Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 311
  • 837
  •   1
Отговори
# 75
И ние имаме касова бешежка и договор,ама то това не пречи, ако реши дадена фирма да духне,по-скоро целят големите риби да се вържат и да си дадат по 9000Е за годишните почивки...като в Гърция. Close 

# 76
  • София
Касова бележка веднага издадоха.  Няма проблем.

Ако искате да ходите за 60 евро на вечер на място, на което можете без никакви притеснения да идете безплатно - заповядайте.

И пак: българите сме богати балъци (риби, от турски). Затова ни доят, явно.

# 77
Балъци сме си я, но иначе как щеше някой да разбере, че там ако някой те прати ще е безплатно, ако не беше отишъл с фирмата,колкото повече хора отидат и се върнат и разгласят, че го може и без пари ще им отпадне фирмата newsm78
 Аз незнам как някой ще си даде парите за години напред и ще седи спокойно, че догодина, че по-догодина ,че докрая- всичко му е платено ooooh!

Сега за самолетните билети трябва да се справим, как ще стане незнам,с прекачания,със смяна на авиокомпании ooooh! нищо не разбирам Crazy

# 78
  • София
Да, и на мен Timesharing-а на RCI по света ми е много по-съмнителен от дейността на КЛМ в България. А пък и едно от най-хубавите неща на почивката е суматохата около организацията, а подобен тип договори ограничават, както избора на дестинации и хотели, така и периода, в който да се почива.

изгубен, вие насрочихте ли дати вече? Стискам палци да намерите по-изгодни самолетни билети - колкото по-рано ги резервирате, толкова е по-голяма възможността да са на по-добра цена.

# 79

изгубен, вие насрочихте ли дати вече? Стискам палци да намерите по-изгодни самолетни билети - колкото по-рано ги резервирате, толкова е по-голяма възможността да са на по-добра цена.

Не, нищо още не сме насрочили,още сме пресни пресни от тази седмица- новобранци:) Всеки ден се зомбираме в сайтовете за билети и от сега за когато и да гледаш няма евтино ooooh!

Ще взема да копирам от другите теми важните неща линкове и мнения че да пишем само тук по темата  ooooh!

Ето тук едно подробно разяснение за самолетни билети с цени ама аз не се справям да си намеря подобно Sad

baraia, ще ти направя разбивка на нашите самолетни билети, които са за февруари. София-Милано (Уиз еър) - 37 лева; Милано - Тенерифе юг (Раян еър) - 72 лева; Тенерифе север - Мадрид (Раян еър) - 92 лева; Мадрид - София (Уиз еър) - 39 лева - общо 240 лева на човек, като са включени всички такси и сме само с ръчен багаж, може би ще доплатим на Уиз еър още 40 лева за голям салонен багаж. Билетите са купени в края на декември. Полетите са на отиване в петък, а на връщане - следващата събота, като няма междинни нощувки в Милано и Мадрид.

Линк от друг форум има поленза информация макар и стара http://zaedno.eu/forums/viewtopic.php?t=4323

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 10:33 от изгубен

# 80
Здравейте и от мен ,не се включвах в дебатите,понеже бях в процес на преговори с KLM,за прекратяване на спорозумението/договора,по лични причини.Искам да спомена за самолетните билети,най евтино до момента за двама е 630 евро София-Тенерифе(проверено),Да издават и касова бележка още на самата презентация,когато се подписва и спорозумението и подарак дават Simple Smile.И аз като повечето форумци,имах съмнение относно тази презентация и проведох няколко разговора(по точно имейли)с г-н June Barker от Regency Resorts/Тenerife-Spain/.Фирма KLM е техен представител за България,като съдействат,както при закупуването на билети така и при пристигане в Тенерифе да ви поеме техен преставител и да ви транспортира до хотела който сте избрали.От имеилите разбрах,че докато не се насрочи дата за тази почивка,не се превеждат пари към Regency Resorts.Връщам се към самолетните билетите,ако искате да ви съдейства представител от   Call center-02 4395046/Таня/.подробно обясняват какви са летищните такси застраховка и крайна цена на билета.

# 81
  • София
Здравейте, не познавам въпросната фирма KLM Regency Resort, включвам се ако мога да бъда полезна относно RCI   https://www.rci.com/RCI/  Членуваме в тази компания от много години, купихме
Time-sharing за курорта Pueblo Evita Club (Benalmadena, Costa del Sol)  http://www.pueblo-evita.com/   в Испания. Представителството на RCI тогава беше в Гърция и ние все още имаме контакт с тях. Сега чувам, че има представител и в България, ще трябва да проверим. Нямали сме никакви проблеми с RCI, ако си плащаш годишната вноска и си правиш резервации или размени, всяка година ползваш своята седмица, не само в твоята собственост, но където пожелаеш по света чрез тази размяна. Не мога да кажа как сега се представят нещата, но при нас стояха по този начин.

# 82
  • София
Връщам си думите назад относно касовите бележки - явно много хора са получили такива  Hug

Bled , ние все още не сме коментирали time-sharing-а на RCI, защото досега не се беше появявал човек, който да си е закупил такова нещо и да даде мнение по въпроса. По-скоро обсъждаме до колко КЛМ, които твърдят, че са техен представител за България, лъжат хората чрез търговете за "безплатни почивки". Това е накратко, за да навлезеш Simple Smile
Мисля, че ще е много любопитно, ако ни разкажеш повече за маркетинг практиките на RCI - вие как научихте за тях и как успяха да ви склонят да купите time-sharing?

# 83
  • София

Simple Smile

Весело е. Наистина.
Как се отмести въпросът от това, че КЛМ практикуват на бедняшки гръб правене на пари - поради незнанието ни, докато заможните хора от Германия, Холандия, Швеция и т.н. ходят без пари на същото това място.

Да, ще идете - не се притеснявайте. Поне така смятам след разговори и срещи.

Но ще платите нещо, което съвсем спокойно можете да НЕ ПЛАЩАТЕ.

Верно ли не Ви интересува?

# 84

Simple Smile

Весело е. Наистина.
Как се отмести въпросът от това, че КЛМ практикуват на бедняшки гръб правене на пари - поради незнанието ни, докато заможните хора от Германия, Холандия, Швеция и т.н. ходят без пари на същото това място.

Да, ще идете - не се притеснявайте. Поне така смятам след разговори и срещи.

Но ще платите нещо, което съвсем спокойно можете да НЕ ПЛАЩАТЕ.

Верно ли не Ви интересува?
Напротив,вярвам,че щом пишат и четат този раздел ги интересува,но се притесняват или изпитват някакво угризение,че не са помислили преди да дават капаро или цялата сума за така наречената"Мечтана Почивка",и аз съм от тези,но поне съм се поинтересувал и съм споделил за притеснението ми относно тази фирма,преди да насъпят личните причини,които доведоха до прекратяване на договорените отношения със тях. Пепеляши сигурен съм,че Regency Resorts,знаят за положението в нашата страна,а и аз съм ги питал дали тази почивка е безплатна,но специално на този въпрос не получих отговор.90% от Българите не отговарят на изискванията за тази почивка/едно от условията е за доход около и над 2000лв./Може би затова Regency Resorts нямат реклама в нашата страна.Поздрави

# 85
Security69 Някой назад беше питал -дали някой си е взел парите от тази фирма,на вас върнаха ли ви ги?

Мен не ме е яд, че съм си платила почивката,за мен изглежда на хубава цена в сравнение с нашите курорти и пари които даваме за почивка.

Bled, вие имате нещо като договор,или нещо като нотариален акт и всяка година такса ,а как сте сигурни, че няма да изчезнат някоя година и къде ще ги търсите? newsm78 Къде сте ходили досега?Дано всичко си е наред  и да си ги ползвате със здраве седмиците:)

# 86
  • София
Пепеляши, изобщо не сме забравили темата  Peace Това, че КЛМ издават касови бележки, не доказва факта, че те вършат законова дейност, като взимат пари за безплатни услуги, предлагани от трети лица. Но на мен ми е интересно RCI как действат в други държави - дали допускат подобни недоказани местни фирмички да бъдат техни представители и затова мисля,че хора като Bled могат да ни бъдат много полезни в разследването  Thinking

# 87
  • София
Вazinga си е купила седмица и е представител на Риджънси. Питайте нея.

Парите си ги взехме - цялата сума.
Просто си ги поискахме в 14-дневния срок по закон.

И сравнението с нашите курорти е неадекватно, изгубен.
Дори само защото и без "промоции" там е по-евтино от "изключителната оферта" на КЛМ. Писала съм по-напред откъде съм толкова сигурна.

# 88
Чета ви, мами и ви се чудя:) Както някой беше писал по-горе сами се помпате и прецаквате.Този форум е абсолютно ненужен, даже вреден. Аз съм от доволните клиенти на фирмата и най-горещо ви съветвам да се обръщате за всичко към офиса за резервации и обслужване на клиенти. Никъде другаде няма да получите по-актуална информация и по-добри цени на самолетни билети. Весели празници ! Simple Smile  bouquet

# 89
  • София
Връщам си думите назад относно касовите бележки - явно много хора са получили такива  Hug

Bled , ние все още не сме коментирали time-sharing-а на RCI, защото досега не се беше появявал човек, който да си е закупил такова нещо и да даде мнение по въпроса. По-скоро обсъждаме до колко КЛМ, които твърдят, че са техен представител за България, лъжат хората чрез търговете за "безплатни почивки". Това е накратко, за да навлезеш Simple Smile
Мисля, че ще е много любопитно, ако ни разкажеш повече за маркетинг практиките на RCI - вие как научихте за тях и как успяха да ви склонят да купите time-sharing?

Moharet относно  time-sharing-а на RCI. Не сме контактували с българска фирма и не са ни склонявали, ние сами го избрахме и сме много доволни. Особено преди да влезем в Европ. съюз, ние нямахме никакви проблеми с пътувания, визи и пр., благодарение на това членство. Научихме за тях при едно пътуване, със семейство което станахме приятели и сме и до днес от САЩ. Правим резервации и размени през Гърция или интернет.

Общи условия

Активация на акаунт