поразила още една черна блуза? Whistling

# 468
Рексона-стик оставя ли бели петна, защото вчера като гладих установих, че съм си поразила още една черна блуза? Whistling
[/quotе]

Оставя,да.Но аз нямам съсипани блузи.
Ти какво разбираш под съсипани  Thinking

Аз го нанасям след като си облека блузата,защото иначе става на райета докато я обличам  Laughing
Но нямам нищо съсипано под мишниците  newsm78

Може пък подмишниците ми да са по-дълбоки и да не се трият толкова в блузата,което ми звучи доста нелепо докато го пиша сега  Laughing

# 469
  • Пловдив
Не съм изчела темата, но едно от любимите ми обезмирисяващи средства е Жилет клиър гел.

# 470
Имам предвид, че когато облека тъмна блуза и ми остават бели следи на подмишниците и след това като си изпера блузата става едно такова като избеляло.
Не го обясних много добре Confused
Като изляза от банята си слагам дезодоранта и след това се мажа, мотая и чак тогава се обличам, но въпреки това ми остават бели следи Rolling Eyes

# 471
Имам предвид, че когато облека тъмна блуза и ми остават бели следи на подмишниците и след това като си изпера блузата става едно такова като избеляло.
Не го обясних много добре Confused
Като изляза от банята си слагам дезодоранта и след това се мажа, мотая и чак тогава се обличам, но въпреки това ми остават бели следи Rolling Eyes

Да,напълно разбрах за какво говориш,но и аз се чудя защо не се изпира.Моите блузи са 99,9% черни  Blush и пак казвам не съм имала никакъв проблем.Ризи,плетени,памучни/по-малко/.... не ми са се захабявали така,но ако е малко предполагам не е проблем.Все пак никой няма да се навира  подмишниците ти отвътре да гледа дали е леко избеляло или не  newsm78 Може би пък на естествените материи влияе така,аз сега като се замисля повечето блузи са ми изкуствени,точно защото се поддържат изключително лесно.Не задържат никакви петна,не се деформират при пране и стоят стегнато по тялото/особено за потници през лятото са перфектни/ .Та може би затова не съм забелязала.Но и по пуловрите и плетените блузки пак нямам такова бяло  newsm78

# 472
Аз съм по-доволна от дезодорантите, отколкото от ролките против изпотяване. Миналата годна си бях взела на Клинианс, без талк, стои леко мазен като се напръскам, затова го попивам със салфетка. Иначе страшно много се потя, но нищо няма кой знае какъв ефект при мен. Свикнала съм от години като си взема душ (2 пъти дневно, поне), да си напръскам подмишниците с парфюма, който ползвам в момента (обикновено си взимам тестери, че са по-евтини) и така дори и да се изпотя не мириша лошо. Но изкуствените материи не ми понасят, нося памучни и  ленени потници и туники, като предпочитам да са ми лееко широчки.
Преди години си бях взела една ролка на Ревлон и от нея ми избеляха доста дрехи.

# 473
Да, става въпрос точно за трикотажните ми памучни блузки. И моите повечето са тъмни и след известно време започва да им личи и отвън. Като се намокри това от дезодоранта и като че ли просмуква и отвън. Абе, много е неприятно.

# 474
Изключително съм доволна от рол-он на Gosh, който наскоро закупих - 75ml - 6.00лв. Преди това си купих от аптеката рол-он п/в изпотяване на Vichy - 50ml-16.50лв, но никак неостанах доволна. Това на Gosh за количество и цена е супер ( и е датска марка).

# 475
Много съм доволна от гел стика на Evri 24 hours, цял ден мишниците ви са сухи. Опитайте няма да сгрешите. Цената му е около 3.50 лв.  newsm10 sohappy

# 476
Mнения за тези продукти-оставят ли бели петна?

# 477
Аз съм доволна от рол-она на Гарние Wink

# 478
От няколко дни ползвам новият рол-он на Виши антистрес и съм много доволна..)

# 479
Аз съм доволна от рол-она на Гарние Wink
И аз взех ролката на Гарние-тази против бели петна,но при мен пак си остава  Confused и не ми харесва начина ,по който се нанася на мишницата(самата ролка като я сложа на мишницата и започна да я движа не пуска нищо от течността,не се движи изобщо кръглата част,абе ужас #Cussing out,само ми харесва миризмата.

Общи условия

Активация на акаунт