Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 458
  • 712
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте!Тази сутрин се събудих с ужасни болки от дясно.Едва отидох до тоалетната ,не можех да вървя от болка.Първоначално си помислих,че е нещо моментно и ще отмине ,защото много често имам леки болки и  придърпвания.Върнах се обратно в леглото и се почувствах ужасно заради това ,че детето ми трябваше да се приготви само за училище.Успях да поспя около 2 часа,но когато станах болката отново ме порази.За пръв път ми се случва такова нещо!Утре имам час при гинеколога.Искаше ми се да си го изместя за днес,но е ангажиран и не стана...Взех си от аптеката Ношпа,но не знам по колко да пия.Кажете ми ако са ви изписвали Ношпа,как сте го приемали....

На мен ми беше изписан 3х2 хапчета тъй като имах контракции. Мисля, че и по толкова можеш да пиеш след като е силна болката, а и самите хапчета не са толкова "вредни" ( нали ги изписват за болезнен цикъл ).

# 301
  • София
привет и от мен! вчера ходих да си взема изследванията (кръвна картина,СПИН,хепатит Б и Ц и васерман)Всичко е наред ! Само че това е единственото което съм си правила а съм в 13 г.с. !! това ми беше 4 преглед като на миналия ми пусна картон и първи изследвания ! Освен това още не ми е казал да отида на БС или ФМ  Rolling Eyes Нямам оплаквания от човека мн е внимателен но НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СИ НАПРАВЯ И ТЯХ ...Лекаря е Др Манев (идва на смени в 12 поликлиника  в Люлин иначе работи в Пирогов ) Може ли да ми обясните вие лично ли си решихте да отидете или лекаря ви ви каза и насочи !!! Важно е,благодаря !! (иначе днес сутринта си беше малък празник за мен-1 ден без гадене,отпадналост или главоболие  bowuu

Ами на мен АГ-то ме насочи за ранен БХС, но не ми го наложи. Каза, че ще е хубаво ако имам възможност да го направя и аз си го направих. Тя ми каза ако искам да го направя от това до това число да го направя. Аз го направих в 12 г.с. и 3 дни.

# 302
  • София
Момичета, много съм щастлива  newsm44 с бебока всичко е наред, върви 8 дни напред и май ще си имаме още една принцесааааа  Grinning В четвърък ще ми излезе и резултата от БХС.

Аз си лягам около 12часа, но често придремвам докато приспа детето.

# 303
  • София
Момичета ходих да си взема резултатите от Микробиология и Цитонамазката. Цитонамазката ми е 1 група, а микробиологията - единични епителни клетки, единични лактобацили и левкоцити ( аеробна посявка без растеж ). Не можах да се видя с АГ-то тъй като има работа и няма как да ме вземе. По принцип сестрата каза, че е ОК, но все пак с докторката трябва да си обсъдя микробиологията.

# 304
dghigova, и аз си помислих за апандисит  newsm78  Но все пак не сме лекари и ако болката е остра, най-добре се свържи бързо с лекар  Hug

Иначе но-шпа пия 3х2, ако се наложи..

# 305
Днес мина дългоочаквания преглед, и да най-накрая видяхме пола на 100% - чакаме момченце!

Вече е 8.5 см, всички мерки и теглилки са му супер. Пак подробно и обстойно гледахме орган по орган, и костица и по костица. Върви с 4-5 дни напред.

Много дълъг преглед беше, че принцът не искаше да си покаже профила, пък трябвало нещо да му се замери.

Кистата я няма никаква, просто е изчезнала. Плацентата била малко ниско, ама при мен ще е секцио така или иначе... Но пък ми предписаха мнооого лежане, та да не направи някоя беля ниската плацента. А и никакъв секс. То досега имаше пълна забрана, и си мислехме, че ще я отменят... ама няма. Ще чакаме април май  newsm78

# 306
dghigova да не е апендикс  newsm78
Олее,не знам но е много болезнено.Сега лежа,но понеча ли да се изправя и ме срязва.Дано е тьрпимо до утре Praynig

# 307
Олее,не знам но е много болезнено.Сега лежа,но понеча ли да се изправя и ме срязва.Дано е тьрпимо до утре Praynig

Ама ти защо чакаш? Я бързо към спешния кабинет!! Ааа, ще се карам. (Да не се обидиш само, моля те) Но болката е винаги знак да се вземат мерки, а пък силната болка - спешни мерки!

# 308
  • София

Ама ти защо чакаш? Я бързо към спешния кабинет!! Ааа, ще се карам. (Да не се обидиш само, моля те) Но болката е винаги знак да се вземат мерки, а пък силната болка - спешни мерки!

Напълно подкрепям, марш към спешния кабинет.

# 309
  • София
Днес мина дългоочаквания преглед, и да най-накрая видяхме пола на 100% - чакаме момченце!

Вече е 8.5 см, всички мерки и теглилки са му супер. Пак подробно и обстойно гледахме орган по орган, и костица и по костица. Върви с 4-5 дни напред.

Много дълъг преглед беше, че принцът не искаше да си покаже профила, пък трябвало нещо да му се замери.

Кистата я няма никаква, просто е изчезнала. Плацентата била малко ниско, ама при мен ще е секцио така или иначе... Но пък ми предписаха мнооого лежане, та да не направи някоя беля ниската плацента. А и никакъв секс. То досега имаше пълна забрана, и си мислехме, че ще я отменят... ама няма. Ще чакаме април май  newsm78

Страхотна новина. Важното е че всичко е ОК с малкото човече....пък секса все някак ще го преживеем Simple Smile хахаха

# 310
  • София

Обаждай се на 112 и им обясни какъв е случая...ако трябва да ти пратят линейка и да те видят докато си вкъщи и те ако преценят направо ще те закарат в някоя болница, НО в никакъв случай не стой така без да те види някое медицинско лице, защото това може да е опасно както за теб така и за малкото човече в теб.

# 311
 Добре дошли на новите мамчета !!!! само хубави емоции желая на всички ни !!  bouquet за спането-напоследък се усивам сутрин а вечер в 10 съм  smile3524 за корема вчера установих че не мога да вляза в най-тесните си дънки,а и да ви кажа не са ми удобни дънките като цяло  Laughing ама като се гледам само мааааалко ми личи коремчето !

# 312
  • София
И аз първо за апандисит си помислих, като те четох, dghigova. Някакви други симптоми имаш ли, или само режещата болка? Доколкото разбрах, чула си се с твоя лекар, той освен, че няма да те види днес, какво каза? Защото чак такава силна болка звучи сериозно. Опитай се някак да стигнеш до кабинет, за да те погледнат...

# 313
Казах ти аз, че е момче  Wink  Само като го видях на клипчето, веднага ми се видя нещо м/у крачката  Simple Smile

# 314
и аз се съгласявам с др коментари,отиди на лекар и изясни ситуацията ! А пък аз др път ще питам за БС и ФМ (и аз имам чувството че иска да ме прати на късните,тъй като той смята че след като всичко ми е наред и в нормата няма  нужда ,освен това бременността ми не е рискова и тн.Даже каза че не е задължително да пия витамини(освен фолиевата де) а просто да се храня разнообразно,но разбира се аз си решавам в крайна сметка .

Общи условия

Активация на акаунт