Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 448
  • 712
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia, Bulgaria
Явно си имаме вече розови и сини гащи  stork-boy stork-girl  Браво Simple Smile

dghigova, подкрепям момичетата за спешния кабинет! После да кажеш как си...

За ФМ, аз в 20г.с. ще ходя и при положение, че всичко си е ок, не намирам смисъл да правя и ранната ФМ. Така че, на следващата консултация ще обсъдим къде кога и пр. Това е след 2 седмици, тогава ще видим бебо  Mr. Green Дано вече се потвърди пола, но каквото и да е знам, че ще го обичам  Heart Eyes Мое си е  Laughing

За спането, не спя много. Лягам към 00-01ч., спя до към 8-9 Зависи изцяло от малкото зверче  Mr. Green

Резултатите от вчерашните изследвания излязоха и всичко ми се вижда ок. Но на ЖК ще ги обсъдим и с док. Единствено ме притеснява: "Масово левкоцити"  newsm78 Ако някой знае нещо по въпроса, да казва...

# 316
  • София
Явно си имаме вече розови и сини гащи  stork-boy stork-girl  Браво Simple Smile

dghigova, подкрепям момичетата за спешния кабинет! После да кажеш как си...

За ФМ, аз в 20г.с. ще ходя и при положение, че всичко си е ок, не намирам смисъл да правя и ранната ФМ. Така че, на следващата консултация ще обсъдим къде кога и пр. Това е след 2 седмици, тогава ще видим бебо  Mr. Green Дано вече се потвърди пола, но каквото и да е знам, че ще го обичам  Heart Eyes Мое си е  Laughing

За спането, не спя много. Лягам към 00-01ч., спя до към 8-9 Зависи изцяло от малкото зверче  Mr. Green

Резултатите от вчерашните изследвания излязоха и всичко ми се вижда ок. Но на ЖК ще ги обсъдим и с док. Единствено ме притеснява: "Масово левкоцити"  newsm78 Ако някой знае нещо по въпроса, да казва...

Бръм,

И аз си взех резултатите и при мен има нещо общо като при теб:
 Цитонамазката ми е 1 група, а микробиологията - единични епителни клетки, единични лактобацили и левкоцити ( аеробна посявка без растеж ).

# 317
Днес мина дългоочаквания преглед, и да най-накрая видяхме пола на 100% - чакаме момченце!

Вече е 8.5 см, всички мерки и теглилки са му супер. Пак подробно и обстойно гледахме орган по орган, и костица и по костица. Върви с 4-5 дни напред.

Много дълъг преглед беше, че принцът не искаше да си покаже профила, пък трябвало нещо да му се замери.

Кистата я няма никаква, просто е изчезнала. Плацентата била малко ниско, ама при мен ще е секцио така или иначе... Но пък ми предписаха мнооого лежане, та да не направи някоя беля ниската плацента. А и никакъв секс. То досега имаше пълна забрана, и си мислехме, че ще я отменят... ама няма. Ще чакаме април май  newsm78

много се радвам за теб след 2-те розови "гащи" най-накрая и сини.
и аз подкрепям другите момичета за спешния преглед, за да те боли така значи нещо не е наред

# 318
  • София
Бръм, повишени или масово левкоцити, обикновено означава някаква влагалищна инфекция или пък такава на уринарния тракт. Не съм специалист, разбира се, но това го казвам от мой опит с такива резултати.

# 319
Момичета, някой ще ми каже ли как да открия групичката ви във Facebook?

# 320
  • Sofia, Bulgaria
Бръм, повишени или масово левкоцити, обикновено означава някаква влагалищна инфекция или пък такава на уринарния тракт. Не съм специалист, разбира се, но това го казвам от мой опит с такива резултати.

И аз прочетох нещо такова...Явно ще се повтаря.

# 321
  • София
Момичета, някой ще ми каже ли как да открия групичката ви във Facebook?

пиши ми на лични.

# 322
slonbalon, много се радвам за теб - че вече сте разбрали пола
dghigova, отивай на лекар веднага, не чакай утре  Rolling Eyes

успех на другите с прегледите ви Hug

# 323
Големи емоции последните дни, да ми идва Рд, че........
днес ме удариха отзад на едно кръстовище при ляв завой.......след 1 месец ми изтича застраховката, дори и по-рано, до тогава трябва да се оправи колата/ ожулена е боята/, мъжът ми е командировка в чужбина, ходихме с дребния до застрахователя...........
не ми липсват емоции с две думи

# 324
Да се разпиша и аз....
Успях да отида днес на преглед, но какво се оказа ,че не мога да мина на консултация реално, защото не е минал 1месец от предишната и компютъра не може да отчете. )))
Нищо де, поне ми даде направление за хоспитализация за серклажа в събота....за което чаках близо 1час. (((
Поне ми обясни какви изследвания ще ми направят преди това, ЕКГ, консултация с лекар и после самата процедура. Като и казах, че вторник трябва да съм на работа и тя направо подскочи...) ама аз си я предупредих, че нямам никаква възможност за лежане и др. такива (пък и 3дни ми се струват достатъчни).
А на консултация, на 30ти.)

ani27, много кофти, дано да оправят бързо колата.

# 325
  • Варна
Да докладвам за ФМто вчера

На Балев от вратата му показах листа с БХС и с нухалната гънка от 2.9мм и му казвам, че е много и той казва "да много е".

Лягам аз и гледа, гледа и по едно време ми казва "Е няма такова нещо.. толкова е малка, че едвам я хващам, значи е под 1мм".. продължава да гледа, накраме да се обърна на страни полу по корем, че бебето да дойде към корема и пак казва "Няма такова нещо". И така 3-4 пъти, в крайна сметка я измери 0.7мм, което е 4 пъти по-малко от измереното в Майчин Дом - 2.9мм.
Всичко останало каза, че е наред Simple Smile

Днес сутринта звъннах и им казах, че искам да ме погледне Яков, но него го нямаше днес на работа. Утре се разбрахме пак да се обадя и казаха, че ще ме вмъкнат в графика.

И така... поуспокоих се доста, но пък взе да ме хваща яд, бива-бива разлика, но в пъти е вече прекалено. От там и целия ми БХС е объркан и стойностите не са верни..то си го пише и на сайта им, ако са грешни замерванията, стойностите са им грешни.  #2gunfire

# 326
е все пак добре, че всичко се е оказало наред

# 327
  • София
Ужас. Сега докато си почивах и поспах малко се бях обърнала на дясно и по едно време се събудих от някаква много гадна болка в ребрата под дясната гърда и тази болка продължава и в момента. Все едно някой ме натиска в тях Sad Не мисля, че може да е от бебето тъй като е все още рано, но на тази страна въобще не мога да легна...а сега съм седнала и пак изпитвам неразположение.
Можете ли да ми дадете някакви предположения от какво може да е ?

# 328
алекс и аз мисля че не може да е от бебето но ако не ти размине задължително посети лекар!!!

# 329
  • София
алекс и аз мисля че не може да е от бебето но ако не ти размине задължително посети лекар!!!

Ооо със сигурност ако е така до след час - два докато се прибере моя приятел ще отидем на лекар. Много неприятна болка, а за първи път ми се случва. Може и да е някакъв спазъм ама доста неприятно. Надявам се да мине и повече да не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт