Ноемврийски бебета честит втори рожден ден - тема 16

• 71 294
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
И ние сме така с млякото- по два пъти пие през ноща, а през деня да не казвам колко и ми повтаря: "Аз съм бебе, искам мляко". Изобщо не виждам начин скоро да го спрем.
Памперса го махнахме през деня, стана много лесно. Сега сама се събува и сяда, но само пиша. Акото си го пази за себе си, не можем да се разберем по въпроса. Застава в ъгъла и започва да се напъва и вика: " Не ме гледай!!!Върша си работата!!! Mr. GreenНе иска на гърнето, а ако я сложа се стиска и нищо е прави.

# 526
  • В две мънички очи...
Кажи и че като ака в гащите ще и се зачерви дупето и ще я боли. При нас мина това.

# 527
  • Λάρισα
Я кажете с каква паста миете зъбите? Аз още взимам Ненедент от най-бебешката, без флуор и нямам идея кога се минава на друга. Чудя се и за Ненедент в жълтата туба дали се плюе, че моята си умира от кеф да смуче пастата.

Онзи ден взех от Икеа едно стъпало за тоалетната, голям кеф. Малко ниско й идва все още, ама нищо. Преди това ползваше една седалка със стъпало, но беше много паянтова конструкцията, пък тя иска сама да се катери - нали все се бори за независимост. Малко ме е страх да не тупне вътре в тоалетната  Mr. Green но засега се справя добре.

# 528
  • Пловдив
я да видим това стъпало, представих си го като малка стълбичка с две стъпала. иначе ние имаме на OKbaby столче за баня - за мивката и за тоалетната го дават на снимките, но малко ни идва недостижимо и мивката и тоалетната с него хаха! иначе е супер - гумирано, стабилно, катеря се и аз и тате, който е 115 кг.  Laughing

# 529
  • В две мънички очи...
Ние имаме едно съвсем обикновено и няма драми с него засега.
За пастата все още сме на бебешкия неденент все и една на бочко с банан май беше ама сме много нередовни в миенето на зъби.

# 530
  • Λάρισα
Едно стъпало е, най-обикновено, гумирано и стабилно. И почти за без пари.

Предишното беше това:

# 531
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
llama, и ние вчера взехме същото стъпало от ИКЕА. Ако не друго, с него поне му е по-лесно да си пуска мивката сам, което не е много добра идея, ама се надявам да не наводним съседите отдолу някой ден  Simple Smile
На Мартин все още му мия зъбите с Ненедент, защото хич не иска да плюе.

# 532
Момичета да Ви питам какво Ви е мнението за инхалаторите, някой има ли и ако да какви са отзивите?

# 533
  • Пловдив
чух добри неща за инхалатор, но някои да поясни, само съм чула бегло, че е супер за кашлица/хрема...
относно пастата за зъби, ние имахме аквафреш за деца (от 0 до 6 пише), с флуор. и сега ненадент с флуор. някъде тази година или около 2 годишна й ги смених.
стъпалото ми е същото, друг цвят де, форма почти тази, но на ОКбейби. столче му викам и помислих, че стъпалото е като стълбичка...но стълбичката, която сте имали, защо я сменихте със стъпало, не трябва ли обратното

# 534
  • Λάρισα
Не мисля, стълбичката (тази, която имаме, за други не знам) си е бебешка и не може дете на тия килограми да се покатери само, т.е. може, но е въпрос на време да се спраска. Моята държи сама да се оправя и затова й взех стъпало, после преходът към нормално ползване на тоалетна е просто въпрос на ръст.

Христос воскресе!

# 535
  • В две мънички очи...
Христос воскресе!

# 536
Воистина воскресе!!!
Нашата паста е тукашна местна марка, с флуорид, но голямо ядене на паста пада -отваря тубичката и направо започва да смуче и затова сега пастата е скрита. Иска сама да си мие зъбите, което значи просто да изсмуче пастата от четката и след сериозни преговори и увещания се съгласява аз или баща и да и ги измием първо и след това тя сама.
 Имаме същото стъпало, много го харесва. За тоалетната ни идва ниско, но пред мивката върши идеална работа. А най- и харесва под душа да седне на него и да се сапунисва с гъбата, много е усърдна, но търка само левия крак Simple Smile

# 537
Честит празник!  Hug

Имаме същото столче и Йоан много му се кефи. Както имахме проблем с къпането и не щеше да се къпе, решихме го като му вкарахме колите вътре. Сега ела да видиш: иска да се къпе по два пъти на ден и да си ги мие. Стои вътре по половин час и няма измъкване! Mr. Green

Момичета да Ви питам какво Ви е мнението за инхалаторите, някой има ли и ако да какви са отзивите?
Много полезен уред! Един, два пъти си спестихме антибиотика с него. Само мога да препоръчам на всеки да си вземи такова нещо! Peace

# 538
Много полезен уред! Един, два пъти си спестихме антибиотика с него. Само мога да препоръчам на всеки да си вземи такова нещо! Peace

А какъв е точно, т.е. каква марка е? и помага ли за хрема, запушен нос и т.н.?

# 539
Точно за такива неща. Инхалации с физиологичен разтвор!

Нашият е на Омрон. Взех детския вариант да се забаламосва малкия, но става и за възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт