Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са ефективните средства против изпотяване без бели следи, препоръчани от потребителите?
Какви са мненията за инжекциите с ботокс против изпотяване?
Какви са мненията за кристалния камък от Балтаон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са ефективните средства против изпотяване без бели следи, препоръчани от потребителите?
Форумът предлага няколко ефективни опции за средства против изпотяване без бели следи, включително Vichy's Green Roll-On, Herbin, Lady Speed Stick Gel, Rock Roll-On Crystal Stone от Балтон, Леокрем и дезодоранти спрейове на Рексон и Нивея. Всички тези продукти са похвалени за тяхната ефективност и липсата на бели следи.
-
Какви са мненията за инжекциите с ботокс против изпотяване?
-
Какви са мненията за кристалния камък от Балтаон?
-
Какви са мненията за дезодоранта Odorex?
-
Кои са препоръчителните дезодоранти без бели следи?
Имам не прекомерно, а свръхмеганенормално изпотяване по цялото тяло, а не само на подмишниците и не става и не става. 5 минути след като съм излязла (и при това не само в жегите) и вече имам петна под мишниците, а по-нататък дори и панталоните ми стават мокри на кръста от стичащата се пот от гърба и после побеляват от солта
Възлагах много надежди на Одорекса, но не! Освен това, на мен също много зле ми действаше неговата миризма и не е от това, че не са ми измити мишниците преди това
Надали някой си слага какъвто и да е дезодорант или препарат без да се измие преди това, както предполага Бонка. Просто мирисът е много специфичен и натрапчив, но пък и аз имам адски изострено обоняние. Трудно издържах и неистовия сърбеж след като се напръскам, но си спазвах правилото за трите вечери и последващите пръскания на около 10 дни-и така изпръсках 2 опаковки, но...файда при мен няма
. Взимам си го от една аптека на Графа , малко след PepeJeans , не навсякъде го има. 
. Иначе имам и зелена Rexona и червен Dove, но и двата са с талк и съсипват дрехите. 
.