Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 361
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
Потеглям за Гърция. Като се върна ще ви чета в новата темичка!
Хубави емоции ви желая от сърце!  Hug

# 631
Добро утро:))
Аз във вторник съм на БХС и ще ме гледат и на 4д, изобщо много се вълнувам. Надявам се да ми кажат и пола- и още щом изляза ще ида в някой бебешки магазин  Laughing Само това ме спира вече да не влизам там, защото ми остават очите в тези мънички красоти и все ми става мъчно, че нищо не мога да купя. Относно ходенето ходенето на работа ( в случая до университета при мен) аз мисля възможноо колкото мога .. може би до началото на април или до към 5ти април  Laughing( като се има впредви , че термина ми отиде за 14ти)  Laughing Хич не се жаля напоследък и миля, че това е, защото искам да дам колкото мога повече от себе си , докато мога, защото после цялото ми внимание ще е насочено към бебенце. Една амбиция ме е обзела, и стриктно си спазвам всички лекции, купувам учебници, седя на първия чин и слушам , пиша прилежно, после уча по цял ден  Rolling Eyes Като ученичка никога не ми се е случвало, даже беше най-досадното нещо за мен  Laughing Но и не ми омръзва, и се забавлявам. Май бременността ми влияе доста добре  Laughing Laughing Laughing  Simple Smile и колегите са много внимателни към мен като разбраха новината и внимават да не пушат покрай мен, носят ми столове, канят ме да сядам, само ме тъпчат с някакви неща, и има голям интерес да ми пипат корема  Laughing не, че е кой знае колко голям. Не страдам от липса на внимание и ме глезят много   Laughing Laughing Laughing

# 632
Добро утро и от мен...то май вече не е много утро Simple Smile
КАРИ  въпреки,че ти се ходи на лекции,може да попиташ в унито какви привилегии имаш като бременна....аз ходих и ми казаха да донесе документ от гинеколога,за да удостоверя,че съм бременна и да напиша една молба до декана и ще имам право на 50% присъствие и на перманентна сесия,т.е. да се явявам на изпитите,когато на мен ми е удобно,разбира се след като се разбера с преподавателите Simple Smile , не знам как е във вашия университет,но предполагам че ще е нещо подобно...и по-добре си подай документите,пък не е задължително да се възползваш от тях,но все пък не се знае как ще се чувстваш по-нататък и дали ще можеш да ходиш,така поне ще си се подсигурила Simple Smile

А за осоляването,пак казвам че мен са ме солили...дори снощи питах майка ми каква е целта и как точно се осолява и тя ми каза,че се маже бебето с малко сол и с мас...причините са както вече казах по-напред за да не мирише кожата и потта и за да бъдело по-здраво.Аз не знам дали ще осолявам моето бебе...вероятно не.

KayRenn направо се шокирах от тази практика и за първи път чувам за такова нещо и ми звучи доста по-отвратително от осоляването  - "рязането с бръснач по гръбчето на ревливите бебета (за прогонване на дявола)"

Мирама успех ти желая!

# 633
  • Sofia, Bulgaria
kotarache_87, за соленето...То и на мен кой знае какви неща са ми правили, не искам да знам честно казано  Laughing Например от 2-рия месец съм захранена с кисело мляко(както и повечето тук сигурно). Като стигнем захранването, ще си говорим много на тези теми. Искам да кажа, че в миналото са правили много грешни и неправилни неща(като да дадат хляб потопен във вино, за да заспи бебето... doh ). Обаче времето на всичко това е минало и вече сме в 21век.Simple Smile Не мисля, че някой наистина ще си къпе детето в яйце и сол  Crazy Е, поне аз няма  Grinning

Мирама, успех  Peace

# 634
Момичета,живеем в 21 век,каква сол-каква мас!!!!Моля Ви,осьзнайте се и не причинявайте подобни гадости на бьдещите си бебета!

# 635
Никога не бих си осолила бебето, но от мои приятелки знам, че са изпробвали всякакви лосиони и мазила за бебета и някой път нищо не помага срещу белене или възпаление, освен преварен зехтин или преварена мас. Аз се мажа с преварено олио от гроздови семки срещу стрии.

# 636
  • Sofia, Bulgaria
Днес не сте особено активни  Mr. Green
Явно всички са се отдали на разходки в хубавото време:))

# 637
Здравейте момичета, при мен всичко мина ок. сега съм със система и чакам да свърши. Поспах малко след упойката, че ми беше доста замаяно, ходих и до тоалетна че с тези системи и каквато съм пикла.

# 638
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета, при мен всичко мина ок. сега съм със система и чакам да свърши. Поспах малко след упойката, че ми беше доста замаяно, ходих и до тоалетна че с тези системи и каквато съм пикла.

Супер, после да разкажеш Simple Smile

# 639

Браво, ти си герой...айде и скоро вкъщи!!

# 640
Мирама,поне дух имаш не може да ти се отрече:)))

Аз съм на работа днес и още малко ще поработя и ще се развихря в кухнята,че утре ще ходим сред природата малко,та да има за изпът:)

# 641
Mirama Радвам се че си добре. Ти си герой. Прегръдки! Hug Hug Hug

# 642
  • Пловдив
Ехооо, здравейте Simple Smile
Аз да се запиша, пък макар и на 44 страница Embarassed Mr. Green

Вече приключих с пътуванията, та ще съм по-често "на линия"... Признавам си, че едва дочетох старата тема, а тази - ще я започвам тези дни Mr. Green

Аз съм екстра - за сега нищо ново наоколо Laughing

...Изчезвам, че дреб се наспа, а трябва да приготвям следобедната закуска Hug

# 643
Айде, Мирама, скоро вкъщи и безпроблемно от тук нататък  Hug

# 644
  • София

Страхотно! Скорошно завръщане вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт