Коремчето вече расте, а през АПРИЛ ще сме с бебче в ръце! Тема 8

• 25 363
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
хм  Thinking втора бременност ми е да, но доктора нищичко не ми е казвал по този въпрос....ще видим тая работа края на месеца

Странно, ако ти си -, а бащата + това е проблем и трябва да се следят антителата. Аз вече съм пуснала 2 пъти изследвания. Говори!  Peace

# 76
Честита ни темичка!  Hug
Нека да има само хубави емоции и новини.  Heart Eyes
Добре дошли на новите априлки!   bouquet

Аз още стискам зъби до следващия преглед, много бавно тече времето..
Последната ми "среща" с бебока беше преди две седмици, но имам чувството, че е минала цяла вечност и се чудя как е.  Crazy

# 77
ето ме и мен.И на мен на БХС ми показа само за възрастовата граница нещо ниски стойности,следващия път ще питам доктора-резултатите вече трябва да са при него.Та не мисля да правя втоти БХС-само ФМ.Но се чудя пак ли да ми я прави Патишанов или да отида на часно при Топалова? newsm78 Thinking

# 78
Здравейте и от мен!Скоро се регистрирах във форума и се присъединявам към вашата група.Аз съм с термин 28.04.2013 и това ми е втора бременност.Пожелавам на всички леко бременеене!

# 79
Здравейте и от мен!Скоро се регистрирах във форума и се присъединявам към вашата група.Аз съм с термин 28.04.2013 и това ми е втора бременност.Пожелавам на всички леко бременеене!

Добре дошла,лека бременност и на теб WinkHug

# 80
Честита темичка и от мен!!!
На новите-добре дошли и лека бременност.

# 81
  • София

Алекс, нямам представа - защо не потърсиш, може да има и цяла тема за тромбофилията.

Яра ами аз достатъчно прочетох, но ме интересуваше дали някоя от вас го е правила това изследване....кога и какви са впечатленията.

# 82
Да докладвам - скрининга днес мина чудесно - според лекарите нещата са в норми и няма място за притеснение. Естествено чакаме и кръвните показатели.
Има голяма вероятност бебо да е девойка Simple Smile
Имам питане - оказва се, че и двамата с таткото сме 0+ група - има ли опасност за бебето в такава ситуация?

# 83
 i_nikolova, какъв проблем да има и двамата сте с положителен резус фактор.

# 84
Да се похваля и аз - преди малко се прибрах от преглед.
Доктора ме гледа около 20 мин. - пуска и 3D. Каза, че всичко с бебето е наред.  Измери му нухална транслуценция - 1.5мм. - съвсем в норма било. Неможах само да разбера това ФМ ли беше  newsm78

# 85
Честита темичка!   bouquet
Добре дошли на новите момичета  Hug

Аз другата седмица ще съм на преглед и тогава ще има интересни емоции Simple Smile
иначе няма с какво друго да се похваля.

Радвам ви се и се опитвам да ви следя, много бързо пишете!

# 86
Да се похваля и аз - преди малко се прибрах от преглед.
Доктора ме гледа около 20 мин. - пуска и 3D. Каза, че всичко с бебето е наред.  Измери му нухална транслуценция - 1.5мм. - съвсем в норма било. Неможах само да разбера това ФМ ли беше  newsm78

да тези замервания са ФМ Grinning

# 87
Не знам за вас, но откакто не съм при мъжа си (1 седмица) ям само вредни храни в неограничено количество и пия все вредни неща.
Вафлички, бонбони, черен чай, кока-кола.....  #Cussing out
За щастие още не личи да съм качила кой знае колко, но съм убедена, че вредя на себе си и бебето, ще трябва да се спра. Ето в такива моменти се мразя.  Cry

# 88
Благодаря за хубавата тема и заглавие   Hug Hug bouquet  bouquet 

Да се отчета след прегледа вчера  Whistling Още няма прогноза за пол  Rolling Eyes казаха ми че преди да стана 14 седмици няма и да ми кажат т.к. не можело да се види Twisted Evil Както и да е то рано или късно ще се разбере пък и няма да го върнем на щъркела така че каквото дойде ще му се радваме  Heart Eyes

Казаха ми че и гаденето към 16 седмица може да спре, но като си знам способностите хич и не се надявам  Tired

# 89
Супер мега бясна съм
Върнах се от родителска среща в ДГ. И се изпокарах пред всички родители с една майка, с които сме уж приятелски семейства. На повдигнатият от мен въпрос, да не се водят болни деца, тя заяви, че заради едни сополи няма да си взема болничен и ще си води децата, и като не ми харесва да съм си намерела друга градина. На тази жена толкова съм и помагала, неблагодарна кучка. Като роди второто си дете, съм извеждала синът и в продължение на месеци. Ходех, вземах го от тях и после го връщах, това зимата, гледах го с моят син, извеждах го на вън. Престанах, когато един ден, ми зяви, че рано съм го върнала детето, лакът и на ноктите още не бил изсъхнал........всичко това съм го правила от добра воля, без заплащане..и сега тази овца ще ми говори така.
Мъжът ми с неговото чувство за хумор, се шегува, че мъжът и другата седмица, заминава за Ирак командировка, за да избяга от нея. Тези хора имат баби и дядовци, има кой да им помага, но за тях все не е достатъчно.
Отделно трябва да реша в коя болница да родя. Уреждат ме в Правителствена, но аз се колебая, защото трябва да платим абонамента без да съм видяла лекарката.......ами, ако не я харесам.......аз съм си чешит, не ми ли допадне някой........от това раждане изпитвам супер страх и искам всичко да ми е подготвено и планувано.........не мога да го измисля. Уговорката беше да отида на един преглед и реша дали харесвам лекарката, но тя е заявила, директно да отивам, ще ме поеме, но плащам абонамента..........и ако не ми хареса........уффффф

Общи условия

Активация на акаунт