Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 087
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
На мен пък не ми действа и това си е  Crossing Arms Имам не прекомерно, а свръхмеганенормално изпотяване по цялото тяло, а не само на подмишниците и не става  и не става. 5 минути след като съм излязла (и при това не само в жегите) и вече имам петна под мишниците, а по-нататък дори и панталоните ми стават мокри на кръста от стичащата се пот от гърба и после побеляват от солта  ooooh! Възлагах много надежди на Одорекса, но не! Освен това, на мен също много зле ми действаше неговата миризма и не е от това, че не са ми измити мишниците преди това  Naughty Надали някой си слага какъвто и да е дезодорант или препарат без да се измие преди това, както предполага Бонка. Просто мирисът е много специфичен и натрапчив, но пък и аз имам адски изострено обоняние. Трудно издържах и неистовия сърбеж след като се напръскам, но си спазвах правилото за трите вечери и последващите пръскания на около 10 дни-и така изпръсках 2 опаковки, но...файда при мен няма  Rolling Eyes Не е честно пък и аз не искам да се потяяяяя  Crossing Arms

# 316
bradata,мила от твоите думи разбирам,че се изпотяваш наистина много(както ти си написала свръхмеганенормално изпотяване) и то не само под мишниците,а по цялото тяло.Съветвам те да посетиш лекар,защото определено такова изпотяване не е нормално и апропо,точно за това и одорекса не помага.Наистина си е много неприятно да ходиш на лекар заради изпотяването и да се редиш до къде-къде по болни хора(а всъщност не си болната ти),но пък в крайна сметка защо да се притесняваш от потенето ти,наистина е неприятно.Между другото трябва да се пусне и такава тема за изпотяването,но което се е лекувало..не знам дали е споменато newsm78

# 317
  • Бургас
При мен си е на хормонална основа покрай проблемите ми с щитовидната жлеза, но все пак таях надеждица поне мъъъничко да се понамали това пусто потене, но не би  Rolling Eyes

# 318
С две ръце препоръчвам SVR ролка , наистина е доста скъп за део.. 17 лв , но е перфектен , аз съм изпробвала всичко изброено в темата , Vichy-to дълго време ми вършеше работа , но вече- не . SVR действа отлично против мокрене и неприятна миризма , а аз съм мноого взискателна към тези неща Simple Smile. Взимам си го от една аптека на Графа , малко след PepeJeans , не навсякъде го има.  Simple Smile
 Peace
От почти 2 години използвах Vichy (с бяла, зелена, червена капачки - всичките са супер), но реших за разнообразие да пробвам SVR-то. Е, не ми харесва. Няма да повторя и ще си се върна на изпитаното и доказалото се за мен Vichy.  Peace

# 319
Най-доволна съм от класическата Nivea.  Само с нея се чувствам свежа и "не понамирисваща"  Sunglasses. Иначе имам и зелена Rexona и червен Dove, но и двата са с талк и съсипват дрехите.

# 320
Момичета, открих нещо което не оставя никакви бели следи newsm10
То е нещо като кремче против изпотяване и си го взех от една приятелка. Ето го:
http://www.wishbeauty.bg/products_multi.htm

# 321
  • плевен
Аз от скоро ползвам новият жълт Дав-дезодоранта и съм много доволна но пък и не съм от хората които много се потят.

# 322
Не знам, на мен лично нищо не ми действа... При мен няма миризма, но си личи изпотеното. Какво ли не съм пробвала, нямааа отърване. С какви ли не дизодоранти, ролки и не знам си какво. Прибягнах и до това http://biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2&id=5 и то не помага. Просто, не знам какво да правя, утре е НГ ще съм рокля, всичко ще се прецака... Някой знае ли нещо наистина СИЛНО и ефикасно... Очакват ме танци бла бла...

# 323
лятото ползвам дезодоранта на дав с златистата капачка ( ако така мога да се изразя),а зимата стик на адидас с розовата капачка,страхотен е Peace

# 324
На Refan оранжевата ролка не оставя следи.

# 325
Здравейте,и аз си търся антиперспирант който не оставя бели следи,или поне да са по леки,но проблемът ми е че от стиковете и ролките получавам дразнене-изглежда като ужилено от коприва и адски сърби.Някой имал ли е подобен проблем и какво сте ползвали,да не ви дразни.При мен се появи от скоро,преди нямах проблеми и сега не знам какво да правя.Моля за съвет Praynig

# 326
                      Само алергия ми хрумва. Още повече, че вече май не познавам някой, който да няма алергия от козметичен продукт  Tired.

# 327
Да,алергия е ,то е ясно.Въпросът ми е към някой с такава алергия какво ползва против изпотяване

# 328
                     Трябва да изследваш алергията към коя точно съставка е, и да избягваш за в бъдеще продукти, които я съдържат. Ако обаче наистина не ти се занимава, или нямаш финансовата възможност да направиш изследванията, най-добре използвай напълно натурални продукти - по-напред беше спомената някаква сол и други подобни (по спомени)...

# 329
  • София
След прочетени отзиви тук си купих Roc-Keops
вече няколко дни го ползвам и съм очарована  newsm44
мерси за препоръките

Някой да каже цена и да го сравни с ролките на Виши  newsm78 Много ме заинтригува! А предпазва ли от мокри петна или само от лоша миризма  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт