Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 445
  • 712
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia, Bulgaria
Ние днес ходихме да подписваме договор за апартамент, дадохме сума пари Crazy и много се надявам наистина да ни отпуснат ипотечния кредит и след 3-4 седмици да сме в нов дом  Heart Eyes

Честито и само любов да има в новия дом:)

Какво стана с мамчетата, с болките, как сте??

yara, да се чудиш, да се радваш ли или да се ядосваш...Да се радваш, че някой е сгрешил, или да се ядосваш за същото  doh Доколкото ми е известно се плаща добре за този преглед, как така ще направи такава огромна грешка?! И то не някакви малки отклонения, ами направо да те изправи на нокти...Радвай се поне, че всичко е ок и поискай още едно мнение. Пфуу....

desilinda_kz, повярвай ми безсънието после е нищо пред това да станеш до ВЦ и да си легнеш после  Mr. Green

На мен ми се спи и 2 не виждам, само чакам мъжа ми от работа и се мятам в леглото...

# 346
  • София
Добър вечер, направо завиждам на момичетата, които си лягат рано  newsm10 аз преди 2 не мога за си затворя очите Sad вярно, че спя до 11..12... на другия ден, но все пак.....
за възглавницата за бременни- взех си от Виз Витализ за 21 лв. на Бертони и съм доволна(макар, че я използвам най-вече за кръста, че ме боли)....

# 347
Добро утро.Какво стана с теб dghigova???  Аз ставам и ми е лошо-това е от няколко дни ooooh! Whistlingхапвам и ми е по-добре.Взех си час за Топалова за 29.10.-ще се чувствам по-спокойна,ако ме види още един специалист Simple Smile

# 348
добро утро и усмихнат ден на всички! много сте поспаливи днес никой не пише. за пола ще го науча след месец предполагам на ФМ иначе в петък съм на ЖК , но надали на тоя стар апарат ще се види. аз предполагам, че ще е момче пък ще видим. за имена не сме мислили изобщо, има 1-2 женски, които ми харесват, ама за мъжко нищо не се сещам. как са мамчетата с болките надявам се вече да са ок.

# 349
yara и при мен се получи така. Притесних се като излезе БХС-то, моето е съвсем близко на твоето. На едни години сме, нали и това взимат предвид. При мен разликата беше само, че нухалната гънка я измериха 2мм. После така стана, че отидох на втора фетална морфология, защото се оказа, че имаме много близък доктор, който е точно специалист по това и се занимава само с това. Тя я измери 1мм. БХС-то ми е на основата на измерванията, които направи докторката, която не е  специалист по това. Не знам, но при положение, че се работи в мм, ми се струва, че такива отклонения са прекалено големи - какво гледат, не знам  Shocked

На всички мами, които имат нужда късмет и всичко да е наред!

# 350
  • София
Здравейте и добро утро,

За сега съм добре - не ме боли и се надявам да е било нещо инцидентно, което повече няма да се появи.
Наистина напоследък останахме много малко пишещите момичета в темата.....какво става с другите ???
Аз съм на ЖК чак на 13.11 и така като смятах вчера тогава вече ще съм в 18 г.с. и 5 дни, което означава 5 месец  newsm78 #Crazy и се надявам да не е късно за някои изследвания, които иска да ми пусне докторицата. Но напоследък така като почна да се замислям и направо  #Crazy #Crazy за мен така времето почна да лети, че ей сега ще дойде януари - февруари.
И затова снощи си говорихме с приятелят ми, че сериозно трябва да се заемем с нещата, които трябва да се купят на първо време за да не вземат да останат за края и да търчим като луди. Тези дни мисля да седна и да си направя като за начало един списък с най необходимите неща и после да започна да проучвам цените за да знам горе - долу какви пари ще трябва да заделим за тези покупки.

Уфф, а и трябва да видя кога да си запиша час за при доктора, който искам да ме изражда, защото не искам и това да остане за последният момент, а и ще съм с избор на екип и лекар. Та затова ще е добре да се видя с него и както беше писала ani27 дали ще се харесаме, допаднем и ще ми вдъхне доверие за да го избера.

# 351
Добро утро и от мен. )
Тук от сутринта напече слънчице, иначе е сравнително хладно. ) Но ще ходим с щерката на разходка и до офиса на Еконт да си взема поредната пратка (предполагам трябва да са ми бебешките шишета).

За измерванията за БХС....аз като гледах бебето как се върви докато лекарката прави измервания, не се учудвам, че може да стават и грешки. А и това далеч не е точна наука и не може да се разчита изцяло на резултатите, защото за мен е доста субективно. Как ще се е завъртяло бебето, дали точно в момента на мерене няма да се завърти и т.н. За това и много, много не ми се правеше изследването.
За което между другото още ми ги няма резултатите. Снощи трябваше да и звънна да провери у тях дали са на компютъра, но забравих. Та ще звъня днес.

˙·٠• АлЕкС •٠, аз съм на ЖК на 30ти октомври. ) Вчера като отидох както се разбра, компютъра не може да отчете премината ЖК преди 30дена от предходната. )
Та за това се учудвам как други момичета ги викат по-рано, явно просто не го записват, че е преминала консултация.
А за покупките....първите неща, които трябват са малко дрешки, козметика (шампоан и лосион за тяло), комплект за пъпчето (но там не знам какво се купува, на щерката и беше паднало), памперси. От по-големите покупки - столче за кола, легло или люлка (за мен е по-подходяща за началото ако човек може да си позволи да вземе и нея и легло) и ваничка.

# 352
Аз успях да поспя тази нощ.
Мисля, че клоня да раждам в " Свети Лазар", не в Правителствена, сега се чудя как да откажа на жената, която ме урежда, че е и приятелка на свекър ми Rolling Eyes
Обичам да ми обръщат на макс внимание и след проблемите със синковеца искам всичко да е обмислено, премислено и подготвено. В крайна сметка, благодарение на шефката на " Свети Лазар" синковеца е без операции, тя откри проблема на време и после ме свърза с тяхна пациентка, която коментира проблема с проф. във Виена и т.н... Просто там ще съм по-спокойна....а и винаги мога да отида в Токуда. Това със спешното решение и записване в Правителствена, ми идва в повече.....
Още мисля дали синковецът да ходи втори път пробно на ДГ. Вчера минахме да си вземем нещата и пак говорих с управителката, тя каза, че ще контролира ситуацията........детето иска да ходи и обмислям дали да не дам втори шанс?

# 353
за покупките вчера се разрових из списъците от първа страничка и добих някаква представа, и аз едвам се сдържам вече за покупки

# 354
ani27, аз не бих се притеснявала да откажа, в крайна сметка ти решаваш.
Аз бих избрала място, което би било най-добро за детето от към грижи и т.н.
И аз в момента се колебая дали да раждам отново в държавната болница, или в една частна. Но ако случайно всичко се развие по-бързо от планираното, така или иначе пак ще ме изпратят в държавната.

dandeto, в тези списъци обикновено има доста излишни неща. ) които никога няма да ти потрябват.
Аз честно казано не съм се ръководила по списъци.
Най-ранната ми покупка беше легло и шкаф (една жена ги продаваше нови, местеха се в друг град) и беше много добра покупка. )

# 355
ами като цяло не мисля да прекалявам с покупките имам две сестри и три племенника и те пазят всичко бебешко, та ако съм забравила нещо след 5 мин мога да го имам  Wink

# 356
ААА, тука сме си, аз просто не се включвам, защото нямам много какво да кажа  Laughing
При мен повръщането се завърна след 5тте дни в болницата, имам час за ФМ за другата седмица и всичко друго е нормално засега  Praynig

Mirama, на нас в болницата ни се караха за пижамите, искаха нощници, но аз пак си бях с пижама, защото беше студ.

# 357
Добро утро!

Искам да попитам мамите,които имат вече дете-ползвалили сте сгъваемите кошарки за легло и до каква възраст може да се спи нормално в него?
Че ни е малко кът мястото и се замислям да си ползвам кошарката от малкия,която ползва за игра само....

# 358
vencislavka, ами тя моята лекарка си е дежурна целия ден и каза каквото ми е удобно. Знам ги, че не обичат пижами, ама вече е студено, няма да изстивам заради техни простотии. )

Kameliya, ползвах сгъваема кошара като ходехме при майка ми. Някъде до около 5ти месец според мен е удобна, говоря за горна позиция на матрака. После трябва яко да се навеждаш, за да слагаш и вадиш бебето от там. Но не съм очарована по принцип от тях.

# 359
Добро утро Simple Smile

да се разпиша и аз. Чета ви редовно, но нямам много какво да пиша. Лежа си вкъщи и мързелувам  Whistling.

Предната седмица имах доста силни болки в кръста за около 10 часа. Натъпкаха ме с нош-па и се оказа, че са газове  ooooh!. Ноооо ми се видяха безкрайни 10 часа, нито можех да лежа, нито на седя.

За козметиката - аз не бих купувала предварително. С баткото бях накупила цялата серия от една марка и се оказа, че се изрива от нея. Сега ще си ползвам специализираната, която ползвам и за него.

За количката - май ще си карам с количката от баткото. Нещо не ми се инвестира в такива покупки, а негова си ни отговаря на всички изисквания за място, за сгъване, легнало положение и си е с 3 коша. А и съм сигурна, че издържа на стълбите до 3 етаж и обратно  Laughing. Нямаме асансьор и това е предизвикателство за всяка количка.

За консултациите - аз до предната седмица съм ходила всяка седмица, но съм на платен абонамент. Следващата консултация ще е на 25 или 31 октомври. Май няма да издържа до 31  Blush

Записах си час за ФМ при Марков в 20г.с. за края на ноември.

Ео, честито за новата къща. Само щастие и любов да царува в нея Simple Smile
Бързо оздравяване на болните момичета  Hug

Камелия, ние ползвахме сгъваема кошара, че много пътувахме, а и за спане при бабите е по-удобно. До към 2години и половина някъде спа в нея, но за вкъщи си имахме дървено легло. Сега ще купуваме само сгъваема кошара, че нямам много място в стаята, а и видяхме че е по-удобна от дървената.

Общи условия

Активация на акаунт