Ноемврийски бебета честит втори рожден ден - тема 16

• 71 103
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
bilyana333, страхотна новина  Simple Smile Лека и безпроблемна бременност  bouquet

# 556
Честито! Страхотна новина! Лека бременност Hug

# 557
  • В две мънички очи...
Бибс, честито!

# 558
Билянче, лека бременност ти пожелавам и здраво бебче на финала  Hug
Ние се прибираме в БГ октомври, и като ви чета с тия вируси и антибиотици, ми иде да се гръмна, ужасно ме е страх. Тук такива чудесии няма, или поне ние ги прескачаме. До сега е пил само парацетамол, и то предимно заради зъби  Embarassed и един път заради температура.

# 559
Нинка, за колко време се прибирате? За по-дълго? Ще е много хубаво да се видим! Hug Тъкмо ще е наближил третият РД на калпазаните и може да организираме нещо.
Хубаво е, че болестите не са ви закачали досега. Лошото е, че няма начин като ходят на градина или като се играят на площадката с другите деца да не прихванат по нещичко.  Crossing Arms

# 560
bilyana333, честито и от мен! Да ти е лека бременноста!

# 561
  • В две мънички очи...
Virginia2401 честита бременност и на теб!
Терми, свиква се с болестите, въпреки че аз повече се изумявам.
Ходихме в петък да даде секрет - гърлен и носен - зелени бяха, днес излязоха резултатите - чисти  newsm78. Няма трета сливица, уж било алергия от полени и домашен прах. Вчера бяхме сред пухчета и изобщо не му влияят. Махнах килимите в  къщи с цел да намаля праха - пак няма ефект  newsm78

# 562
Благодаря, Изабел! На мен онзи ден ми препоръчаха капки за нос Виброцил. Имали някаква антиалергична съставка и били по-добри от останалите. Щом няма бактерии значи наистина може да е алергия  newsm12  Дано изясните проблема.

# 563
Вирдж(г)иния, честито и от мен, лека и безпроблемна Wink
Бибс, за няколко години се прибираме, поне такива са ни намеренията. И естествено, че ще се запознаем и на живо Simple Smile
Иначе Боби си прихваща редовно, веднъж кашля 6 седмици, но нищо, мина му.

# 564
Терми, сууупер! Много се радвам! Hug

# 565
bilyana333  и Virginia2401 честито. Лека бременост и здрави бебоци!
 Аз също съм привъженик на идеята организмът да се научи да се бори сам. Лошото е, че при нас винаги удря в дроба до два дни след появата на сополи и винаги влачим сумати време докато се оправи напълно. Един път само сме се разминали без АБ и то защото пихме изопринозин... Явно онези две разболявания като съвсем малък, които прекарме са дали отражение и сега дробът ни е слабо място... Незнам какво да правя, за да не се стига до усложненията след появата на хремата.
 Иначе за шарката - изкарахме така наречената "Пета болест" http://novinite.bg/articles/12937/Petata-bolest
Ysabell и вашата история не звучи никак приятна. Това е още по-лошо да не знаех от къде ти идва. Дано скоро откриете прияината.

# 566
  • В две мънички очи...
Терми супер ще може да заформим една среща за третия рожден ден Simple Smile
Тимиде, много често съм виждала деца с такъв обрив и винаги съм си мислила че е алергия от рода на АД. Да не казвам голяма дума но за момента сме се разминали с шарките.
Иначе това с дробчето е лошо. При нас гърлото е слабо място и сериозно обмислям есента да го водя на Сандански или на Костенец - дават че за алергичните ринити било подходящо и за гърлото, че да видим.
Верджи, Виброцила действа, но аз не съм му много фен. Особено след като борихме зимата дълго "алергичен ринит" с какви ли не капки, тогава МБ пак бяха чисти, но задния секрет си течеше като река и ушите се възпалиха, и след време пак хремяса и му сложих Виброцил, като се запуши нослето като писна това дете, направо в чудо се видях. От тогава съм го преместила при лекарствата за големи, на детето не давам.

# 567
Virginia2401, честито и на теб! Айде, останалите с едно, какво чакате! Промоцията ще свърши! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 568
  • В две мънички очи...
Те някои вече имат ама не са казали Simple Smile
Още не съм доъпдейтнала списъка Simple Smile

# 569
Благодаря ви много!!
Терми, Тимид, я споделете как е с две деца. Знам, че всичко е много индивидуално, но аз вече като кажа, че чакам второ и всеки вика "честито, сега ще гледате две бебета". Започнах да се притеснявам дали ще се справя.

Общи условия

Активация на акаунт