Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 446
  • 712
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
е все пак добре, че всичко се е оказало наред

Да, но искам и да получа второ мнение от Яков, ако каже, че е ок, спирам да го мисля.

Алекс не знам, да не би да си получила някакво разтежение преди и сега да се проявява newsm78.
Не мисля, че някой важен орган е там, по-скоро да е нещо мускулно.

# 331
Хигова, Алекс, да се оправяте  Hug Дано да минат бързо болките и да не е нещо сложно.

Ние днес ходихме да подписваме договор за апартамент, дадохме сума пари Crazy и много се надявам наистина да ни отпуснат ипотечния кредит и след 3-4 седмици да сме в нов дом  Heart Eyes

# 332
  • София
Хигова, Алекс, да се оправяте  Hug Дано да минат бързо болките и да не е нещо сложно.

Ние днес ходихме да подписваме договор за апартамент, дадохме сума пари Crazy и много се надявам наистина да ни отпуснат ипотечния кредит и след 3-4 седмици да сме в нов дом  Heart Eyes

Ео,

Мерси. А на вас ви пожелавам успех в начинанието и скоро да сте си във вашият дом.

# 333
стискам палци да получите апартамента  newsm10

# 334
  • София/Варна
Еовин, голяма си е тръпка това с апартамента Simple Smile. Хубавото е, че няма да ти се наложи да се нанасяте дни преди раждането (както правихме ни с първата бременност Wink).

# 335
Ео, стискаме палци за апартамента. )
Аз на такова нещо не мога да се навия, не мога да си представя да плащам 30г. ипотека. Не знам утре дето се вика дали ще съм на работа и какъв ще ми е дохода.

Мен ме боли една глава, още от 15ч. Ами пих един саридон, защото си знам, че няма да се оправи а ще става по-зле.
Сега трябва да си купя едни чехли за болницата и се чудя с пижама ли, с нощница ли да ходя, то зависи колко ще е топло де.

# 336
Ние така го мислим, че е колкото да плащаме наем, около 450-500 лв вноска.
Все ще се напъна да ги изкарам някак, да се надяваме, че няма да оставам без работа, де, че аз съм основният кредитоискател.
Ако всичко е наред, до края на ноември ще сме се преместили Crazy

# 337
Еовин
Успех, принципно е по-добре да си плащате вноска отколкото наем, само да не ви се вдигне вноската с времето.
Аз бих си купила къща, ама нямам пари за нищо така, че ще си трая.

# 338
Ео, по принцип е така, да. )

Шаварче, на наши приятели за 5г. вноската се вдигна с близо 200лв.
А къща, хич и не ти трябва такова чудо. Освен ако не си я строиш ти, нова, или не е тип сглобяема конструкция.

# 339
Момичета, да се оправяте бързо.
Яра, радвам се, че всичко е наред.
Ео, супер за апартамента. И за си мечтая за нов, но няма да е скоро. Мрънкам, че този ни е малък (и той е малък - двустаен) обаче тъкмо го ремонтирахме и наистина разбирам мъжа ми, че не му се мести. Живот и здраве след някоя година, остава ми да си мечтая.

# 340
  • София/Варна
..., само да не ви се вдигне вноската с времето.
Нас вече ни търсят да ни я намаляват Wink (е, не толкова, колкото ни я увеличиха 2007-2008г)

# 341
 Ео, честит да ви е новият дом   bouquet
 Аз по принцип го пазя в тайна, но до заминаването ми бях банков служител  Blush Малко ли хора са ме благославяли  hahaha

# 342
Анум, хаха, е то не са криви банковите служители...)
Аз категорично не искам кредити, и само се ядосвам на един, който мъжа ми има от преди да се оженим. Ама какво да се прави, плащаме го.

# 343
Здравейте и от мен.
Тези дни сме на преглед, но ние още не знаем пола-макар че и двамата с таткото мислим, че ще е момче. Аз засега нямам никакви болки никъде, дори се учудвам дали така трябва да бъде. Толкова съм спокойна, сякаш не съм бременна  Simple Smile(аз по принцип съм си голям непукист). Нищо не ми се прияжда, само дето ставам всяка нощ да пишкам. Тъкмо да свиквам от сега с недоспиването  Mr. Green.

# 344
desilinda_kz, аааа, ставането за едно пишкане, не е като будуването с бебе. )))))
При все, че аз имах много кротко бебе почти без колики.

Аз ще се изстрелвам към леглото. От няколко дни пак започнаха да ми се появяват едни болки във врата (ама те са ми от постоянно седене пред комп). Отделно си ме боли към края на гръбнака и от сега не мога много, много да лежа по гръб. Чудя се дали да не си купя една възглавница за бременни, ама нещо не ми се дават толкова пари.

За пола, вече с нетърпение чакам събота, за да разбера какво ще е бебето. Дано да се види и....дано да е момиче.) (макар да имам едни съмнения този път, че няма да е)

Общи условия

Активация на акаунт