Как се държат след изневярата?

• 26 516
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
А не може ли като иска да си тръгне, поне да има смелостта да го направи без да наранява допълнително

Нещо като моята история, човека си имал дълга връзка, и когато вече нямаше как и накъде, реши да сипе обвинения върху мен за да си измие ръцете и да не му тежи на съвестта.
После още един шанс, после още един , само допълнително мъка и вина за да мога аз да взема решението и край.
Ама аз като не го взех защото все вярвах, че има шанс да си спася семейството и накрая го взе той с голяма мъка.
И разтакаване и болка с месеци наред.
Това нито е достойно нито е мъжко.

# 61
Или си измива съвестта или си отваря врата / порта/.
Аз никога не бих признала такова нещо, ако го призная то решението ми вече е взето.

# 62
Съвест newsm78 Който кръшка има оправдание за пред себе си.
Не знаем,може да го е провокирала за да си признае?И после  да е съжалявал.

# 63
А аз живея с втория ми мъж вече 13 години.Имам и дете на 10 год.и мислех.че имам щастлив брак.Но..От една година има връзка с по-млада/поне 20 години/колежка.Тя го свали-видях в телефона му,че го търси по 4 пъти всеки ден в точно определено време.Той не признава и твърди,че съм луда и това ме натъжава,защото не е склонен към разговор и затъва.Убедена съм,че до няколко месеца ще го разкара девойката и се примирих с това положение-спрях скандалите и даже някак не забелязвам емоциите му.Отказвам му и секс под предлог ,че ще си натреса нещо от него защото си мисля,че така по-малко ще ми пука какво прави .Имахме много хубав сексуален живот-2-3 пъти седмично,а доскоро ме търсише на 10 дни и ако аз съм инициатор за по-често,се прави на уморен.Като чета форуми и коментари си мисля-не греша ли обаче?Не го ли тласкам още по-силно към нея?Какво мислите?

# 64
Ами щом си решила че ще мине и не искаш да си разваляш семейството, трай си.
Съжалявам че минаваш през това. Hug

# 65
Убедена съм .че ще ритнат,защото мацката не си търси съпруг,а си играе с него.Ако беше друго досега да се е изнесъл/за 1 година вече/.Терзанията са ми дали аз се държа правилно като му отказвам секс под предлог-хигиена и да не го отдалеча тотално от себе си та като го ритнат да не иска и при мен да остане????

# 66
Мен ако питаш, потрай. Знаеш ли оная къде ходи и ползват ли предпазни средства... Да не се върне с компания.

# 67
Благодаря ти за съвета.Почвам да си мисля.че греша като се взирам по разни статии и книги на тази тема,защото там например пише,че като си има любовница трябва жена му да го спука от секс.Но...това практически е трудно приложимо,защото той се прави на уморен и въобще не си пада често да прави секс,а примерно 1 път на 1-2 седмици

# 68
И да го спукваш, пак ще търчи при нея. Поне ти не се преуморявай! Mr. Green

# 69
Но това си е мое мнение...

Изписа толкова по принцип или защото си била и в двата вида ситуация?!

За болката, обидата и огорчението няма никакво значение дали е признал или си го хванала. Последствията си остават все тъй неясни. Това, което измъчва всяка жена е не "Защо?", а "Как и дали да остана?".

Напълно съм съгласна с теб, на мен най-обидно би ми било, не ако се напие и си легне с някоя, а ако мисли за друга докато е с мен. Мъже, които изневеряват имам чувството, че винаги искат да си имат една 'удобна'. Тази, която има деца с него, домакинята. А другите са само за забавление. Изневярата за мен е характер  Wink  Tired

Благодаря ти за съвета.Почвам да си мисля.че греша като се взирам по разни статии и книги на тази тема,защото там например пише,че като си има любовница трябва жена му да го спука от секс.Но...това практически е трудно приложимо,защото той се прави на уморен и въобще не си пада често да прави секс,а примерно 1 път на 1-2 седмици
И да го спукаш от секс, и да му харчиш до толкова парите, че да не му остават за друга(това последното някъде съм го чела Mr. Green) , този дето изневерява, винаги ще си намери повод и начин. Не знам, защо толкова качествени(умни,красиви и пр.) жени, прощават изневяра. За мен това е абсолютно унижение, което не бих търпяла 'заради децата си'. Аз съм отгледана от майка си и вуйчо си(в детските години) и се смятам за достатъчно качествен човек.  Мнението си не налагам на никого  Peace

Питам, защото има мъже, които си кръшкат, но жените си като царици ги гледат. А има и кръшкачи, които се прибират в къщи и не поглеждат ни жена, ни деца.
Така е, но при някои хора моралното е много по-ценно от материалното.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 13:42 от white jasmine

# 70
Напълно съм съгласна с  мнението и на двете и съм много щастлива,че попаднах тук/от вчера/,защото човек когато умува сам не е достатъчно сигурен какво прави и дали е добре.Съгласна съм,че изневеряващите не са моментно състояние,а в повечето случаи е характер ooooh!Най-лошото обаче е,че е масово явление-и млади и стари мъже се спукват в България да скитат и имам чувството,че са даже горди със себе си,Т.е ти го гониш,той обаче не спира и отива при следваща и т.н.Моя красавец е на 54 години и допреди 1 година не съм имала основание да мисля,че скита/или поне не съм се дразнила/,докато сега е като обезумял-имам чувство даже,че мацката или му дава стимуланти или нещо го работи енергийно,защото определено гони материален или професионален интерес.Бях страшно наранена и първата ми реакция беше да го изхвърля,после ми премина яда и реших,че сина му има право да има баща-още по-вече,че имам дъщеря от първи брак и го отдавам на възрастовата му характеристика.Защото винаги мога да го изхвърля,но това не е решение за мен/въпреки.че знам,че съм качествена жена и ще намеря друг,а този друг дали няма да е като този...//

# 71
Когато БНД залитна - аз преминах през всички крайности - ревах, крещях, заплашвах, сърдих се ... Много статии, истории и съвети изчетох, с цел да не сбъркам с поведението си, коя от коя по противоречиви. Накрая го оставих да си изживее тръпката на спокойствие и май това беше най правилното. Аз си живеех моя живот без да се вглеждам в него, той неговия си. В един момент - не разбрах кога - историята приключи. Незнам дали се изплаши че "питомното" му бяга или просто края дойде от самосебе си - не ме и интересуваше. Ясно е как се развиха нещата при нас. Съвета ми към всеки попаднал в подобна ситуация е да не се унижава. Луд секс или липсата му, харчене на пари и разни демонстрации са излишни. В такъв момент на изневеряващия изобщо не му пука какво прави и как се чуватва половинката му.

# 72
Hr,как се сега живота при вас?Пречупи ли се нещо след края на изневярата и вярно ли е ,че понякога живота ти става по-добър след такова нещо?Аз например зная,че ще приключи с мацката до няколко месеца,но не знам как след това ще продължим,дали няма и аз или той да приключим.да охладнеем

# 73
След като приключиха нещата с другата, живота си продължи по старо му, все едно нищо не е било. За мен обаче това беше капката която преля чашата и ме накара да взема окончателно решение. Не беше само залитането при нес, много бяха факторите довели до раздялата ни, но след като го видях влюбен в друга колебанията ми се изпариха изцяло. Аз съм човек, който не преодолява изневерите. Смятам че човек в сериозна връзка или брак не се влюбва случайно, а го търси умишлено, отворен е към такъв вид общуване за да се случи, което за мен е недопустимо. Причини ли ми го партнъора - не е правилния човек за мен.
Аз не съм критерии ktd. Крайна съм много на тема изневяра, но имам познати, които преодоляха кризата и сега отношенията им са наред. Според мен всичко опира до това, колко изневеряващия е изнесал на показ новата любов, т.е до колко е унижил партнъора си. Ако всичко е добре прикрито и без демонстрации има шанс за оправяне. При всички положения обаче е нужно много много старание и желание и от двете страни. До колкото разбрах ти разчиташ на това другата да го остави и той да се върне при теб. Въпроса ми е как ще се съхраниш ти и как ще преодолееш тази му постъпка? 

# 74
До колкото разбрах ти разчиташ на това другата да го остави и той да се върне при теб. Въпроса ми е как ще се съхраниш ти и как ще преодолееш тази му постъпка?  

Притеснявах се да го напиша. Много е сложно. При всички положения, ktd, трябва много сила. Питаш да спиш или да не спиш с него.. А аз питам можеш ли да спиш с него, след като знаеш толкова много?  Confused Не се съсипвай. Ако си ок със ситуацията и ще го изчакаш - чудесно. Ако те яде отвътре обаче - не си заслужава. Не си заслужава!  Hug Успех, каквото и да решиш за напред. Защото, вярвам вече си разбрала - ти решаваш Wink

Общи условия

Активация на акаунт