Тренировки в домашни условия: Тема 26

• 36 525
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • Лутаща се
Вай, вай, вай  ooooh! ........... аз разбрала, недоразбрала публикувах резултатите си от теста на Инсанити.  Embarassed
Фит теста на ФБ няма да правя. Първо, защото няма къде да пробягам милята. И второ и трето - не мога да правя мъжки лицеви опори - най-много една, а за набирания няма каквода говорим. Дори няма и къде да опитам - нямам лост и не ходя в зала.
След първия месец с 8 седмичната ще повторя теста на Инсанити за сверка с мен самата  Mr. Green

# 46
  • Stavanger,Norway/ Varna
Свалих и погледнах видеата на програмата Insane Home Fat Lost. Предвидени са 9 дни, като натоварването е в разли4на 4аст на тялото, в разли4ен ден.  Има и вклЮчено инструкционно видео за начинаещи, което обяснява основните упражнения, както и наръчник з аправилно хранене на английски. Видеата са средно по 20 минути, упражненията са винаги в интервали 30/15. Имат някои упражнения с едни хавлии в ръцете, които според мен могат да се заместя с гири, за да е ефективно упражнението. Наподобяват комбинация от фитнесблендър и бодирок  Crazy, само дето интервалите по мое мнение трябваше да са 30/10, но човек може сам да си ги коригира като просто продължи 5 секунди и си ги направи 35/10 (още по- добре).

В по- кратък вариант- не изглежда зле (като изключим дразнещата музика) и мисля да й дам шанс на тази програма, като я изкарам два пъти с един ден почивка.  Thinking

# 47
Споко Скарлет, ще си полезна на момичетата с Инсанити Wink Аз моите набирания ги направих в парка до нас.
Бобченка, успех!

Ето ги и моите резултати, може би не трябваше да правя теста след като се прибрах от колоезденето...
Принципно коремни преси правя много повече, но незнайно защо не можах повече от това

• Аctivities           min        points
  • 1 mile run time      14        20
  • Push ups               1:10     45
  • Crunch                  1:30     62
  • Pull ups                 3          15
  • Flexability test      14"       56
  • Sum                                 198

# 48
Права си, Едира, не е трябвало след колоезденето. Хайде сега да видим колко по-добра ще си на следващия тест!

А ти в дъжда ли кара?

Добавям 30 мин. Джо Дилън на бягащата пътека, докато голямата щерка беше на балет.

# 49
Аз се отчитам с моята табата Simple Smile като се върна сигурно ще направя Dynamic Yoga, че си трябва

# 50
  • Варна
Свалих и погледнах видеата на програмата Insane Home Fat Lost. Предвидени са 9 дни, като натоварването е в разли4на 4аст на тялото, в разли4ен ден.  Има и вклЮчено инструкционно видео за начинаещи, което обяснява основните упражнения, както и наръчник з аправилно хранене на английски. Видеата са средно по 20 минути, упражненията са винаги в интервали 30/15. Имат някои упражнения с едни хавлии в ръцете, които според мен могат да се заместя с гири, за да е ефективно упражнението. Наподобяват комбинация от фитнесблендър и бодирок  Crazy, само дето интервалите по мое мнение трябваше да са 30/10, но човек може сам да си ги коригира като просто продължи 5 секунди и си ги направи 35/10 (още по- добре).

В по- кратък вариант- не изглежда зле (като изключим дразнещата музика) и мисля да й дам шанс на тази програма, като я изкарам два пъти с един ден почивка.  Thinking

Аз си свалих програмата от ПайрътБей, защото нещо не успях от дадения линк, и нямам това за храненето и обясненията за тренировките, но май няма да ми липсват. Как мислиш?
И аз смятам да я направя след като приключа 8 седмичната, а и тъкмо ти ще си казала впечатления Sunglasses
Изглежда ми като добра подготовка за Инсенити, която смятам да почна след Нова година.
Вчера почивах, днес продължавам по план. Simple Smile

# 51
Радост, няма да ти трябват, упражненията са класи4еските. Незнам до колко ще те подготви за инсанити, защото това ми се струва по- леко дори от някои тренировки на блендъра. Естествено, говоря само след като съм гледала видеото. Като пробвам някоя от тренировките, ще дам пак мнение. На мен от посо4ения линк, не ми се свали тренировката за ден 1. Сега поне знам къде да я намеря  Peace

# 52
Отчитам се със ZWOW 38 тази сутрин. Heart Eyes Отивам да се пера, къпя, закусвам и цяяяял ден пак съм по улиците  Laughing Hug

# 53
Мили момичета,аз днес ще се отчета с рожден ден  Heart Eyes
Навършвам 24 години днес . Надявам се да споделяме още дълго общите си интереси и да сме в страхотна форма.
В този дух - една виртуална почерпка за вас,добрите ми стимули !   bouquet

# 54
Ini, честит рожден ден!Пожелавам ти здраве, само поводи за усмивки и много покорени върхове!  bouquet
Страхотна торта! Grinning
И аз мисля да си изтегла коментираната програма и съвответно да я изпробвам Thinking

# 55
  • Варна
Ини, прекрасен рожден ден ти желая! Много здраве и успехи newsm67

# 56
Ини 4естит празник и от мен, много успехи и много здраве   bouquet

Ох, петък е, едва 4акам да ми свърши смяната. Днес мисля даже да се поглезя с 4аша 4ервено вино  Crazy.

# 57
  • Лутаща се

Ini`, честит рожден ден! Пожелавам ти да се чувстваш все така жизнена, млада и красива   bouquet

Тортата е супер  Grinning

# 58
Ini` Честит Рожден Ден! Прекрасна възраст! Бъди, жива, здрава, щастлива, обичана, усмихната и много стегната и в перфактна форма:D
Тората е супер!

# 59
 newsm59 Ini !
Много щастливи дни и много поводи за усмивки!Весел празник!
Тортата е супер  Grinning 
Имам си любим племенник роден на същата дата в същата година  Grinning  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт